- 22 Aralık 2021
- 409
- 391
- 43
haklısın canımYok kanda göreyim artık tekrar tekrar üzüntü yoruyor. İnşallah öyledir ya bir mucize olsun
AhhAylis16 ben hala umutluyum canım senden sende nolur stres yapma daha hiç bişey bitmiş değil
dualarim zete n hep sizlerle canım inşallah kanda pozitif çıkacak bence geç tutundu iyi dusunelim iyi olsunAhhdualarınıza ihtiyacım var
dualarım hep seninle canım. rabbim mucizesini yaratsınAhhdualarınıza ihtiyacım var
Canim , inşallah kanda görünür . Hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah. Uzulme , hayat sürprizlerle dolu .Ahhdualarınıza ihtiyacım var
Dualarımdasın kuzum rabbim mucizeni yaratsın inşallah testi erken yapmış olalım kanda çıksınAhhdualarınıza ihtiyacım var
İnşallah yaCanim , inşallah kanda görünür . Hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah. Uzulme , hayat sürprizlerle dolu .
Kanda görsem biiiDualarımdasın kuzum rabbim mucizeni yaratsın inşallah testi erken yapmış olalım kanda çıksın
Tip fakültesinde melih velipasaoglu , soyadını yanlış hatırlıyor olabilirim ama böyle bişeydi.Merhaba arkadaşlar, Eskişehir’de perinatalog tavsiyesi verebilecek var mı?
İyiyim Allaha şükür evde günleri sayıyorum :) sen nasılsınAylis16 canım nasılsın
bende iyiyim canım seni merak ettim öyleİyiyim Allaha şükür evde günleri sayıyorum :) sen nasılsın
Ben karışığım korku, üzüntü, umut hepsi bir arada adet olacak gibi ağrılarım var. Bakalım cuma öğrenirizbende iyiyim canım seni merak ettim öyle
cumaya bişey kalmadı. dualarımız seninle canımBen karışığım korku, üzüntü, umut hepsi bir arada adet olacak gibi ağrılarım var. Bakalım cuma öğreniriz
Çok sağolun ya vallacumaya bişey kalmadı. dualarımız seninle canım
Canim üzme kendini ben beşinci günü yapmıştım negatif çıkmıştı ama tutunmuş bizimkiÇok sağolun ya valla
Ayy inşallah 2- 3 günde ne değişir diyorum ama Allah isterse her sey değişir biliyorum. Çok tesekkür ederimCanim üzme kendini ben beşinci günü yapmıştım negatif çıkmıştı ama tutunmuş bizimkiinşallah senin bebişin de sana sımsıkı tutunmustur
canım geç tutunmuşa idrara geç geçebilir o yüzden hemen ümitsizliğe kapılma rabbim diledikten sonra olmayacak şey yoktur kalbini ferah tutAyy inşallah 2- 3 günde ne değişir diyorum ama Allah isterse her sey değişir biliyorum. Çok tesekkür ederim