- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 26
Çok korkuyorum :) yaparsam atarım hemen9. Gün sabahı yaptım canım koyu koyu çıkmıştı sonuç erken gebelik testi al. Hapşırık öksürük olumsuz etkilemez merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok korkuyorum :) yaparsam atarım hemen9. Gün sabahı yaptım canım koyu koyu çıkmıştı sonuç erken gebelik testi al. Hapşırık öksürük olumsuz etkilemez merak etme
Ben dayanamayıp 5.gün yapmıştım aşırı silik çıkmıştı. 7.gün aslında sabah idrariyla yapsan çıkar artikÇok korkuyorum :) yaparsam atarım hemen
Sizin çift transfer değil miydi? Yarın yaparım belki silikte olsa çıkar bilmiyorum yaparsam atıcam hemenBen dayanamayıp 5.gün yapmıştım aşırı silik çıkmıştı. 7.gün aslında sabah idrariyla yapsan çıkar artik
Yok drama kraliçenin de tekSizin çift transfer değil miydi? Yarın yaparım belki silikte olsa çıkar bilmiyorum yaparsam atıcam hemen
Yok tekti benim canimSizin çift transfer değil miydi? Yarın yaparım belki silikte olsa çıkar bilmiyorum yaparsam atıcam hemen
Sabah yapsam çıkar yanı öyle mi?Yok tekti benim canim
İçimden bir ses tek çizgi göreceksin diyor :)Yok drama kraliçenin de tek
Benim içimdeki seste öyle diyodu. Hatta hala inanamiyorum ama içimde dk da 170 kez atan bi kalp daha var yani içindeki sese inanma. Yarın 8.gununse büyük ihtimal çıkar ama çok etkileniceksen ve dayanabilirsen bakma. O psikoloji de bambaşka çünkü hazır değilsen bekleİçimden bir ses tek çizgi göreceksin diyor :)
Yaaa maşallah inşallah öyle olur hazır değilim ama dayanamicamBenim içimdeki seste öyle diyodu. Hatta hala inanamiyorum ama içimde dk da 170 kez atan bi kalp daha var yani içindeki sese inanma. Yarın 8.gununse büyük ihtimal çıkar ama çok etkileniceksen ve dayanabilirsen bakma. O psikoloji de bambaşka çünkü hazır değilsen bekle
E o zaman güzel haberlerini bekliyoruzYaaa maşallah inşallah öyle olur hazır değilim ama dayanamicam
Silik bile yok çok üzgünümE o zaman güzel haberlerini bekliyoruz
ciddi misin? ilk idrarla mı yaptın?Silik bile yok çok üzgünüm
Evetciddi misin? ilk idrarla mı yaptın?
çok üzüldüm arkadaşım ama umut hala var. geç tutunmuş olabilir 1 2 gün daha bekle
Hayırlısı olsun inşallah bir mucize olurçok üzüldüm arkadaşım ama umut hala var. geç tutunmuş olabilir 1 2 gün daha bekle
Bu sabah yaptım silik bile değil idrar testi negatifAylis16 nasılsın canım merak ettim varmı belirti test yaptinmi
canım üzülme kaçıncı gün bugün belki erkendir değer düşükse idrara geçmemiş olabilir henüz ben 10 uncu gün yapmıştım bir kac gun sonra tekrarla bakalımBu sabah yaptım silik bile değil idrar testi negatif
Yok kanda göreyim artık tekrar tekrar üzüntü yoruyor. İnşallah öyledir ya bir mucize olsuncanım üzülme kaçıncı gün bugün belki erkendir değer düşükse idrara geçmemiş olabilir henüz ben 10 uncu gün yapmıştım bir kac gun sonra tekrarla bakalım