- 2 Temmuz 2021
- 719
- 719
- 35
Valla ben doktora sordum yumurta yiyemiyorum dedim. Yeme o zaman kendini tiksindirme dedi. Krep yap kek yap bol yumurtalı onları ye dedi.2 bardak süt içiyorum her gunBen yedim bir hafta 6 adet sonrasında azalta azalta bitirdimbi senelik yumurta hakkımı doldurdum herlde . Yiyemiyorum diye içime de dert oluyor bebiş için . Çok şükür zorlu zamanları atlattık
sağol canım amiin evet ağır geçiyor biraz ama inşallah zamanla hafifleyecek yeterli Sağlık la büyüsün içeride suyu cok içiyorum meyve turu tüketiyoruz vitamin olsun diye ama şimdilik pek poroteğin yiyemiyorum o da olucak inşallahAy kötü olmuş
İnşallah tez zamanda geçer canım sen ağır geçiriyorsun ozaman bi kaç kez bende mide bulantısı yaşadım çok zor oluyor gerçekten rabbim güç versin . Bebiş için dayan yemeye çalış bol bol su iç bebeğin içeride rahat yatabilmeli için su çok önemli diyor doktorum. Tabi sen hepimizden tecrübelisin dikkat et kendine iyi besle bebişiçok zor süreçten geçiyoruz evet rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .
Hayırlı uğurlu olsun
Slm canım. Çok kalp atışını duyduk. 1 tanesi tutunmuşbiraz uyku saatim yükseldi ve birazcık da yorgunluk var . Onun dışında hiç belirti yok . He bir de sol tarafta arada titreme gibi kıpır kıpır biseyler oluyor
gözün aydın canım allahım sağ salim kucağina almayı nasip etsin bol bol dinlen canımHayırlı uğurlu olsun
Slm canım. Çok kalp atışını duyduk. 1 tanesi tutunmuşbiraz uyku saatim yükseldi ve birazcık da yorgunluk var . Onun dışında hiç belirti yok . He bir de sol tarafta arada titreme gibi kıpır kıpır biseyler oluyor
Canım çok geçmiş olsun. Benimde olmuştu öyle pedle falan duracak gibi bi kanama da değildi üstelik sanki surahiyle su dokuyolarmis gibi. Hiç korkma bol dua et. Ve tuvalet harici asla kalkma yat en az 1 hafta. Bi süre sonra kahverengiye dönecek kanama. Dualarım seninle canimKızlaaaaarrr iki saat önce bir kanama oldu ki sormayın. Acile gittik. Bebek ve kese duruyor . Bir kaç gün yatmaknistersen takip edelim isterseniz.siz kendiniz evde takip edin dediler. Hastanede yatmak istemedim . Şimdi ara ara geliyor kıpkırmızı kan . Yatıyorum.
Çok teşekkür ederim canım. Nasıl korktuğumu anlatamam bacaklarımdan aşağı aktı gitti. Sen aklıma geldin ve sakin olmaya calistim ama hadtaneden eve gelene kadar tir tir titredimCanım çok geçmiş olsun. Benimde olmuştu öyle pedle falan duracak gibi bi kanama da değildi üstelik sanki surahiyle su dokuyolarmis gibi. Hiç korkma bol dua et. Ve tuvalet harici asla kalkma yat en az 1 hafta. Bi süre sonra kahverengiye dönecek kanama. Dualarım seninle canim
Yok asla eksik etmem canim. Benimde öyle bacaklarimdan pihtilar akmisti. Ne kadar korktuğunu en iyi ben anlarım. O ultrasona girene kadarki korkunu anlıyorum. Dediğin gibi yer gok duayla . Sen bol dua et yat dinlen. Ve hemen bugün duş alma sakın. Bide bol su iç. Progesteron fitili doktoruna sor ağızdan al kanaman bitene kadar.Çok teşekkür ederim canım. Nasıl korktuğumu anlatamam bacaklarımdan aşağı aktı gitti. Sen aklıma geldin ve sakin olmaya calistim ama hadtaneden eve gelene kadar tir tir titredimyatiyorum insallah dedigin gibi olur canım hayırlısıyla atlatsak alsak bebeklerimizi kollarımıza. Allah razi olsun yer gok duayla rabbim sana da bebegone de saglik versin , saglikla kavusun insallah dualarini eksik etme lutfen
Allah razı olsun bol bol dua ediyorum ve hatta meryem ve yusuf sürelerini dinliyorumYok asla eksik etmem canim. Benimde öyle bacaklarimdan pihtilar akmisti. Ne kadar korktuğunu en iyi ben anlarım. O ultrasona girene kadarki korkunu anlıyorum. Dediğin gibi yer gok duayla . Sen bol dua et yat dinlen. Ve hemen bugün duş alma sakın. Bide bol su iç. Progesteron fitili doktoruna sor ağızdan al kanaman bitene kadar.
Canan hanıma haber ver mutlaka. Ben progesteron u kanamam olduğu sürece ağızdan almıştım. Ve coraspirin i hemen kesmişlerdi sor mutlaka. Kalp atışını nr zaman duymuştun. Kendine hemen bi doktor bul canimAllah razı olsun bol bol dua ediyorum ve hatta meryem ve yusuf sürelerini dinliyorumprogestani sorayim bakalım sen ağızdan mı almıştın. Daha yeni doktora başlamadım. Canan hanıma yazsam mı
Canan hanımla konuştuk, sürekli yatmami, bol su icmemi söylemişti. Biraz önce de fitili sordum daha görmedi. Tanser beyden randevu aldım .Kalp atışını cuma günü duyduk ilk defa , bugün de tip fakültesinde duyduk . Coraspini tanser bey mı keserCanan hanıma haber ver mutlaka. Ben progesteron u kanamam olduğu sürece ağızdan almıştım. Ve coraspirin i hemen kesmişlerdi sor mutlaka. Kalp atışını nr zaman duymuştun. Kendine hemen bi doktor bul canim
Coraspini kesince kanama durdu mu canımCanan hanıma haber ver mutlaka. Ben progesteron u kanamam olduğu sürece ağızdan almıştım. Ve coraspirin i hemen kesmişlerdi sor mutlaka. Kalp atışını nr zaman duymuştun. Kendine hemen bi doktor bul canim
Benim kanama olur olmaz kestiler. Kanama durumlarında kesiyorlar bildiğim kadarıyla. Canan hanıma sor bugün daha içmediysen içme hatta. Benim kanamam 3 gün kadar surmustu bi süre sonra sadece tuvalete gidince geliyodu. Seninde oyle olur insallah.Coraspini kesince kanama durdu mu canım
Coraspini kesince kanama durdu muCanan hanıma haber ver mutlaka. Ben progesteron u kanamam olduğu sürece ağızdan almıştım. Ve coraspirin i hemen kesmişlerdi sor mutlaka. Kalp atışını nr zaman duymuştun. Kendine hemen bi doktor bul canim
Canan hanımla konuştuk normal devam etmemi söyledi fitil. Coraspini öğlen almıştım. Sabahtan tanser beye gidecegim bakalım o ne diyecek . Inşallah benim de sorunsuz kapanır kanama problemim . Sag ol var ol canim . Cok tesekkur ederimBenim kanama olur olmaz kestiler. Kanama durumlarında kesiyorlar bildiğim kadarıyla. Canan hanıma sor bugün daha içmediysen içme hatta. Benim kanamam 3 gün kadar surmustu bi süre sonra sadece tuvalete gidince geliyodu. Seninde oyle olur insallah.
Oksapar da kan sulandirici değil mi onu hala kullanıyor musun .Benim kanama olur olmaz kestiler. Kanama durumlarında kesiyorlar bildiğim kadarıyla. Canan hanıma sor bugün daha içmediysen içme hatta. Benim kanamam 3 gün kadar surmustu bi süre sonra sadece tuvalete gidince geliyodu. Seninde oyle olur insallah.
canım geçmiş olsun yeni gördüm simdi nasılsın azaldı mi kanama bol acil deki dokdor bir şey dedi mi neden olmuş acaba bol bol dinlen kalk ma sakın rabbim korusun yavrunu ve seniKızlaaaaarrr iki saat önce bir kanama oldu ki sormayın. Acile gittik. Bebek ve kese duruyor . Bir kaç gün yatmaknistersen takip edelim isterseniz.siz kendiniz evde takip edin dediler. Hastanede yatmak istemedim . Şimdi ara ara geliyor kıpkırmızı kan . Yatıyorum.
Çok teşekkür ederim canım, şimdilik kesildi bakalım. Acildeki doktor coraspinden olabilir dedi . Geldiğimden beri yatıyorum hiç kıpırdamadan. Allah razı olsun canım seni ve bebisini de allah korusun inşallahcanım geçmiş olsun yeni gördüm simdi nasılsın azaldı mi kanama bol acil deki dokdor bir şey dedi mi neden olmuş acaba bol bol dinlen kalk ma sakın rabbim korusun yavrunu ve seni
amin canım stres yapmadan bol bol dinlen bende hiç olmadı ama burda çoğu arkadaş yazdı kanama oldu diye içlerind3n çoğu bebeğini kucağina aldı bileÇok teşekkür ederim canım, şimdilik kesildi bakalım. Acildeki doktor coraspinden olabilir dedi . Geldiğimden beri yatıyorum hiç kıpırdamadan. Allah razı olsun canım seni ve bebisini de allah korusun inşallah
Inşallah ben de kucağına alanlardan olurum canım. Çok teşekkür ederim .amin canım stres yapmadan bol bol dinlen bende hiç olmadı ama burda çoğu arkadaş yazdı kanama oldu diye içlerind3n çoğu bebeğini kucağina aldı bile
Canım oksapar da kan sulandırıcı ama mekanizmaları farklı. Nicel hocayla konuş ve coraspirin i hemen kesmen lazimInşallah ben de kucağına alanlardan olurum canım. Çok teşekkür ederim .
Tamam canım coraspin saatim öğlen 12 buçukta sabah soracağım mutlakaCanım oksapar da kan sulandırıcı ama mekanizmaları farklı. Nicel hocayla konuş ve coraspirin i hemen kesmen lazim
Geçmiş olsun canım benim korkma D drama kralicesi seni en iyi anlayan dualarım seninle hepimizle inşallah sende sağlıkla kalkacaksın ayağa çok dikkat et kendineTamam canım coraspin saatim öğlen 12 buçukta sabah soracağım mutlaka