Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Inşallah biran önce biter canım . Neye gore karar veriyor acaba . Dramakaralicesi 1 olarak devam ediyormuş meselâ. Sen daha şanslısın sanki maşallah 🙏 Allahım bize sabır ver rabbim .
Ben çok şiddetli kanamalar yaşadım o yüzden tam kesmedi sanırım doktorum. Durumuna gorekarar verirler

Inşallah biran önce biter canım . Neye gore karar veriyor acaba . Dramakaralicesi 1 olarak devam ediyormuş meselâ. Sen daha şanslısın sanki maşallah 🙏 Allahım bize sabır ver rabbim .
Ben çok şiddetli kanamalar yaşadım o yüzden tam kesmedi sanırım doktorum. Durumuna gorekarar verirler
Oksapar içinde doktorum ciddi bir kan pıhtılaşması yoksa sürekli kullanmana gerek yok üç ay dolduktan sonra bırakabiliriz sen bi nicel beye sor dedi. Sordum doktoruma bıraktı. Kontrollerden sonra belki oksaparı da bırakabiliriz. Prolüton iğneye de dün son verdik sonuncuyu vuruldum hayırlısı artık

• Beğen
Reactions: Siu
Oksapar içinde doktorum ciddi bir kan pıhtılaşması yoksa sürekli kullanmana gerek yok üç ay dolduktan sonra bırakabiliriz sen bi nicel beye sor dedi. Sordum doktoruma bıraktı. Kontrollerden sonra belki oksaparı da bırakabiliriz. Prolüton iğneye de dün son verdik sonuncuyu vuruldum hayırlısı artık
Nicel hoca mi bırakabilirsin dedi

Ikiz güzel hangisini sevecegimizi şaşırıyoruz 🥰
Tabi zorlukları da var , ama her bebek aynı olmaz tabi ki , Allah gücünü veriyor ona göre. Mümkünse yanında bir yardımcı olsun , bizim 1 hafta benim annem, 1 hafta kayinvalidem geliyor saolsunlar.
Hamileyken sonlara doğru çok halsizlik olmuştu bende. Ikiz olunca extra sömürüyorlar tabi. Mutfak tezgahında bir ucundan diğer ucuna gidene kadar dinleniyordum. Ama doğumdan önceki gün de pazara gitmiştim öyle düşün 🤣
Benim iki bebekte hep aynı gitti , kilo boy hep yakındı birbirine. Gerilik, ya da ileri girme olabiliyor ama doktorlar ayarlıyor onu 2 gün sorun değil aslında yani 1 hafta 10 gün de olabilirm. Normal karşılıyorlar. Doktor olarak Ahmet cantug çalışkan i oneririm. Çok memnun kaldım ben hem hastaneden hem doktordan. Her soruma hemen cevap veriyordu mesaj da olsa, arama da olsa kısa sürede geri döner. Şimdi bile hala öyLe.
Bu arada istediği nekadar soru sorabilirsin canim hiç sorun değil. IKizlerden fırsat buldukça cevaplarım. Ama 2022 de ikiz annesi olacaklar konuyu takip et bence, çok guzeldestek oluyor insan birbirine.
sağasin allah razı olsun
Kızlar bisey soracağım . Kese gorme ve kalp atışı için gittiğinizde kaç haftaliktiniz ❤ herkes aynı mı çıkar, farklı mı?
canım öncelikle değerin çok guzel artmis maşallah ben 3 kere kan vermiştim 3 üncü kanda jeseleti gördük ondan 10 gun sonra kalp atışlarını duyduk biri 6 +2 diğeri 6 haftalık demişti son adet tarihine göre hesaplıyor sanırım

• Beğen
Yok nicel hoca kontrole gittiğin doktor

sağasin allah razı olsun

canım öncelikle değerin çok guzel artmis maşallah ben 3 kere kan vermiştim 3 üncü kanda jeseleti gördük ondan 10 gun sonra kalp atışlarını duyduk biri 6 +2 diğeri 6 haftalık demişti son adet tarihine göre hesaplıyor sanırım
Maşallah, ne çabuk ilerlemiş seninkiler 😊 Allah sağlık versin inşallah. 🙏 teşekkür ederim .

Amin canım inşallah. Nicel Beyden ayrılırken , yeni doktora acibademdeki hasta dosyasi ile mı gidiliyor
hayır dosya orda kalıyor kendi gideceğin dokdora direk gidiyorsun orda dosya açılıyor zaten sağlık ocağındada gebelik takibi yapıyor hemsireniz artık nicel beyle bir bağlantımız kalmıyor

Slm kızlar, ara sıra burnumu sildiğimde kan geliyor az az sizde de oluyor mu ?
benim öyle silince değilde kusarken geliyor burnumdan kan oda oskopar la birlikte coraspirin kullanıyoruz ya ondan oluyormuş coraspirin fazla geliyormuş aile hekimi söylemişti ben cumartesi dokdoruma soylicem unutmazsam korkma yani olabiliyor canım sen hangi dokdoru düşünüyorsun

• Beğen
benim öyle silince değilde kusarken geliyor burnumdan kan oda oskopar la birlikte coraspirin kullanıyoruz ya ondan oluyormuş coraspirin fazla geliyormuş aile hekimi söylemişti ben cumartesi dokdoruma soylicem unutmazsam korkma yani olabiliyor canım sen hangi dokdoru düşünüyorsun
Çok sağol canım. Hangi doktora gidecegime daha karar vermedim. Sabahattin Akyil yada Tanser Bey i dusunuyorum

slm arkadaşlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor neler yapıyorsunuz bebisler nasıl benim bugün dokdor kontrolüm vardı malesef bebeğin bir tanesinin gelişimi durmuş kese var ama kalp atışı yok bebek de görünmüyor😑biraz moralim bozuldu dokdor dedi ki sizden kaynaklanakaynaklanan bir şey değil bebekle ilgili sorun varmış demekki dedi hayırlısı olsun artık nasip diğeri güzel gelişmiş 8+2 olmuş ilaçlara 1 ay daha devam edicem 12inci haftada 2li test yapillim dedi kan ve idrar verdim bende durum bu şekilde allah hakkımızda hayirlisini versin

slm arkadaşlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor neler yapıyorsunuz bebisler nasıl benim bugün dokdor kontrolüm vardı malesef bebeğin bir tanesinin gelişimi durmuş kese var ama kalp atışı yok bebek de görünmüyor😑biraz moralim bozuldu dokdor dedi ki sizden kaynaklanakaynaklanan bir şey değil bebekle ilgili sorun varmış demekki dedi hayırlısı olsun artık nasip diğeri güzel gelişmiş 8+2 olmuş ilaçlara 1 ay daha devam edicem 12inci haftada 2li test yapillim dedi kan ve idrar verdim bende durum bu şekilde allah hakkımızda hayirlisini versin
Aa çok üzüldüm arkadaşım ama allah kalana sağlık sıhhat versin. 1 tanesi nasip değilmiş demek ki. Bende de çok şiddetli baş ağrısı var kaç gündür napcami sasirdim

Aa çok üzüldüm arkadaşım ama allah kalana sağlık sıhhat versin. 1 tanesi nasip değilmiş demek ki. Bende de çok şiddetli baş ağrısı var kaç gündür napcami sasirdim
sağol canım benimde moralim bozuldu ama nasip değilmiş demekki inşallah diğeri güzel gelişir tek temennim o nasibi olan doğar dimi geçmiş olsun baş ağrısı kötü gerçekten ilaçta kullanamiyorsunkullanamiyorsun ben basima ağriyinca baş örtüyle sarıyorum çiğ patetez dilimleyip sarginin altına koyuyorum çok iyi geliyor ağriyi çekiyor dene bakalım faydası olur belki

X