Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ay benm doktorum devam et ilaçlarına dedi o karışmak istemedi. Nicel beyle görüş onu 3 ay kullanman gerek dedi. Devlete çıkmıştım birde tüp bebekten önce özele gidiyordum aşılama vs yaptırdığım o doktoruma çıkacağım yılbasındaj sonra belki o düşürür.
Yanı benimkileri kesmedi ama azalttı. Yavaş yavaş vücudun alışsın dedi. E ne diyim ki karşı çıkamam doktoruma güveniyorum o ne derse o sonucta:KK15::KK15: bende kanama alanı gördüğü için 10 gün sonra yine çağırdı.

Darısı senin de başına olacak insallah.

Bende şimdi doktordan çıktım. Keseyi riske sokmuyomus ama bi kanama alanı mevcutmuş hala. Çok yorulmak yok dedi. Kanama olabilir korkma dedi. Bide sat a göre değil transfere göre hesapladı öyle olunca ben bugün daha tam 7 haftalikmisim. Uygulamalara göre 7+3 gösteriyo
aman canım dikkat et kendine de bebisede dinlen bol bol herhangi bir ağrın hangi varmı hangi dokdora gidiyorsun

Kızlaaar transfer den sonra ne ilacı eklenecek? ☺️
Ben benimkileri soylıyım sana,
Estrofem 8 tablet
2*1progestan dex
1*1oksapar (en sevmedigim)
5 günde 1 proluton depot
3*1 progestan fitil
1*1coraspirin
1*1folita

Baya ekleniyo yani. Çok az kaldi seninde. Inşallah herşey çok güzel olsun

Estrofem 8 tablet
2*1progestan dex
5 günde 1 proluton depot
3*1 progestan fitil
1*1coraspirin
1*1folita

Coraspirin veya diğerleri hepsi göbekten mi? Az kaldı ablacım amiiin 💜

Estrofem 8 tablet
2*1progestan dex
5 günde 1 proluton depot
3*1 progestan fitil
1*1coraspirin
1*1folita

mrb canım heyecanlı bekleyiş dimi yarın senin için inşallah her şey çok güzel olsun bende yarın test de gelicem ilaçlar benim transferden bu yana ben aynı seninkiler gibi kullanıyorum sadece estrofem günde 6 tane değerleri aynı sanırım seninde ekleme olmaz gibi hepsini kullanıyorsun zaten

mrb canım heyecanlı bekleyiş dimi yarın senin için inşallah her şey çok güzel olsun bende yarın test de gelicem ilaçlar benim transferden bu yana ben aynı seninkiler gibi kullanıyorum sadece estrofem günde 6 tane değerleri aynı sanırım seninde ekleme olmaz gibi hepsini kullanıyorsun zaten
Bunlar benimkiler canim. Aylis16 Aylis16 'nın bu kadar değildir daha. Kalp atışından sonra benim ilaçlarımı azalttılar estrofem i kestiler. Yarın güzel haberlerinizi paylaşın bizimle. Iyi sanlar

Bu arada tecrübeli arkadaşlar yorumvyapsrsaniz sevinirim.
kızlar biliyosunuz geçen hafta benim bi kanamam oldu 10 gun yattim sonra perşembe günü doktora gittim kanama alanı gördü ama riskli değil dedi. Sonra benim dün cat diye kasik ağrılarım kesildi. Göğüs hassasiyetim azalmaya başladı tam bitmese de.
Sizce normal mi bu durum

Bu arada tecrübeli arkadaşlar yorumvyapsrsaniz sevinirim.
kızlar biliyosunuz geçen hafta benim bi kanamam oldu 10 gun yattim sonra perşembe günü doktora gittim kanama alanı gördü ama riskli değil dedi. Sonra benim dün cat diye kasik ağrılarım kesildi. Göğüs hassasiyetim azalmaya başladı tam bitmese de.
Sizce normal mi bu durum
her an birşey olucak diye korkuyoruz dimi ağrisa ağrumasada hep acaba diyoruz bu hareketlerini hissedene kadar devam ediyor inan bence iyice yerleşmiştir vücut alıyordur da o yüzden dir

her an birşey olucak diye korkuyoruz dimi ağrisa ağrumasada hep acaba diyoruz bu hareketlerini hissedene kadar devam ediyor inan bence iyice yerleşmiştir vücut alıyordur da o yüzden dir
Evet çok ağrı olması anormal aslında ama birden kesilince de insan korkuyo. Kalbi atiyo mu iyi mi diye

X