- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
Ikiz güzel hangisini sevecegimizi şaşırıyoruzaynen oradan bir daha hiç istemedim sizin de ikizler var dimi nasıl gidiyor uslularmi uyku durumları nasıl hamilelikte en çok zorlandığı biz şeyler nelerdi mesela benim biri diğerinden 2 gun geri de sizinde öyle olmus muydu çok sordum biliyorum ama endişeliyim
Tabi zorlukları da var , ama her bebek aynı olmaz tabi ki , Allah gücünü veriyor ona göre. Mümkünse yanında bir yardımcı olsun , bizim 1 hafta benim annem, 1 hafta kayinvalidem geliyor saolsunlar.
Hamileyken sonlara doğru çok halsizlik olmuştu bende. Ikiz olunca extra sömürüyorlar tabi. Mutfak tezgahında bir ucundan diğer ucuna gidene kadar dinleniyordum. Ama doğumdan önceki gün de pazara gitmiştim öyle düşün
Benim iki bebekte hep aynı gitti , kilo boy hep yakındı birbirine. Gerilik, ya da ileri girme olabiliyor ama doktorlar ayarlıyor onu 2 gün sorun değil aslında yani 1 hafta 10 gün de olabilirm. Normal karşılıyorlar. Doktor olarak Ahmet cantug çalışkan i oneririm. Çok memnun kaldım ben hem hastaneden hem doktordan. Her soruma hemen cevap veriyordu mesaj da olsa, arama da olsa kısa sürede geri döner. Şimdi bile hala öyLe.
Bu arada istediği nekadar soru sorabilirsin canim hiç sorun değil. IKizlerden fırsat buldukça cevaplarım. Ama 2022 de ikiz annesi olacaklar konuyu takip et bence, çok guzeldestek oluyor insan birbirine.