Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Siz bu e2 sonuçlarınızı düştüğünü kendiniz mi farkettiniz nicel bey mi söyledi mesela benim opu işleminden önce hiç bilmiyordum ben e2 degerimi falan hatta kan bile alınmadı benden hep ultrasonla yumurtalarimi takip edip toplama işlemi yapildi

Hakikaten ben de hiç değerlerimi bilmiyorum

Benden kan alindi sonuclarda mail adresime geliyor zaten e2 dusunce biz cok endise ettik hemsireyi aradik cihazlae degistigi icin sonucu dikkate almadi nicelbey dedi..sonra ogreniuorumki cihazda degismemis

İnanin bu konu canimi cok skiyordu acik soleyim konusmasindan dahi birsey anlamiyordum ama diyordumki demekki herkes memnun diyordum.taki birkac kisiyle konusup basimada hunlar gelene kadar.butun dr lar iyi olan kisimlari reklam yapiolar zaten.ama kendisinede soledim ben yumurtasi cok olan hastaya herkes tup bebek yapar die.2bayan var benle beraber giden yumurtalari olusmuyor hcniseye yapamadi onlara hatta prp yapip sonuc yok.

Hakikaten ben de hiç değerlerimi bilmiyorum
e2 cok onemli olgun yumurta sayisini gosteriyor ve dr lar dususe gectinde tedvaiyip o ay iptal ediyolar ama benim 221gbi bir degerle opu yapildi ve 1yumurta cikti denildi oda olgun olmayan gv yumurta saka gbi.ve butun dr la o degerle zaten sonuc olmicani biliyor

Benden kan alindi sonuclarda mail adresime geliyor zaten e2 dusunce biz cok endise ettik hemsireyi aradik cihazlae degistigi icin sonucu dikkate almadi nicelbey dedi..sonra ogreniuorumki cihazda degismemis
Kaç kes kan aldılar sizden her gittinizde aldılar mi neden bizden almadılar hiç yaaa neye göre yani

Çok geçmiş olsun. Nasıl bir sıkıntı yaşadınız?
Tsk ederim 20binim cope gitti.benim e2 634ten 221e dustu ve buna ragmen opu yapti.sonuc 1tane bile yumurta yok 4yumurtaydi basta.mesut embriyolog pazar pazartesi sali ucgun bizi asla aramadi.defalarca onlari aradik ulasamadik birkez ulastik 13operasyin var yogunduk sizi mutlaka araticaz dediler sonuc yine yok en son delirdim canan hanima felan soylendim ve nihayet mesut emvriyolig aradi 3gun yyregimiz agzimizda bekledik sonuc yumurta gv mis.yani daha olgun dahi olmayan yymurta.baska dr gorusu aldim e2 dustunde tedaviyi iptal ediyoruz dediler.ve diger bir dr da opu olmadan yumurtan catlamis yine.yine 3.bi dr gorusu cok sevimsiz e2 nin bukadar dusmesi kalitesiz yada az yumurta sonucu dedi.yani bu cok ovdukleri nicel tasdemir 3kati dusen e 2 ye ragmen bna opu yapti.sonuc 1yumurta bile deil

Ari sutu

Canım kese yerinde gayet güzel büyüyo ama bebek görünmüyor kendini yok etmiş olabilir dedi ama benim kanamam olmadı ya ben dünden beri neler araştırıyorum
Lutfen bir dr gorusu ile kalmayin ve acele etmeyin umit hast murat senol varmis hangi arkadasim ile gorussem onu cok ovduler bi arastirin guvenirseniz oraya gidin derim ama acale sekilde dr un her dedine tamam demeyin lutfennn

Cok haklısın. Tıbben 10 haftaya kadar bekleyebilirsin bunu belirtip onun sonucuna göre hareket ederiz demeliydi. Motive etmesi güzel ama diğer olasılıklardanda bahsetmeliydi. İnsallah canlanır ve bi daha o sürecleri yasamazsın canım

Bizden alınmadı opudan önce kan yumurtalarımız iyi durumda diye olabilir belki
Evet yumurta bolsa herkes tup bebek yapar zaten :) az yumurta yada yumurtaasi aolmayana asla bisey yapamiyor belli isimde igneler veriyor acibadem zaten o ilac firmalariyla anlasmali belliki herkese ayni igneyi ver gonder yapiolar

2 kasımda ve 4 kasımda baktılar estrodoile diye yazıyor e2. Bende e nabız var oradan görüyorum. Yarın opu günüm persembe hastanedeydim kan alındı anestezi içindi galiba ama e2 istemediler. İnanın şu an tereddüte düştüm kafam bulandı. 2sinde 700lerde 4ünde 1600lerde cıkmış ama şu an ne durumda bilmiyorum 3gün gecmiş oluyor testten insallah hayırla sonuclanır. Kötü oldum acıkcası yazılanlardan ötürü

Valla bende şüphe duydum benden hiç kan alinmadi bile yine sizden almışlar ama yumurtalarım cevap verdi benim ondan mı bilmiyorum artık

Bende başta oyleydim herşey olumlu herkes pozitif ama çok reklam varallahım hakkında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…