Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Geçmiş olsun canım benim korkma D drama kralicesi seni en iyi anlayan dualarım seninle hepimizle inşallah sende sağlıkla kalkacaksın ayağa çok dikkat et kendine 😘
Allah razı olsun inşallah canım. Evet dramakaralicesi geldi hemen aklıma rabbim hepimizi sağlıkla hayirla evlatlarımızı kucağınıza aldırmayı nasip etsin inşallah. Hem kendimiz hem bebelerimiz çok çok sağlıklı oluruz insallah . Surekli yatiyorum bakalim takipteyim 🙏

Kizlaaaaarr hastanede yatiyorum . Öyle bir kanama oldu ki foşur foşur . Kan kaybindan gidecegim sandim . Kocaman kan pihtilari dustu . Serum olacakmisim . Bir de adini suan hatirlayamadigim düşük ignesi yapılacak kalçadan. Kesede kanama varmis

Kizlaaaaarr hastanede yatiyorum . Öyle bir kanama oldu ki foşur foşur . Kan kaybindan gidecegim sandim . Kocaman kan pihtilari dustu . Serum olacakmisim . Bir de adini suan hatirlayamadigim düşük ignesi yapılacak kalçadan. Kesede kanama varmis
Geçmiş olsun çok, moralini yüksek tut Allahın izniyle sorunsuz çıkacaksın bebişinle beraber dualarımız seninle🙏

• Beğen
Reactions: Siu
ayy canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sakin olmaya çalış özeldemisin devlettemi hangi dokdora başladın şımdı nasılsın kanama hafifledimi

Yaa çok dikkat et. Hastanedebolman daha iyi kontrolde kalmış olursun en azından haber ver bir de

S Siu canim naptın nasıl oldunuz
Canim günaydın sabaha kadar serum takılıydı. Her wc girdiğimde bir iki damla kan geliyor ve geçiyor. Pıhtı hastaneye geldiğimden beri olmadı. Surekli yatıyorum sadece wc ye kalkıyorum. Çok az başım ağrıyor. Korkmak istemiyorum ama o kanama aklıma geldikçe ödün patlıyor. Ayağa kalkmaya korkuyorum.

Canim günaydın sabaha kadar serum takılıydı. Her wc girdiğimde bir iki damla kan geliyor ve geçiyor. Pıhtı hastaneye geldiğimden beri olmadı. Surekli yatıyorum sadece wc ye kalkıyorum. Çok az başım ağrıyor. Korkmak istemiyorum ama o kanama aklıma geldikçe ödün patlıyor. Ayağa kalkmaya korkuyorum.
vallahi hep aklımdaydın. güzel olacak inşallah. emin ellerdesin elinden gelenin fazlasını yapıyosun. korkma güzel olacak. doktorun bişey diyo mu

vallahi hep aklımdaydın. güzel olacak inşallah. emin ellerdesin elinden gelenin fazlasını yapıyosun. korkma güzel olacak. doktorun bişey diyo mu
Pıhtı olmaması bir nebze iyi dedi. Baş ağrım yorgun hissetmem ve uyku halim progestani ağız yoluyla aldığım içinmiş. Bugün akşam tekrar bakacakmış duruma gore taburcu edebilir . Surekli yatacağım. Allah razı olsun canim. Inşallah herşey çok güzel olur 🤲

S Siu canım nasılsin dokdor sabah kontrole geldi mi ultrasonla bakıyormu kendini nasıl hissediyorsun gecicek inşallah hayirlisıyla
Slm canım, sabah geldi nail hissettiğimi sordu kanama az geldiği için iyi olduğunu, akşama doğru muayene edeceğini söyledi. Kendimi uykulu ve yorgun hissediyorum ve genelde uyuyorum .Inşallah hayırlısıyla geçer Canım 🙏

Slm canım, sabah geldi nail hissettiğimi sordu kanama az geldiği için iyi olduğunu, akşama doğru muayene edeceğini söyledi. Kendimi uykulu ve yorgun hissediyorum ve genelde uyuyorum .Inşallah hayırlısıyla geçer Canım 🙏
inşallah canım gecicek bu günler yeterki siz iyi olun uykun geliyorsa uyu çok kan kaybettiği için normal halsiz hissetmen taburcu oldunmu evde de hiç kalkma yataktan yardimci olabilecek birisi varsa daha iyi olur mesela annen kayinvalide gibi

X