Sorma canım çok şükür 5 gün geçti . Işe de gitmiyorum izinliyim diye evde saltanatımi ilan ettim . Keyif keyif evin her odasında kendimi bir yerlere bırakıyorum. Bazen uyuyakaliyorum öyle hoşuma gidiyor ki .Hadi hayırlı olsun canım transfer olmuşta üzerinden 5 gün geçmiş bile yakın zamanda güzel haberini duyarız inşallah
Oh ne güzel tadını cikariyosun maşallah sanaSorma canım çok şükür 5 gün geçti . Işe de gitmiyorum izinliyim diye evde saltanatımi ilan ettim . Keyif keyif evin her odasında kendimi bir yerlere bırakıyorum. Bazen uyuyakaliyorum öyle hoşuma gidiyor ki .Mutfakta canım ne isterse yiyorum içiyorum ohhh mis gibi sonra yine yatıyorum uyuyorum moral olarak iyiyim keyfime diyecek yok
Oh ne güzel tadını cikariyosun maşallah sana
Öncelikle inşallah herşey gönlünüzce olsunMerhaba; öncelikle herkesin sağlıkla bebişlerinizi kucağına almasını diliyorum. 2 tane dondurulmuş embriyom var. Bu adetimde transfer hazırlıkları başlayacak. Bu gruplar gerçekten çok önemli. Ben herşeyi dikkatlice okuyorum. Sizden ricam özellikle transferi tutan arkadaşlar bu süreçte neler yaptınız? Neler yediniz ve nelere dikkat ettiniz biraz bahseder misinizBilgileriniz bizim için çok kıymetli
Çok teşekkür ederimÖncelikle inşallah herşey gönlünüzce olsunbenim 4 denemem de tuttu her deneme de birisinde yattım birisinde yatmadım ilk üç denemem başka klinikte şehir dışındaydi birisinde uzun yola çıktım birisinde otel de üç gün kaldım hepsi negatif oldu tutacağı var ise nasipse oluyor bir kere böle dusunurek mental olarak rahatlayın bence. Tabikide dikkat ettim sağlıklı beslenmeye asitli içeceklerden uzak durdum ilaçlarımı saatinde düzenli aldım alarm kurdum malum bir sürü ilacimiz oluyor. Ben iş yapmadım destekçim vardı eşimin annesi sağolsun. Ağır işlerden kaçınmak gerekiyor yapmak durumunda olursanız. Mevsiminde beslenmeye dikkat edebilirsiniz. Ananas tüketiyorsanız onu tüketmeyin.
lotuscicegi26 öncelikle hayırlı olsun rabbim yüzünüzü güldürsun emeğinize boşa çıkarmasın benim nicel neyde ilk denemede tutundu şükür daha önceden 2 negatif 2 pozitifim daha onceki lerde hep yattım ama bunda genel de yatamadim sadece ani hareketten ve ağır kaldırmaktan koru kendini ilaçlarını vaktinde aldım hemşireler ne dediyse yaptım yasak ları yemedim zor olsada stres yapmamaya çalıştım rabbim kolaylık versin.
Çok teşekkür ederim
Tekrar merhaba, aklıma birşey takıldı okuduğum heryerde narsuyu ve ananastan bahşediyor siz tüketmeyin dediniz. Nedeni nedir? Kafam çok karıştıÖncelikle inşallah herşey gönlünüzce olsunbenim 4 denemem de tuttu her deneme de birisinde yattım birisinde yatmadım ilk üç denemem başka klinikte şehir dışındaydi birisinde uzun yola çıktım birisinde otel de üç gün kaldım hepsi negatif oldu tutacağı var ise nasipse oluyor bir kere böle dusunurek mental olarak rahatlayın bence. Tabikide dikkat ettim sağlıklı beslenmeye asitli içeceklerden uzak durdum ilaçlarımı saatinde düzenli aldım alarm kurdum malum bir sürü ilacimiz oluyor. Ben iş yapmadım destekçim vardı eşimin annesi sağolsun. Ağır işlerden kaçınmak gerekiyor yapmak durumunda olursanız. Mevsiminde beslenmeye dikkat edebilirsiniz. Ananas tüketiyorsanız onu tüketmeyin.
Nicel hoca da zaten yasaklayacak. Nar suyu ve ananas tedaviyle beraber tüketildiğinde kontrolsüz bir duruma sebebiyet verebiliyor. O yüzden tedavi sürecinde tüketilmesi yasak. Ama ben artık ananas falan yiyebilir miyim acabaTekrar merhaba, aklıma birşey takıldı okuduğum heryerde narsuyu ve ananastan bahşediyor siz tüketmeyin dediniz. Nedeni nedir? Kafam çok karıştı
Öncelikle hosgeldin. Allah gönlüne göre versin tez zamanda 2. Bebeğine de kavus. Kaybın için çok üzüldüm. Nicel hocayı soracak olursan bu seneki fiyatları bilemem ama 30 bin lirayı göze alman lazım en az. Tabi tüplerine müdahale edeceklerse o kısmını bilemiyorum. Bu arada instagram fa cider diye bi sayfa var. Onlarla iletişime geç çok küçükte olsa bi indirim sağlıyorlarMerhaba arkadaşlar
Bütün hamilelere bebeklerine sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim. bekleyenlerede kısa zamanda mutlu haberler gelir umarım.
Bir kizim bir kaybim var bir kaç aydır femara ile denedik olmayinca hgs çekildi ve tuplerimin kapalı olduğu ortaya çıktı doktorum tüp bebek ile şansınız olabilir dedi amh 0.90 bu arada
Şuan bir bütçem yok dokturum gebelik oykumden dolayı raporumun cikmayacagini direk özele gitmemi tavsiye etti
Sizr sormak istediğim ne kadarlık bir bütçe gerekiyor kendimi neye hazirlamaliyim duruma göre işe başlayıp biraz birikim yapmaya çalışacağım
Şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar
Nicel hoca liste veriyordu orda yazıyordu yasaklı besinler arasında varTekrar merhaba, aklıma birşey takıldı okuduğum heryerde narsuyu ve ananastan bahşediyor siz tüketmeyin dediniz. Nedeni nedir? Kafam çok karıştı
Ben hamileyken canım çekmişti araştırdım ananasi doğumu kolaylaştırıci özelliği varmış diye okuyunca yemedim korktumNicel hoca da zaten yasaklayacak. Nar suyu ve ananas tedaviyle beraber tüketildiğinde kontrolsüz bir duruma sebebiyet verebiliyor. O yüzden tedavi sürecinde tüketilmesi yasak. Ama ben artık ananas falan yiyebilir miyim acabahala yemiyorum transferde yasakladığı şeyleri
İlaçlarla birlikte 50 Bİni koy cebine canım. Sadece hastanenin içinde kafadan 30 bin harcadığımı düşünüyorum . 15 bin opu 5 bin transfer 5 bin yoğun ilaçtan polip oluştu histeroskooi için ona verdik. Bunlar hatırladıklarım fazlası var eksiği yok . Beş dediklerim 6buçuk vs hep fazlası var. biz harcamamızın 50 bini bulduğunu düşünüyoruz.Merhaba arkadaşlar
Bütün hamilelere bebeklerine sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim. bekleyenlerede kısa zamanda mutlu haberler gelir umarım.
Bir kizim bir kaybim var bir kaç aydır femara ile denedik olmayinca hgs çekildi ve tuplerimin kapalı olduğu ortaya çıktı doktorum tüp bebek ile şansınız olabilir dedi amh 0.90 bu arada
Şuan bir bütçem yok dokturum gebelik oykumden dolayı raporumun cikmayacagini direk özele gitmemi tavsiye etti
Sizr sormak istediğim ne kadarlık bir bütçe gerekiyor kendimi neye hazirlamaliyim duruma göre işe başlayıp biraz birikim yapmaya çalışacağım
Merhaba, Acıbadem de 2 tedavi biri 25 bin diğeri 30 bin tuttu. (2. tedavi yılbaşından sonra olduğu için fark yedik.) Henüz transfer aşamasına gelmedik. Orada ne kadar gideceğini bilmiyorum ama evli bir çocuğu olan bir kuzenime de artık hamile kalamayacağını söylemişlerdi. Tüplerini açtırdığı ay hamile kaldı. Bir denemekte fayda var diye düşünüyorum. Umarım en kısa zamansa bebişine kavuşursunMerhaba arkadaşlar