Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

D drama kralicesi canım bugün doktora gittim ikili test için benim bebek ultrosonda bir elini kaldırmış başının altına uzanmışım kumsala misali keyfine bakıyor yatıyordu
YaaaNasıl cıktı ense kalınlığı falan? Aferin minik kuzuya. Beni 5 şubatta çağırdı dayanamiycam bu hafta sonu başka doktora gitcem korkudan uyku uyuyamiyorum. Kaç hafta oldun Şimdi sen nasıl cıktı boyu posu

Kuzum kan tahlili yaptılar 20 gün sonra çıkacakmış sonuç. Ultrosonda ense kalınlığı normal burnu da oluşumuş dedi. Burnun oluşması down sendromunu %70 eler dedi. Bence sağlıklı bir bebeğe benziyor fakat en kesin tespiti karından sıvı almaktır dedi. Hayırlısıyla kan tahlili verdik sağlıklı sonuçlar gelir inşallah. Boyumuz 46.4 mm olmuş teyzesi

Oyy maşallah minnak kuzuya. Ne kadar uzun suruyomus çıkması gerçekten. Ama ense kalınlığı ve burun çok önemli o baya belli ediyormuş. Cinsiyetle ilgili bisey göremediniz mi allahım bana da nasip et amin

Reactions: Siu
Oyy maşallah minnak kuzuya. Ne kadar uzun suruyomus çıkması gerçekten. Ama ense kalınlığı ve burun çok önemli o baya belli ediyormuş. Cinsiyetle ilgili bisey göremediniz mi allahım bana da nasip et amin
Amin canım inşallah cinsiyet sormadım hiç ya daha erkendir diye doktor da bişey söylemedi ben devlete çıktım özel hastanelerde çabuk çıkıyordur belki sonuç

Maşallah, rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Hazırım, korkuyorum sadece
haklısın canım bende öyleydim ama ben 5.gün yapmıştım testi siz iyi dayandınız maşallah. korksanda en fazla 2 gün sonra göreceksin zaten. ben nicel hocadan duymak için bekleyebilmek isterdim ama yapım hiç öyle değil malesef bekleyemedim

Reactions: Siu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…