Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Herkese merhaba, bende nicel beye gidiyorum. İki taraflı çikolata kistlerim var ve amh değerin 0.76. Havuz yöntemi uygulanacağını söyledi nicel bey. Geçen ay 2 yumurtam toplandı ama ilk gün fazla sayıda bölünme olduğu diğer günlerde de gelişim olmadı ve sonlandırıldı. Bu adetimle tekrar tedaviye başlıcam. Umarım herkes büyük bir umutla beklediği habere sağlıkla kavuşur.

Herkese merhaba, bende nicel beye gidiyorum. İki taraflı çikolata kistlerim var ve amh değerin 0.76. Havuz yöntemi uygulanacağını söyledi nicel bey. Geçen ay 2 yumurtam toplandı ama ilk gün fazla sayıda bölünme olduğu diğer günlerde de gelişim olmadı ve sonlandırıldı. Bu adetimle tekrar tedaviye başlıcam. Umarım herkes büyük bir umutla beklediği habere sağlıkla kavuşur.
Amin canım rabbim yar ve yardımcın olsun . Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun😍

Günaydın canım, pazartesi transferim oldu .ığnelerle fitillerle günler geçiyor. 🙂 sen nasılsın neler yapıyorsun?
hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunsun bebişin sana benimde biraz halsizlik arada bulantı falan oluyor ufak ufak ev işlerimi yapıyorum salı günü kalp atışını duyucaz nasipse

günaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor Aylis16 Aylis16 dün sürekli girip baktım ama hiç bir şey yazmamis test verdi mi acaba endiselendim S Siu senin transfer ne gündü canım D drama kralicesi Limoncicegi43 Limoncicegi43 siz nasıl siniz bebisler nasıl
Canım biz ıyiyiz. Sürekli acaba bebek iyi mi diye düşünmekten başka bisey yapamıyorum. 13. Haftada kontrole çağırdı doktorun.Ben ise gittiğim için akşamları hep dinleniyorum ayakta kalınca kasik ağrım oluyo çünkü. Senden de salı günü güzel haberlerini bekliyoruz

Canım biz ıyiyiz. Sürekli acaba bebek iyi mi diye düşünmekten başka bisey yapamıyorum. 13. Haftada kontrole çağırdı doktorun.Ben ise gittiğim için akşamları hep dinleniyorum ayakta kalınca kasik ağrım oluyo çünkü. Senden de salı günü güzel haberlerini bekliyoruz
maşallah canım ne güzel 13 haftalık olacaksınız zaman çabuk geçiyor bi bakmisiz doğmuş yaramazlar sonra da yi uyudu uyumadi yok gazi aman kilo aliyomu duyuyorum derken hayatımız onlara endeksli oluyor hayırlısı olsun Sağlık la gelip buyusunler kuzucuklar

X