Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlar günaydın, bugün transferimin 7. Gunu . Kahverengi akıntı geldi sabah ve regl agrisi vardi . Çok korktum . Ağrı geçti fakat heran adet olacakmisim gibi geliyor
hiç korkma panik olma sadece dinlenmeye çalış. kahverengi kanama kötü değildir. ben 10. haftadayım hala adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyo. belki de tutunma kanamasıdır. bol dua

S Siu korkma canım benimde ayni oldu tam adet gunumde 2 gun adet ağrısı yaşadım az bişey kahverengi lekenme de oldu ama sonra geçti bende sanırım olması deyip 10 uncu günü evde test yapmıştım sanırım seninde tutunma belirtisi stres yapmamaya çalış
Inşallah canim , dinleniyorum bakalım hayırlısıyla sağlıkla tutunsunlar inşallah

Olmasada Olmasada rabbim hayırlısıyla ikinci bebeğinize kavuşmayı nasip etsin typletin tıkanıklığı ameliyatla açılır diye biliyorum kızınız normal mi o da mi tüp kayipbiniz için üzüldüm allah bi daha göstermesin benim dondurulmuş embiryo transferi oldu o bile şöyle böyle derken 10 000 ini buldu tabi sıfırdan başlamak daha masraflı oluyor allah yardimciniz olsun
Amh düşüklüğü sebebiyle ilk kizimda tüp olsun demislerdi ama kendiliginden oldu hatta ikincide oldu ama kalbi durdu kurtaj sonrasında da tüpler tıkanmış hgs ile açılmadı hersey bir araya gelince direk tüp diyorlar şimdide birde laparoskopi şeklinde bir müdahale varmış onu arastiricam bakalım çünkü şuan kızımı okula baslaticam tüp bebek masrafini kaldiramam gibi gözüküyor cevaplariniz için çok tesekkur ederim

Amh düşüklüğü sebebiyle ilk kizimda tüp olsun demislerdi ama kendiliginden oldu hatta ikincide oldu ama kalbi durdu kurtaj sonrasında da tüpler tıkanmış hgs ile açılmadı hersey bir araya gelince direk tüp diyorlar şimdide birde laparoskopi şeklinde bir müdahale varmış onu arastiricam bakalım çünkü şuan kızımı okula baslaticam tüp bebek masrafini kaldiramam gibi gözüküyor cevaplariniz için çok tesekkur ederim
evet çok masraflı oluyor önce arastir belki tiplerin açılabilir normal yoldan olabilir daha önce olmuş çünkü eğer olmazsa da biraz birikim yaparsınız rabbim kolaylık sağlar bir şekilde hayırlısıyla bir yol bulursunuz inşallah

Herkese merhaba, burada ve nicel beyin instagram sayfasında güzel haberleri duymaktan çok mutlu oluyorum. Birgün bu mutluluğu yaşayacağıma olan inancım artıyor. Reglim ile 2. Tedaviye başlayacağımızı düşünüyordum ancak nicel bey trisequens ilacı verdi. Diğer reglinde gel dedi. Bu sefer umutlu konuştu, gerçekçi bir insan olması nedeniyle ağzından çıkan en ufak kelime bile eşimle mutlu olmamızı sağlıyor.

arkadaşlar dokdodoktordan geldim ikisinin de kalp atışını duyduk şükür ve her şey güzel dedi nicel bey estrofem i ve prulutonu kesti diğerlerini kendi dokdoeunla ayarlarsiniz dedi içim biraz rahatladı şimdilik rabbim işte yen herkese nasip etsin bu duyguyu S Siu canım darisi sana sıra sende canım bekliyoruz güzel haberlerini

arkadaşlar dokdodoktordan geldim ikisinin de kalp atışını duyduk şükür ve her şey güzel dedi nicel bey estrofem i ve prulutonu kesti diğerlerini kendi dokdoeunla ayarlarsiniz dedi içim biraz rahatladı şimdilik rabbim işte yen herkese nasip etsin bu duyguyu S Siu canım darisi sana sıra sende canım bekliyoruz güzel haberlerini
Hayırlısıyla inşallah canım , benim iki gündür az az lekelenmelerim devam ediyor. Öğrenir öğrenmez yazacağım canım. Rabbimden sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum. 🤲

Hayırlısıyla inşallah canım , benim iki gündür az az lekelenmelerim devam ediyor. Öğrenir öğrenmez yazacağım canım. Rabbimden sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum. 🤲
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım. Maşallah hangi doktorla devam edeceksin peki ? cinsiyet ne olacak acaba 😁

Rabbimaağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım😍

sağol canım amiin lekelenmeye takılma o genelde oluyor sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberleri kendini nasıl hissediyorsun peki farklı dediğin birşey varmı

sağol canım amiin lekelenmeye takılma o genelde oluyor sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberleri kendini nasıl hissediyorsun peki farklı dediğin birşey varmı
Kendimi genel olarak iyi hissediyorum . Ara sira karnimda sizi hissediyorum, goguslerim hassas , onun disinda birşey yok canım. Senin nasıl gidiyor asıl. Ağrı sızı bulantı kanama gibi şeyler var mı neler var neler yok 😁🧿

X