- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 26
Öyle yapmaya çalışıyorum bakalım inşallahcanım geç tutunmuşa idrara geç geçebilir o yüzden hemen ümitsizliğe kapılma rabbim diledikten sonra olmayacak şey yoktur kalbini ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapmaya çalışıyorum bakalım inşallahcanım geç tutunmuşa idrara geç geçebilir o yüzden hemen ümitsizliğe kapılma rabbim diledikten sonra olmayacak şey yoktur kalbini ferah tut
Tıpta Melih Velipasaoglu var. Benim doktorum.Takiplerimi, doğumumu o yaptı. Çok memnun kalmıştım. Güler yüzlü, bilgili, net bı doktor...Merhaba arkadaşlar, Eskişehir’de perinatalog tavsiyesi verebilecek var mı?
Amin canım rabbim yar ve yardımcın olsun . Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursunHerkese merhaba, bende nicel beye gidiyorum. İki taraflı çikolata kistlerim var ve amh değerin 0.76. Havuz yöntemi uygulanacağını söyledi nicel bey. Geçen ay 2 yumurtam toplandı ama ilk gün fazla sayıda bölünme olduğu diğer günlerde de gelişim olmadı ve sonlandırıldı. Bu adetimle tekrar tedaviye başlıcam. Umarım herkes büyük bir umutla beklediği habere sağlıkla kavuşur.
Günaydın canım, pazartesi transferim oldu .ığnelerle fitillerle günler geçiyor. sen nasılsın neler yapıyorsun?günaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor Aylis16 dün sürekli girip baktım ama hiç bir şey yazmamis test verdi mi acaba endiselendim S Siu senin transfer ne gündü canım D drama kralicesi Limoncicegi43 siz nasıl siniz bebisler nasıl
hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunsun bebişin sana benimde biraz halsizlik arada bulantı falan oluyor ufak ufak ev işlerimi yapıyorum salı günü kalp atışını duyucaz nasipseGünaydın canım, pazartesi transferim oldu .ığnelerle fitillerle günler geçiyor. sen nasılsın neler yapıyorsun?
Inşallah, çok teşekkür ederim . Allah kolaylık sana da . Ne güzel harikahayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunsun bebişin sana benimde biraz halsizlik arada bulantı falan oluyor ufak ufak ev işlerimi yapıyorum salı günü kalp atışını duyucaz nasipse
sağol canım allah hepimize kolaylık versinInşallah, çok teşekkür ederim . Allah kolaylık sana da . Ne güzel harika
Canım biz ıyiyiz. Sürekli acaba bebek iyi mi diye düşünmekten başka bisey yapamıyorum. 13. Haftada kontrole çağırdı doktorun.Ben ise gittiğim için akşamları hep dinleniyorum ayakta kalınca kasik ağrım oluyo çünkü. Senden de salı günü güzel haberlerini bekliyoruzgünaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor Aylis16 dün sürekli girip baktım ama hiç bir şey yazmamis test verdi mi acaba endiselendim S Siu senin transfer ne gündü canım D drama kralicesi Limoncicegi43 siz nasıl siniz bebisler nasıl
Bebiş iyi çok şükür 11. Haftaya girdik gayet güzel geçiyor günler siz nasılsınızgünaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor Aylis16 dün sürekli girip baktım ama hiç bir şey yazmamis test verdi mi acaba endiselendim S Siu senin transfer ne gündü canım D drama kralicesi Limoncicegi43 siz nasıl siniz bebisler nasıl
Hadi hayırlı olsun canım transfer olmuşta üzerinden 5 gün geçmiş bile yakın zamanda güzel haberini duyarız inşallahGünaydın canım, pazartesi transferim oldu .ığnelerle fitillerle günler geçiyor. sen nasılsın neler yapıyorsun?
maşallah canım ne güzel 13 haftalık olacaksınız zaman çabuk geçiyor bi bakmisiz doğmuş yaramazlar sonra da yi uyudu uyumadi yok gazi aman kilo aliyomu duyuyorum derken hayatımız onlara endeksli oluyor hayırlısı olsun Sağlık la gelip buyusunler kuzucuklarCanım biz ıyiyiz. Sürekli acaba bebek iyi mi diye düşünmekten başka bisey yapamıyorum. 13. Haftada kontrole çağırdı doktorun.Ben ise gittiğim için akşamları hep dinleniyorum ayakta kalınca kasik ağrım oluyo çünkü. Senden de salı günü güzel haberlerini bekliyoruz
maşallah canım yakında ilaclarida bırakacaksın bulantılar ne durumda benim biraz bulantı varhalsizlik var onunda dışında iyiyim şükür salı yi bekliyorum sabırsızlıklaBebiş iyi çok şükür 11. Haftaya girdik gayet güzel geçiyor günler siz nasılsınız