Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım, kese etrafinda kanama devam ediyormuş ama çok kötü durumda değilmisim . Taburcu oldum evdeyim , hep yatacakmisim . Haftaya tekrar kontrol var. Bakalım inşallah kanamayi atlatırız canım hayırlısıyla .
buda böylelikle geçmiş bitmiş olsun inşallah canım evde daha rahat olursun haftaya da biseyciğin kalmaz allahin izniyle rabbim şifa versin bebeğini sana bağışlasınCanım, kese etrafinda kanama devam ediyormuş ama çok kötü durumda değilmisim . Taburcu oldum evdeyim , hep yatacakmisim . Haftaya tekrar kontrol var. Bakalım inşallah kanamayi atlatırız canım hayırlısıyla .
Insallah canim cok teşekkür ederim amin hepimize bebeklerimizi sağlıkla kavuştursun rabbim . Hepimize sağlıkla şifalar versin inşallah . Evde rahatlık başka kesinlikle . Inşallah hiç kanama olmazsa daha superbuda böylelikle geçmiş bitmiş olsun inşallah canım evde daha rahat olursun haftaya da biseyciğin kalmaz allahin izniyle rabbim şifa versin bebeğini sana bağışlasın
Inşallah canım. Benimde hala kanama alanlarım çok ama şükür aktif kanamam olmuyo seninde öyle olacak inşallah. 1 2 güne kesilecek tamamenInsallah canim cok teşekkür ederim amin hepimize bebeklerimizi sağlıkla kavuştursun rabbim . Hepimize sağlıkla şifalar versin inşallah . Evde rahatlık başka kesinlikle . Inşallah hiç kanama olmazsa daha super
Inşallah kesilir canım. Ikimiz aynı hamilelik durumunu paylaşıyoruz. Allah yardımcımız olsunInşallah canım. Benimde hala kanama alanlarım çok ama şükür aktif kanamam olmuyo seninde öyle olacak inşallah. 1 2 güne kesilecek tamamen
Slm canım evet bugün kahverengiye döndü . Genel olarak iyiyim ve hep uyuyorum normal mi bu kadar uyumam . Saat 1 de bir bad dönmesi geldi . Hanı döner geçer hamilelikten diye düşündüm ama öyle değildi her yer 5 dk. Boyunca dondu . Yattım, yatar yatmaz yine uyumuşum. Normal mi bu acaba.
canım çok kanaman oldu ya ondan kansızlık olmuş olabilir kan değerlerine baktimi dokdor zaten hamilelikte halsizlik baş dönmesi olur tansiyonun birden düşmüş olabilir başka bir ilaç verdiyse onun yan etkisi de olabilir şu an vücudun hamileliğe alışmaya çalışırken birde aşırı kanamaya karşılaştı kendine biraz zaman ver canım zamanla her şey normale dönecek benim bile 3 uncuyken halsizlik mide sorunları mahvediyor beni aman iyi olsun larda biz katlaniriz dimiSlm canım evet bugün kahverengiye döndü . Genel olarak iyiyim ve hep uyuyorum normal mi bu kadar uyumam . Saat 1 de bir bad dönmesi geldi . Hanı döner geçer hamilelikten diye düşündüm ama öyle değildi her yer 5 dk. Boyunca dondu . Yattım, yatar yatmaz yine uyumuşum. Normal mi bu acaba.
Kızlar bende aynı problem leri yaşıyorumSlm canım evet bugün kahverengiye döndü . Genel olarak iyiyim ve hep uyuyorum normal mi bu kadar uyumam . Saat 1 de bir bad dönmesi geldi . Hanı döner geçer hamilelikten diye düşündüm ama öyle değildi her yer 5 dk. Boyunca dondu . Yattım, yatar yatmaz yine uyumuşum. Normal mi bu acaba.
Kesinlikle haklisin canım. Miniklerimiz çok sağlıklı olsunlar yeter ki biz onlar icin herseye katlaniriz. Kan degerlerine bakildi . Vucudum alismaya çalışıyor sanırım ekstra ilaç vermedicanım çok kanaman oldu ya ondan kansızlık olmuş olabilir kan değerlerine baktimi dokdor zaten hamilelikte halsizlik baş dönmesi olur tansiyonun birden düşmüş olabilir başka bir ilaç verdiyse onun yan etkisi de olabilir şu an vücudun hamileliğe alışmaya çalışırken birde aşırı kanamaya karşılaştı kendine biraz zaman ver canım zamanla her şey normale dönecek benim bile 3 uncuyken halsizlik mide sorunları mahvediyor beni aman iyi olsun larda biz katlaniriz dimi
Çok geçmiş olsun sana da inşallah beraberce atlatipustesinden gelirizKızlar bende aynı problem leri yaşıyorum
Kızlar bende aynı problem leri yaşıyorumhyaşıyorumhod
hoşgeldin aramıza canım dediğim gibi vücut alışmaya çalışıyor kaç haftalık hamilesin ilkmi tüp bebek mi nicel beyin hastasimisiniz çok mu sordumKızlar bende aynı problem leri yaşıyorum
Hoşbuldum canim. İlk tüp bebek tedavisi 2 embriyo koydular 12 gün sonra kan ver dediler 661 çıktı sonraki gün çok kanamam geldi kırmızı o zmandan bu zmana ara ara bı avuç kırmızı kanamalr geliyor onlar gelince korkuyorum. Haricinde hep kahverengi kanamalarım oluyor hiç kesilmedi kanamalarhoşgeldin aramıza canım dediğim gibi vücut alışmaya çalışıyor kaç haftalık hamilesin ilkmi tüp bebek mi nicel beyin hastasimisiniz çok mu sordum
geçmiş olsun rabbim tavrını sağ salim kucağina almayı nasip etsin dokdor kontrolünedenidir mutlaka onun dışında bol bol dinlen 12 inci haftadan sonra rahatlarsin inşallah canımHoşbuldum canim. İlk tüp bebek tedavisi 2 embriyo koydular 12 gün sonra kan ver dediler 661 çıktı sonraki gün çok kanamam geldi kırmızı o zmandan bu zmana ara ara bı avuç kırmızı kanamalr geliyor onlar gelince korkuyorum. Haricinde hep kahverengi kanamalarım oluyor hiç kesilmedi kanamalar
Slm canım, çoook şükür iyiyim ,bugun hic lekelenme olmadi , yatmaya devam ediyorum . Sen nasılsın?
iyiyim bende seni merak ettim. aman iyi olmana çok sevindim. hepimiz iyi olalımSlm canım, çoook şükür iyiyim ,bugun hic lekelenme olmadi , yatmaya devam ediyorum . Sen nasılsın?