Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Yaaa hadi hayırlı evlat olsun canım😍 iyiyiz çok şükür biz de dün özeldeki doktoruma gittim . Bebiş iyi çok şükür. Cinsiyeti ben de sordum. daha erken ama bakalım dedi. Oğluş geliyor gibi hemen eşya almayın ama dedi😀. Pazartesi günü ikili test sonuçları için devletteki doktoruma gideceğim . Ozaman ona da cinsiyeti ne diye soracağım bakalım. 15. Hafta da kesinleşir diye okumuştum. Bu arada biz
Progestan fitili bıraktık
Corasprini bıraktık
Oksapara doğuma kadar devam rapor çıkardık.
rahim ağrıları İÇin magnezyum verdi.
Devit3 damlamız var birde .
🤗🤗🤗🤗
maşallah seninde mi oğlan geliyo hayırlı evlat olsun canım aynen kıyafet için erken biraz rahim ağrıları nasil oluyor kasiklardami

maşallah seninde mi oğlan geliyo hayırlı evlat olsun canım aynen kıyafet için erken biraz rahim ağrıları nasil oluyor kasiklardami
Rahim üste çıkıyormuş artık ağrın olabilir dedi gerilmeden dolayı. Ağrın olduğunda kullan dedi. Hafif oluyor şiddetli değil . Nasip bakalım doktorum oğluş gibi dedi hayırlısı olsun 😍 kıyafet erken daha ama bi kaç başladım bugün almaya içim durmuyor 😅 yatak ve bebek arabasınıda hallettik şimdiden . Rabbim sağlıkla doğmayı kullanmayı nasip etsin inşallah😍

Rahim üste çıkıyormuş artık ağrın olabilir dedi gerilmeden dolayı. Ağrın olduğunda kullan dedi. Hafif oluyor şiddetli değil . Nasip bakalım doktorum oğluş gibi dedi hayırlısı olsun 😍 kıyafet erken daha ama bi kaç başladım bugün almaya içim durmuyor 😅 yatak ve bebek arabasınıda hallettik şimdiden . Rabbim sağlıkla doğmayı kullanmayı nasip etsin inşallah😍
evet haklisin canım benimde gözüm hep minik kıyafetlerde zorduruyorum almamak için en azından hem kız hem oğlanın giyebileceği şeyler almaya çalış şimdilik

😊2 kilo fena değil istahin acik mi yiyebiliyormusun aş erme varmı😋 bence de bebektir belli eder artık kendini annesi
Mide bulantım yok ama aşırı iştahlı değilim. Bebek için yemeye çalışıyorum . Meyve süt ürünleri biraz çok tüketiyorum galiba . Ama üç aydır yumurta yiyemiyorum ya. .öpü den sonra günlük 6 yumurta yiyince bi tiksinti geldi sanki. Sende durumlar nasıl😍

Mide bulantım yok ama aşırı iştahlı değilim. Bebek için yemeye çalışıyorum . Meyve süt ürünleri biraz çok tüketiyorum galiba . Ama üç aydır yumurta yiyemiyorum ya. .öpü den sonra günlük 6 yumurta yiyince bi tiksinti geldi sanki. Sende durumlar nasıl😍
ben henüz kilo almadım bulan tim baya var arada kusuyorumda süt icemiyorum yoğurt peynir anca ette yiyemiyorum yumurtayı menemen yaparsam anca genelde eksi acı ve turşu turu yiyebiliyorum kuru yemiş ceviz tüketmeye çalışıyorum demir düşük diye demir hapı verdi dokdor onuda bulantudsn zor içiyorum 2 gündür içiyorum hatta yani bende durumlar pek iç açıcı değil ıstahsizlik sürekli midem ağzım da hissi çok kötü inşallah çabuk geçer diye ümit ediyorum canım

evet 6 yumurta kötü gerçekten ohss olma diye ye dediler dimi benim küçük kizimdada ben öyle oldum ama sonuç değişmedi zor atlattım baya ohss yi büyük yumurtaları yiyemedim bıldırcın yumurtaşu yemistim allah yardımcımız olsun canım çok zor aşamalardan geçtik hala da geçiyoruz rabbim evlatlarimizi sağ salim kucağimiza almayı nasip etsin

ben henüz kilo almadım bulan tim baya var arada kusuyorumda süt icemiyorum yoğurt peynir anca ette yiyemiyorum yumurtayı menemen yaparsam anca genelde eksi acı ve turşu turu yiyebiliyorum kuru yemiş ceviz tüketmeye çalışıyorum demir düşük diye demir hapı verdi dokdor onuda bulantudsn zor içiyorum 2 gündür içiyorum hatta yani bende durumlar pek iç açıcı değil ıstahsizlik sürekli midem ağzım da hissi çok kötü inşallah çabuk geçer diye ümit ediyorum canım
Ay kötü olmuş

İnşallah tez zamanda geçer canım sen ağır geçiriyorsun ozaman bi kaç kez bende mide bulantısı yaşadım çok zor oluyor gerçekten rabbim güç versin . Bebiş için dayan yemeye çalış bol bol su iç bebeğin içeride rahat yatabilmeli için su çok önemli diyor doktorum. Tabi sen hepimizden tecrübelisin dikkat et kendine iyi besle bebişi 😍 çok zor süreçten geçiyoruz evet rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin . 🤲

Selam canim ben bugün ikili test için gittim cinsiyeti %51 Erkek dedi. Saglikliydi çok şükür. Siz naptınız nasilsiniz Limoncicegi43 Limoncicegi43 P prenseslerim iyikilerim S Siu
Hayırlı uğurlu olsun
mrb kızlar nasılsınız kuzucuklar nasıl hiç sesiniz çıkmaz oldu S Siu gittin mi kontrole
Slm canım. Çok kalp atışını duyduk. 1 tanesi tutunmuş 🥰 biraz uyku saatim yükseldi ve birazcık da yorgunluk var . Onun dışında hiç belirti yok . He bir de sol tarafta arada titreme gibi kıpır kıpır biseyler oluyor 😊

😊

Ayy ne kadar sürer ki bu durum . Inşallah bian evvel geçer bunlar 😕 Canım kaç haftalık oldun sen . Bana 6 haftalik dedi .😊

evet 6 yumurta kötü gerçekten ohss olma diye ye dediler dimi benim küçük kizimdada ben öyle oldum ama sonuç değişmedi zor atlattım baya ohss yi büyük yumurtaları yiyemedim bıldırcın yumurtaşu yemistim allah yardımcımız olsun canım çok zor aşamalardan geçtik hala da geçiyoruz rabbim evlatlarimizi sağ salim kucağimiza almayı nasip etsin
6 yumurta mevzusundan beri bende asla yumurta yemiyorum. Gerçi ben sadece 1 kere 5 tane yiyebildim bi daha da yemedim yumurta .kaç ay oldu bi daha yumurta yemedim

6 yumurta mevzusundan beri bende asla yumurta yemiyorum. Gerçi ben sadece 1 kere 5 tane yiyebildim bi daha da yemedim yumurta .kaç ay oldu bi daha yumurta yemedim
Ben yedim bir hafta 6 adet sonrasında azalta azalta bitirdim😑 bi senelik yumurta hakkımı doldurdum herlde . Yiyemiyorum diye içime de dert oluyor bebiş için😒. Çok şükür zorlu zamanları atlattık

Hayırlı uğurlu olsun

Slm canım. Çok kalp atışını duyduk. 1 tanesi tutunmuş 🥰 biraz uyku saatim yükseldi ve birazcık da yorgunluk var . Onun dışında hiç belirti yok . He bir de sol tarafta arada titreme gibi kıpır kıpır biseyler oluyor 😊
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım şükür ki bir bebiş annnesini bırakmamış😍

• Beğen
Reactions: Siu
X