Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

sağol canım benimde moralim bozuldu ama nasip değilmiş demekki inşallah diğeri güzel gelişir tek temennim o nasibi olan doğar dimi geçmiş olsun baş ağrısı kötü gerçekten ilaçta kullanamiyorsunkullanamiyorsun ben basima ağriyinca baş örtüyle sarıyorum çiğ patetez dilimleyip sarginin altına koyuyorum çok iyi geliyor ağriyi çekiyor dene bakalım faydası olur belki
Rabbim kalana sağlık sıhhat ömür versin canım nasıl gidiyor hamileliğin. Diğer gelişmeyen keseyi nasıl yapıyorlar düşüyor mu . Nasıl bi yol izleyeceklermiş

Rabbim kalana sağlık sıhhat ömür versin canım nasıl gidiyor hamileliğin. Diğer gelişmeyen keseyi nasıl yapıyorlar düşüyor mu . Nasıl bi yol izleyeceklermiş
amin canım sağol şimdilik iyi gidiyor sadece bulantı var ağrım yok şükür keseler ayrı olduğu için sağlıklı plana zarar vermezmis sadece kese var zete n içinde küçucuk kalmış zaten arada lekrlenme olabilir korkma dedi dokdor kendiliğinden kaybolur dedi 1 ay sonra gel dedi sorun gorseydi daha erken cağirirdo hayırlısi artık sağlık olsun diyorum

Ay geçti bugün çok şükür. Ama bugünde kusmaktan mahvoldum. Yan boslugumdan bi gaz ağrısı akşama kadar canıma yetti. Hafta sonu hep hastalıkla geçti. Sen nasılsın canim.obur bebek kendiliğinden mi kaybolacakmis
geçmiş olsun canım kısmak zorluyor gerçekten arada bende kusuyorum bulantı hep var gaz sancısı en beteri ayn en zararı olmazmış kendiliğinden kaybolurmus

Joanne11 Joanne11
Merhaba canım, çok geçmiş olsun . Kalan bebeğe allah sağlık versin inşallah. Ben bu hafta sonu kalp atisi ve kese için gideceğim fakat ben de hiç bir belirti yok, hic . 🙄
sağol canım amiin inşallah hayırlısıyla duyucaksin kalp atışını rabbim hepimizin gebeliklerinin devamını getirsin sağ salim alalialalım yavrularimuzi kucağimizi Sağlık la inşallah belirtiye takılma canım herkeste hemen bulantı olcak diye birşey yokki benimde azaldı bulantılar arada bu kusma oluyor biri gidince kalan pek fazla bişey yapmıyor

• Beğen
Reactions: Siu
Joanne11 Joanne11 meb size birşey sorabiliriyim sizinde ilk önce çifti sonra biri gelişmedi diye hatırlıyorum kaçıncı haftada durmuştu gelişimi kendiliğinden dustu mu. jeseleti ayrımiydi
Çift transfer olmuştu keseleri ayrıydı. Kesenin biri küçüktü. Nicel bey ona kaybolur demişti öyle de oldu. 8.haftada kalbi durdu.Yok canım düşmedi nerdeyse doğuma kadar progestana devam ettim. Küçülüp yok oldu ölen bebek..

slm arkadaşlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor neler yapıyorsunuz bebisler nasıl benim bugün dokdor kontrolüm vardı malesef bebeğin bir tanesinin gelişimi durmuş kese var ama kalp atışı yok bebek de görünmüyor😑biraz moralim bozuldu dokdor dedi ki sizden kaynaklanakaynaklanan bir şey değil bebekle ilgili sorun varmış demekki dedi hayırlısı olsun artık nasip diğeri güzel gelişmiş 8+2 olmuş ilaçlara 1 ay daha devam edicem 12inci haftada 2li test yapillim dedi kan ve idrar verdim bende durum bu şekilde allah hakkımızda hayirlisini versin
Geçmiş olsun canım benimle aynı olmuş. Doktorum ikiz riskli böylesi daha iyi demişti.Kendi kendine kayboldu

I
Joanne11 Joanne11

sağol canım amiin inşallah hayırlısıyla duyucaksin kalp atışını rabbim hepimizin gebeliklerinin devamını getirsin sağ salim alalialalım yavrularimuzi kucağimizi Sağlık la inşallah belirtiye takılma canım herkeste hemen bulantı olcak diye birşey yokki benimde azaldı bulantılar arada bu kusma oluyor biri gidince kalan pek fazla bişey yapmıyor
Inşallah canim korkuyorum

Selam canim ben bugün ikili test için gittim cinsiyeti %51 Erkek dedi. Saglikliydi çok şükür. Siz naptınız nasilsiniz Limoncicegi43 Limoncicegi43 P prenseslerim iyikilerim S Siu
maşallah gözün aydın canım sağlıklı olması en önemlisi cinsiyetini 16 haftalıkda kesin söylüyorlar ama olsun oğlan da kızda da olsa hayırlı evlat olsun bend e iyiyim bulantilarla savaşıyorum hala senin gectimi bulsntilarin progestan dex i bıraktın dimi

Selam canim ben bugün ikili test için gittim cinsiyeti %51 Erkek dedi. Saglikliydi çok şükür. Siz naptınız nasilsiniz Limoncicegi43 Limoncicegi43 P prenseslerim iyikilerim S Siu
Yaaa hadi hayırlı evlat olsun canım😍 iyiyiz çok şükür biz de dün özeldeki doktoruma gittim . Bebiş iyi çok şükür. Cinsiyeti ben de sordum. daha erken ama bakalım dedi. Oğluş geliyor gibi hemen eşya almayın ama dedi😀. Pazartesi günü ikili test sonuçları için devletteki doktoruma gideceğim . Ozaman ona da cinsiyeti ne diye soracağım bakalım. 15. Hafta da kesinleşir diye okumuştum. Bu arada biz
Progestan fitili bıraktık
Corasprini bıraktık
Oksapara doğuma kadar devam rapor çıkardık.
rahim ağrıları İÇin magnezyum verdi.
Devit3 damlamız var birde .
🤗🤗🤗🤗

Oh oh. Progestan dex i bugün bende biraktim. Fitili de 3 hafta da azaltarak bırakıcam. Oksapar biraz daha devam dedi. Bana da kesin demedi erkek gibi dedi 16. Haftada netlesir dedi. Folik aşırı kesti. Demir e başladık bide d vitamini

• Beğen
Reactions: Siu
Oh oh. Progestan dex i bugün bende biraktim. Fitili de 3 hafta da azaltarak bırakıcam. Oksapar biraz daha devam dedi. Bana da kesin demedi erkek gibi dedi 16. Haftada netlesir dedi. Folik aşırı kesti. Demir e başladık bide d vitamini
Ben 3 ay boyunca ayrıyeten folik asit kullanmadım karısık vitamin vermişlerdi içinde var diyede sormadım . Hala da o vitamine devam ediyorum. İsmi regenesis.
Devletteki doktorum kesiyordu oksaparı. Fakat özeldeki oksapar kullanılacak kıymetli bebek kıymetli gebelik bu dedi risk almıyor.

X