Siz bu e2 sonuçlarınızı düştüğünü kendiniz mi farkettiniz nicel bey mi söyledi mesela benim opu işleminden önce hiç bilmiyordum ben e2 degerimi falan hatta kan bile alınmadı benden hep ultrasonla yumurtalarimi takip edip toplama işlemi yapildiAh ah rabbim yardimciniz olsun cok cok gecmis olsun birdaha yasatmasin yaradanim kendiliginden nasip etsin size insallah.belki orda hastanede sizinle karsilasmisizdir bende surekli gidiyordum.ama 20binim cope gitti.benim e2 634ten 221e dustu ve buna ragmen opu yapti.sonuc 1tane bile yumurta yok 4yumurtaydi basta.mesut embriyolog pazar pazartesi sali ucgun bizi asla aramadi.defalarca onlari aradik ulasamadik birkez ulastik 13operasyin var yogunduk sizi mutlaka araticaz dediler sonuc yine yok en son delirdim canan hanima felan soylendim ve nihayet mesut emvriyolig aradi 3gun yyregimiz agzimizda bekledik sonuc yumurta gv mis.yani daha olgun dahi olmayan yymurta.baska dr gorusu aldim e2 dustunde tedaviyi iptal ediyoruz dediler.ve diger bir dr da opu olmadan yumurtan catlamis yine.yine 3.bi dr gorusu cok sevimsiz e2 nin bukadar dusmesi kalitesiz yada az yumurta sonucu dedi.yani bu cok ovdukleri nicel tasdemir 3kati dusen e 2 ye ragmen bna opu yapti.sonuc 1yumurta bile deil
Hakikaten ben de hiç değerlerimi bilmiyorumSiz bu e2 sonuçlarınızı düştüğünü kendiniz mi farkettiniz nicel bey mi söyledi mesela benim opu işleminden önce hiç bilmiyordum ben e2 degerimi falan hatta kan bile alınmadı benden hep ultrasonla yumurtalarimi takip edip toplama işlemi yapildi
Canım inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur çok yorma kendiniOksapar coraspin ve estrofemi bıraktırdı. Mutlaka gidip baktırın ultrasonla kanamanın nerde olduğu önemliymiş... bir de proluton depot u ne zaman yaptırdığınızı soruyorlar.
Benden kan alindi sonuclarda mail adresime geliyor zaten e2 dusunce biz cok endise ettik hemsireyi aradik cihazlae degistigi icin sonucu dikkate almadi nicelbey dedi..sonra ogreniuorumki cihazda degismemisSiz bu e2 sonuçlarınızı düştüğünü kendiniz mi farkettiniz nicel bey mi söyledi mesela benim opu işleminden önce hiç bilmiyordum ben e2 degerimi falan hatta kan bile alınmadı benden hep ultrasonla yumurtalarimi takip edip toplama işlemi yapildi
İnanin bu konu canimi cok skiyordu acik soleyim konusmasindan dahi birsey anlamiyordum ama diyordumki demekki herkes memnun diyordum.taki birkac kisiyle konusup basimada hunlar gelene kadar.butun dr lar iyi olan kisimlari reklam yapiolar zaten.ama kendisinede soledim ben yumurtasi cok olan hastaya herkes tup bebek yapar die.2bayan var benle beraber giden yumurtalari olusmuyor hcniseye yapamadi onlara hatta prp yapip sonuc yok.Hakkınızı arayın tabi bende bidaha gideceğimi düşünmüyorum gerekirse eşim vitaminler alır o spermleri çoğaltır yine de para vermem yazık ya sanırım bi umursamazlık var son zamanlarda öyle hissetmeye başladım yapanlar bidaha yaptırır nasıl olsa diyorlar sanırım.adınıza çok üzüldüm ki olumsuz seyleri hiçbir zaman yansıtmıyorlar hep pozitif seyleri gösteriyolar ancak böyle sosyal medyadan öğreniyoruz iyi ki ışık oluyo bizlere ben zaten anlamıştım da konduramadım
e2 cok onemli olgun yumurta sayisini gosteriyor ve dr lar dususe gectinde tedvaiyip o ay iptal ediyolar ama benim 221gbi bir degerle opu yapildi ve 1yumurta cikti denildi oda olgun olmayan gv yumurta saka gbi.ve butun dr la o degerle zaten sonuc olmicani biliyorHakikaten ben de hiç değerlerimi bilmiyorum
Kaç kes kan aldılar sizden her gittinizde aldılar mi neden bizden almadılar hiç yaaa neye göre yaniBenden kan alindi sonuclarda mail adresime geliyor zaten e2 dusunce biz cok endise ettik hemsireyi aradik cihazlae degistigi icin sonucu dikkate almadi nicelbey dedi..sonra ogreniuorumki cihazda degismemis
Tsk ederim 20binim cope gitti.benim e2 634ten 221e dustu ve buna ragmen opu yapti.sonuc 1tane bile yumurta yok 4yumurtaydi basta.mesut embriyolog pazar pazartesi sali ucgun bizi asla aramadi.defalarca onlari aradik ulasamadik birkez ulastik 13operasyin var yogunduk sizi mutlaka araticaz dediler sonuc yine yok en son delirdim canan hanima felan soylendim ve nihayet mesut emvriyolig aradi 3gun yyregimiz agzimizda bekledik sonuc yumurta gv mis.yani daha olgun dahi olmayan yymurta.baska dr gorusu aldim e2 dustunde tedaviyi iptal ediyoruz dediler.ve diger bir dr da opu olmadan yumurtan catlamis yine.yine 3.bi dr gorusu cok sevimsiz e2 nin bukadar dusmesi kalitesiz yada az yumurta sonucu dedi.yani bu cok ovdukleri nicel tasdemir 3kati dusen e 2 ye ragmen bna opu yapti.sonuc 1yumurta bile deilÇok geçmiş olsun. Nasıl bir sıkıntı yaşadınız?
Reglin ikinci gunu alindi sonra igneleri kullandim birzaman sonra tekrar alindi....opu dan 3gun oncede alindiKaç kes kan aldılar sizden her gittinizde aldılar mi neden bizden almadılar hiç yaaa neye göre yani
Hakkınızı arayın tabi bende bidaha gideceğimi düşünmüyorum gerekirse eşim vitaminler alır o spermleri çoğaltır yine de para vermem yazık ya sanırım bi umursamazlık var son zamanlarda öyle hissetmeye başladım yapanlar bidaha yaptırır nasıl olsa diyorlar sanırım.adınıza çok üzüldüm ki olumsuz seyleri hiçbir zaman yansıtmıyorlar hep pozitif seyleri gösteriyolar ancak böyle sosyal medyadan öğreniyoruz iyi ki ışık oluyo bizlere ben zaten anlamıştım da kondura
Lutfen bir dr gorusu ile kalmayin ve acele etmeyin umit hast murat senol varmis hangi arkadasim ile gorussem onu cok ovduler bi arastirin guvenirseniz oraya gidin derim ama acale sekilde dr un her dedine tamam demeyin lutfennnCanım kese yerinde gayet güzel büyüyo ama bebek görünmüyor kendini yok etmiş olabilir dedi ama benim kanamam olmadı ya ben dünden beri neler araştırıyorum
Cok haklısın. Tıbben 10 haftaya kadar bekleyebilirsin bunu belirtip onun sonucuna göre hareket ederiz demeliydi. Motive etmesi güzel ama diğer olasılıklardanda bahsetmeliydi. İnsallah canlanır ve bi daha o sürecleri yasamazsın canımTabi ki allahım ol derse olur belki zamanı değil ama başta eşimin çok az spermi vardı halkederim ya ben seni gebe göndercem dedi dedi tamam gebe kaldım da kalitelisini seçti ama bana olasılıklardan bahsetmedi boş gebelik olur dış olur ben çok şaşırdım birde sıklıkla karşılıyoruz diyo peki okey sen benim gebe haberimi paylaştın storyrinde geri kalan dönemi niye söylemiyorsun işte arkadslar ilerleyen dönemlerde böyle sorunlar olabilir karşımıza çıkabilir diye eee tabi açığını verir miya bir de bi tane daha dondurulmuşum var belki o orta kalite ilerler diyo ya zaten benim kesem büyüyo şuan normal olarak niye hevesimi kırıp onu transfer ederiz diyosun benim psikolojim alt üst olmuş onu mu düşünücem şimdi.bazen cevremdekiler haklı diyorum doktor doktor gezeceksin ya cidden birine takılı kalmıcan çünkü kalırsan paran çokça gidiyo onlara bunlar basit geliyo bi kere verdiler bidaha verirler hesabı
Ari sutu bal polen propolis karisimi deneyin mutlaka:)Ari sutu
Bizden alınmadı opudan önce kan yumurtalarımız iyi durumda diye olabilir belkiReglin ikinci gunu alindi sonra igneleri kullandim birzaman sonra tekrar alindi....opu dan 3gun oncede alindi
Valla benden hiç alınmadı hep ultrasonla baktı unutuyor mu bu adam çoğu şeye bakmayı acaba yaBizden alınmadı opudan önce kan yumurtalarımız iyi durumda diye olabilir belki
Evet yumurta bolsa herkes tup bebek yapar zaten :) az yumurta yada yumurtaasi aolmayana asla bisey yapamiyor belli isimde igneler veriyor acibadem zaten o ilac firmalariyla anlasmali belliki herkese ayni igneyi ver gonder yapiolarBizden alınmadı opudan önce kan yumurtalarımız iyi durumda diye olabilir belki
Valla bende şüphe duydum benden hiç kan alinmadi bile yine sizden almışlar ama yumurtalarım cevap verdi benim ondan mı bilmiyorum artık2 kasımda ve 4 kasımda baktılar estrodoile diye yazıyor e2. Bende e nabız var oradan görüyorum. Yarın opu günüm persembe hastanedeydim kan alındı anestezi içindi galiba ama e2 istemediler. İnanın şu an tereddüte düştüm kafam bulandı. 2sinde 700lerde 4ünde 1600lerde cıkmış ama şu an ne durumda bilmiyorum 3gün gecmiş oluyor testten insallah hayırla sonuclanır. Kötü oldum acıkcası yazılanlardan ötürü
Bende başta oyleydim herşey olumlu herkes pozitif ama çok reklam varİnanin bu konu canimi cok skiyordu acik soleyim konusmasindan dahi birsey anlamiyordum ama diyordumki demekki herkes memnun diyordum.taki birkac kisiyle konusup basimada hunlar gelene kadar.butun dr lar iyi olan kisimlari reklam yapiolar zaten.ama kendisinede soledim ben yumurtasi cok olan hastaya herkes tup bebek yapar die.2bayan var benle beraber giden yumurtalari olusmuyor hcniseye yapamadi onlara hatta prp yapip sonuc yok.
Bende 2 kez kan verdim adetin 2. Günü ve opudan 2 gün önceValla bende şüphe duydum benden hiç kan alinmadi bile yine sizden almışlar ama yumurtalarım cevap verdi benim ondan mı bilmiyorum artık