- 28 Temmuz 2021
- 418
- 401
Çok şükür gözün Aydındeğerim 1074 çıktı evet demek ki bi süre sonra koyulaşmıyo
sağol arkadaşımÇok şükür gözün Aydın
Peki maddi olarak özellikle, yapamayız dediğinizde ne dedi nicel bey?Bugun estrofem başlattı ama moralim bozuldu çok bir tane embriyom var ya 5.gün orta kalite dediler havuzlama yöntemiyle bidaha başlayalım dedi ama benim onu yapacak maddi manevi gücüm yok bu embriyo hakkında güzel konuşmadı bütün keyfim ümidim bitti.
Keyfiyen olacak bir şey değil dedi daha uygun olacak tedavin canan hanımla görüşün öyle karar verin dedi ama aynı fiyata geliyor o sorun değilde ilaç masrafı yine aynı olacak mı dedim evet dedi asıl sarsan o zatenPeki maddi olarak özellikle, yapamayız dediğinizde ne dedi nicel bey?
ama orta kaliteyse onu neden denemek istemedi acaba. benimki de orta kaliteydiBugun estrofem başlattı ama moralim bozuldu çok bir tane embriyom var ya 5.gün orta kalite dediler havuzlama yöntemiyle bidaha başlayalım dedi ama benim onu yapacak maddi manevi gücüm yok bu embriyo hakkında güzel konuşmadı bütün keyfim ümidim bitti.
Ya neden öyle bir üslup la konuştu anlamadım bilmiyorum kiama orta kaliteyse onu neden denemek istemedi acaba. benimki de orta kaliteydi
Keyfiyen olacak bir şey değil dedi daha uygun olacak tedavin canan hanımla görüşün öyle karar verin dedi ama aynı fiyata geliyor o sorun değilde ilaç masrafı yine aynı olacak mı dedim evet dedi asıl sarsan o zaten
Allah razı olsunYa cidden üzüldüm. İnşallah bi orta yol bulursunuz… umutsuz da olmayın, nicel beyin tarzı biraz da öyle. Olumsuz tarafından söyleyip ters bi durumda sürpriz olsun istemiyor sanırım. Allah yardımcınız olsun.
2 embroyo mu transfer etmek istiyo acabaYa neden öyle bir üslup la konuştu anlamadım bilmiyorum ki
Evet öyle istiyordu ama kötü bir günüydü herhalde enerjisi bu sefer farklıydı mesela her sey istediği gibi gittiği zaman çok güleç ama istemediği gibi olunca karşısındakini pek düşünmüyor sanırım2 embroyo mu transfer etmek istiyo acaba
yani ben senin durumunu anlayamadım canım. neye karar verdiniz şimdi?Ben şimdi bugun başladım estrofem e 15 gün sonra çağırdı bidaha ne olacak o zaman?
Öyle dedi bende kabul etmedim embroyumu denemek istiyorum diyince rahim hazırlığına başladıyani ben senin durumunu anlayamadım canım. neye karar verdiniz şimdi?
normalde bana estrofem başladığında transfer sürecine başlamış oluyoduk. 15 gün sonra çağırıp transfer günümü belirlemişti. ama şimdi sana havuzlama deyip neden estrofeme başladınız? aklındakinin ne olduğunu tam anlaşamadınız sanırım.
evet nicel hoca her zaman güler yüzlü değil hatta ben güldüğünü 1-2 kere falan gördüm sanırım. karakteri öyle durduk yere süpersin harikasın deyip motive etmiyo başta üzül üzüleceksen diyo sanki. o yüzden canını sıkma bence dene o embriyonu. ben benimkinin tutacağına ihtmial bile vermemiştirmEvet öyle istiyordu ama kötü bir günüydü herhalde enerjisi bu sefer farklıydı mesela her sey istediği gibi gittiği zaman çok güleç ama istemediği gibi olunca karşısındakini pek düşünmüyor sanırım
hı tamam o zaman. 15 gün sonra ben gittiğimde son kontrolünü yapıp transfer günümü belirlemişti ve iğnelere başlamıştı. allahtan hiç ümit kesilmez bence bu embriyonu deneyerek iyi yapmışsın. sonuçta çok kötü olsa zaten hiç dondurmuyolarÖyle dedi bende kabul etmedim embroyumu denemek istiyorum diyince rahim hazırlığına başladı
Evet nasip sonuçta olmazsa zaten baştan başlıcam moralimi bozmadan yola devam Allahın izniylehı tamam o zaman. 15 gün sonra ben gittiğimde son kontrolünü yapıp transfer günümü belirlemişti ve iğnelere başlamıştı. allahtan hiç ümit kesilmez bence bu embriyonu deneyerek iyi yapmışsın. sonuçta çok kötü olsa zaten hiç dondurmuyolar
Allah hepimize hayırlı evlat versin inşallah evladı olanlara da güzel baht sağlıklı uzun ömürler versinevet nicel hoca her zaman güler yüzlü değil hatta ben güldüğünü 1-2 kere falan gördüm sanırım. karakteri öyle durduk yere süpersin harikasın deyip motive etmiyo başta üzül üzüleceksen diyo sanki. o yüzden canını sıkma bence dene o embriyonu. ben benimkinin tutacağına ihtmial bile vermemiştirm
Ben de Eskişehir’de nicel beye gidiyorum.. çok iyi alanında.. sadece fazla realist davranıyor.. kendinizi üzmeyin.. nasipte ne var o olur..Evet öyle istiyordu ama kötü bir günüydü herhalde enerjisi bu sefer farklıydı mesela her sey istediği gibi gittiği zaman çok güleç ama istemediği gibi olunca karşısındakini pek düşünmüyor sanırım