- 22 Aralık 2021
- 409
- 391
- 43
maşallah seninde mi oğlan geliyo hayırlı evlat olsun canım aynen kıyafet için erken biraz rahim ağrıları nasil oluyor kasiklardamiYaaa hadi hayırlı evlat olsun canımiyiyiz çok şükür biz de dün özeldeki doktoruma gittim . Bebiş iyi çok şükür. Cinsiyeti ben de sordum. daha erken ama bakalım dedi. Oğluş geliyor gibi hemen eşya almayın ama dedi . Pazartesi günü ikili test sonuçları için devletteki doktoruma gideceğim . Ozaman ona da cinsiyeti ne diye soracağım bakalım. 15. Hafta da kesinleşir diye okumuştum. Bu arada biz
Progestan fitili bıraktık
Corasprini bıraktık
Oksapara doğuma kadar devam rapor çıkardık.
rahim ağrıları İÇin magnezyum verdi.
Devit3 damlamız var birde .
Rahim üste çıkıyormuş artık ağrın olabilir dedi gerilmeden dolayı. Ağrın olduğunda kullan dedi. Hafif oluyor şiddetli değil . Nasip bakalım doktorum oğluş gibi dedi hayırlısı olsunmaşallah seninde mi oğlan geliyo hayırlı evlat olsun canım aynen kıyafet için erken biraz rahim ağrıları nasil oluyor kasiklardami
evet haklisin canım benimde gözüm hep minik kıyafetlerde zorduruyorum almamak için en azından hem kız hem oğlanın giyebileceği şeyler almaya çalış şimdilikRahim üste çıkıyormuş artık ağrın olabilir dedi gerilmeden dolayı. Ağrın olduğunda kullan dedi. Hafif oluyor şiddetli değil . Nasip bakalım doktorum oğluş gibi dedi hayırlısı olsunkıyafet erken daha ama bi kaç başladım bugün almaya içim durmuyor yatak ve bebek arabasınıda hallettik şimdiden . Rabbim sağlıkla doğmayı kullanmayı nasip etsin inşallah
İki kilo aldım galibaLimoncicegi43 D drama kralicesi progestan gerçekten çok yoruyor insanı maddi manevi yıprandım gerçekten siz kurtuldunuz darisi benim S Siu nin başına bu arada karnımız belli oldumu kilolar alınmaya basladi mi S Siu senin kontrol nasıl geçti yazma din canım
Mide bulantım yok ama aşırı iştahlı değilim. Bebek için yemeye çalışıyorum . Meyve süt ürünleri biraz çok tüketiyorum galiba . Ama üç aydır yumurta yiyemiyorum ya. .öpü den sonra günlük 6 yumurta yiyince bi tiksinti geldi sanki. Sende durumlar nasıl2 kilo fena değil istahin acik mi yiyebiliyormusun aş erme varmı bence de bebektir belli eder artık kendini annesi
ben henüz kilo almadım bulan tim baya var arada kusuyorumda süt icemiyorum yoğurt peynir anca ette yiyemiyorum yumurtayı menemen yaparsam anca genelde eksi acı ve turşu turu yiyebiliyorum kuru yemiş ceviz tüketmeye çalışıyorum demir düşük diye demir hapı verdi dokdor onuda bulantudsn zor içiyorum 2 gündür içiyorum hatta yani bende durumlar pek iç açıcı değil ıstahsizlik sürekli midem ağzım da hissi çok kötü inşallah çabuk geçer diye ümit ediyorum canımMide bulantım yok ama aşırı iştahlı değilim. Bebek için yemeye çalışıyorum . Meyve süt ürünleri biraz çok tüketiyorum galiba . Ama üç aydır yumurta yiyemiyorum ya. .öpü den sonra günlük 6 yumurta yiyince bi tiksinti geldi sanki. Sende durumlar nasıl
evet 6 yumurta kötü gerçekten ohss olma diye ye dediler dimi benim küçük kizimdada ben öyle oldum ama sonuç değişmedi zor atlattım baya ohss yi büyük yumurtaları yiyemedim bıldırcın yumurtaşu yemistim allah yardımcımız olsun canım çok zor aşamalardan geçtik hala da geçiyoruz rabbim evlatlarimizi sağ salim kucağimiza almayı nasip etsinMide bulantım yok ama aşırı iştahlı değilim. Bebek için yemeye çalışıyorum . Meyve süt ürünleri biraz çok tüketiyorum galiba . Ama üç aydır yumurta yiyemiyorum ya. .öpü den sonra günlük 6 yumurta yiyince bi tiksinti geldi sanki. Sende durumlar nasıl
Ay kötü olmuşben henüz kilo almadım bulan tim baya var arada kusuyorumda süt icemiyorum yoğurt peynir anca ette yiyemiyorum yumurtayı menemen yaparsam anca genelde eksi acı ve turşu turu yiyebiliyorum kuru yemiş ceviz tüketmeye çalışıyorum demir düşük diye demir hapı verdi dokdor onuda bulantudsn zor içiyorum 2 gündür içiyorum hatta yani bende durumlar pek iç açıcı değil ıstahsizlik sürekli midem ağzım da hissi çok kötü inşallah çabuk geçer diye ümit ediyorum canım
ben henüz kilo almadım bulan tim baya var arada kusuyorumda süt icemiyorum yoğurt peynir anca ette yiyemiyorum yumurtayı menemen yaparsam anca genelde eksi acı ve turşu turu yiyebiliyorum kuru yemiş ceviz tüketmeye çalışıyorum demir düşük diye demir hapı verdi dokdor onuda bulantudsn zor içiyorum 2 gündür içiyorum hatta yani bende durumlar pek iç açıcı değil ıstahsizlik sürekli midem ağzım da hissi çok kötü inşallah çabuk geçer diye ümit ediyorum canım
Hayırlı uğurlu olsun canımSelam canim ben bugün ikili test için gittim cinsiyeti %51 Erkek dedi. Saglikliydi çok şükür. Siz naptınız nasilsinizLimoncicegi43 P prenseslerim iyikilerim S Siu
Hayırlı uğurlu olsunSelam canim ben bugün ikili test için gittim cinsiyeti %51 Erkek dedi. Saglikliydi çok şükür. Siz naptınız nasilsinizLimoncicegi43 P prenseslerim iyikilerim S Siu
Slm canım. Çok kalp atışını duyduk. 1 tanesi tutunmuş
Rahim üste çıkıyormuş artık ağrın olabilir dedi gerilmeden dolayı. Ağrın olduğunda kullan dedi. Hafif oluyor şiddetli değil . Nasip bakalım doktorum oğluş gibi dedi hayırlısı olsunkıyafet erken daha ama bi kaç başladım bugün almaya içim durmuyor yatak ve bebek arabasınıda hallettik şimdiden . Rabbim sağlıkla doğmayı kullanmayı nasip etsin inşallah
1.5 2 kilo kadar almışım. Doktorum biraz yavaş git kilo konusunda dedi. Benim kanama alanlarım hala fazla ama ağrı yok sukurLimoncicegi43 D drama kralicesi progestan gerçekten çok yoruyor insanı maddi manevi yıprandım gerçekten siz kurtuldunuz darisi benim S Siu nin başına bu arada karnımız belli oldumu kilolar alınmaya basladi mi S Siu senin kontrol nasıl geçti yazma din canım
Ayy ne kadar sürer ki bu durum . Inşallah bian evvel geçer bunlarben henüz kilo almadım bulan tim baya var arada kusuyorumda süt icemiyorum yoğurt peynir anca ette yiyemiyorum yumurtayı menemen yaparsam anca genelde eksi acı ve turşu turu yiyebiliyorum kuru yemiş ceviz tüketmeye çalışıyorum demir düşük diye demir hapı verdi dokdor onuda bulantudsn zor içiyorum 2 gündür içiyorum hatta yani bende durumlar pek iç açıcı değil ıstahsizlik sürekli midem ağzım da hissi çok kötü inşallah çabuk geçer diye ümit ediyorum canım
Canım valla sen iyi az almışın bana göre ben tedaviye başladığımda 65 ken şimdi 681.5 2 kilo kadar almışım. Doktorum biraz yavaş git kilo konusunda dedi. Benim kanama alanlarım hala fazla ama ağrı yok sukur
6 yumurta mevzusundan beri bende asla yumurta yemiyorum. Gerçi ben sadece 1 kere 5 tane yiyebildim bi daha da yemedim yumurta .kaç ay oldu bi daha yumurta yemedimevet 6 yumurta kötü gerçekten ohss olma diye ye dediler dimi benim küçük kizimdada ben öyle oldum ama sonuç değişmedi zor atlattım baya ohss yi büyük yumurtaları yiyemedim bıldırcın yumurtaşu yemistim allah yardımcımız olsun canım çok zor aşamalardan geçtik hala da geçiyoruz rabbim evlatlarimizi sağ salim kucağimiza almayı nasip etsin
Ben yedim bir hafta 6 adet sonrasında azalta azalta bitirdim6 yumurta mevzusundan beri bende asla yumurta yemiyorum. Gerçi ben sadece 1 kere 5 tane yiyebildim bi daha da yemedim yumurta .kaç ay oldu bi daha yumurta yemedim
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım şükür ki bir bebiş annnesini bırakmamışHayırlı uğurlu olsun
Slm canım. Çok kalp atışını duyduk. 1 tanesi tutunmuşbiraz uyku saatim yükseldi ve birazcık da yorgunluk var . Onun dışında hiç belirti yok . He bir de sol tarafta arada titreme gibi kıpır kıpır biseyler oluyor
Çok sağol Allah razı olsun . Inşallah hepimiz sağlıkla kavusuruz bebeklerimize. Evet , biri tutundu inşallah bırakmaz kuzumrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım şükür ki bir bebiş annnesini bırakmamış