Başka şehire gitmek de kolay değil ki insanın gözü yemiyor nerede kalacaksın günlerce defalarca gidip geliyorsun zaten tek doktor olması kötü cidden kalabalık aşırı yoruyor son gittiğimde bir buçuk saatten fazla bekledim şaka gibiAy kızlar yazılanları okuyunca kötü hissettim gerçekten. İkinci denememi yine Acıbademde yaptırmayı düşünüyordum. Kafam karıştı
Zaten 2. De çok çok tecrübeli olacaksın. Kolayca sorgulayabilirsin her şeyi. Gerekirse bu sefer sen yönlendirirsin . Ki dur bakalım belki sen üç dört gün sonra güzel bi haber alirsinAy kızlar yazılanları okuyunca kötü hissettim gerçekten. İkinci denememi yine Acıbademde yaptırmayı düşünüyordum. Kafam karıştı
Valla yazılanlardan ne mümkünKuzum sen çok etkilenmemeye çalış yarın opun var. Sen güzel şeyler düşün.
Evet canım. Ben birde Bilecik'ten geliyorum o bile zor geliyor bana...Başka şehire gitmek de kolay değil ki insanın gözü yemiyor nerede kalacaksın günlerce defalarca gidip geliyorsun zaten tek doktor olması kötü cidden kalabalık aşırı yoruyor son gittiğimde bir buçuk saatten fazla bekledim şaka gibi
Valla diycem rahime çizik falan serum ne varsaZaten 2. De çok çok tecrübeli olacaksın. Kolayca sorgulayabilirsin her şeyi. Gerekirse bu sefer sen yönlendirirsin . Ki dur bakalım belki sen üç dört gün sonra güzel bi haber alirsin
Teşekkür ederim canım yarını önümdeki 2 haftayı da atlatıp eşimle dinlenmeye karar verdik zaten.hersey pozitif kese falan bebeği göremiyorum demesi tükendim bi anda..ama yani o kadar zor bi süreç ki sabah akşam iğne olmaya gidiyorduk eşim sabah işe gitmeden bırakıyor işten erkem çıkıp tekrar gelip beni alıyordu büyük yük vardı uykular kactı aman dikkat edelim tabiri caizse gözümüzden sakınıyoduk hala öyleyim umudum var bi ihtimal diyorum beklicem olmaz ise de sağlık tabi ki hayırlıysa olsunCanım çok üzüldüm, konuşmuştuk seninle ne kadar pozitiftin, doktoru sevmiştin. Umarım hakkında hayırlısı olur bekle tabiiki sıkıntı olmayacaksa. Doktorlar bize maalesef vaka gözüyle bakıyolar, ilk tedavi zaten kişiye uygun olmuyor genelde o yüzden 2.de tutma olasılığı daha yüksek deniyor. Biliyorum ne desek fayda etmeyecek, ama kendine bunu sindirebilmen için zaman ver. İnşallah kendi doktoruna gittiğinde görünür. Ama her şeyden önemlisi sensin.
Bu arada benim transferden bir ay önce histeroskopi ile Rahime çizik atıldı yani ve Allah’ın izniyle tuttu belki etkisi olmuştur tabi o da 3 bine mal oldu bi de transferimi bi ay geciktirdi haliyle aklınızda bulunsunValla diycem rahime çizik falan serum ne varsaBu ara midemde çok bulanıyor karnım ağrıyor ama malesef ilacin yan etkileri hep Keşke olsada hepimizin bı şekilde kurtulsak
Himm düşüneyim canım. Fiyatı yuksekmis aslında. SağolBu arada benim transferden bir ay önce histeroskopi ile Rahime çizik atıldı yani ve Allah’ın izniyle tuttu belki etkisi olmuştur tabi o da 3 bine mal oldu bi de transferimi bi ay geciktirdi haliyle aklınızda bulunsun
Aynen hersey Allahtan ama işte tedbir bizden takdir Allahtan diyede bi deyim var ikisinide dikkate alaraktan yol almaya calışıyoruz.seninle aynı durumdayım pozitife yönlendirmeye calışıyorum. Bu arada o ankarada dediğin dr hakan bey olabilirmi.Kızlar şöyle düşünün olacaksa her türlü olacak. Hiç birimiz yaşamadan bilemeyiz. Şansımız %50 olursa olurkarartmayın hemen enseleri. Nicel olmaz ahmet olur o olmaz başkası olur. (Kendime gaz vermezsem oturur ağlarım birazdan )
Bilemedim diyormuşumAynen hersey Allahtan ama işte tedbir bizden takdir Allahtan diyede bi deyim var ikisinide dikkate alaraktan yol almaya calışıyoruz.seninle aynı durumdayım pozitife yönlendirmeye calışıyorum. Bu arada o ankarada dediğin dr hakan bey olabilirmi.
Canim zamanla ilgili sorun yok sorun 634ten 221e dusmesi ve butun dr larin dusme durumunda iptalyapmasiCanım seninki normal bakılması gereken zamanda bakılmış opudan önce son kez bakıp opuya karar veriyor. Her 200lü değer ortalama 1 olgun yumurta demek
Seninkinde o sıkıntı olmuş canım evet iptal etmesi gerekirdi. Ama ben hani opuya karar verdiği gün son kez bakıyor sonra bir daha bakılmıyor diye demiştim onuCanim zamanla ilgili sorun yok sorun 634ten 221e dusmesi ve butun dr larin dusme durumunda iptalyapmasi
Evet canm opudan 3gun once bakildi haklisin.a dedigim gbi 634ten dustuve 3kati bir dusus..cok net bilgi veriyor neyin ne oldugunu bu dusus .rwsmen bile bile opuya alindim ben.sonuc 1yumurta bile deilSeninkinde o sıkıntı olmuş canım evet iptal etmesi gerekirdi. Ama ben hani opuya karar verdiği gün son kez bakıyor sonra bir daha bakılmıyor diye demiştim onu
Ben de bu şekilde düşünüyorum zaten ilk tedavi deneme yanılma mecburen vücudun ilaçlara nasıl tepki vereceğini hatta embriyoya nasıl tepki vereceğini bilemiyorlar başlamadan. İkinci tedavinizde baktınız içinize sinmedi başka yere gidersiniz. Opu olacak, olmuş transfer bekleyenler içlerini karartmasın. Bu yola burda başladınız, inşallah güzel sonuçlanacak. İçinize sinmeyen noktaları üstüne basa basa sorun söyleyin. Doktor, hemşire söyler, ararlar diye beklemeyin. Çoğu yer maalesef işin maddi kısmını, reklam kısmını düşünüyor. Siz kendinizi düşünün.Kızlar şöyle düşünün olacaksa her türlü olacak. Hiç birimiz yaşamadan bilemeyiz. Şansımız %50 olursa olurkarartmayın hemen enseleri. Nicel olmaz ahmet olur o olmaz başkası olur. (Kendime gaz vermezsem oturur ağlarım birazdan )
Ultrasonda kac yumurtaniz oldugunu soyleniyor2 kasımda ve 4 kasımda baktılar estrodoile diye yazıyor e2. Bende e nabız var oradan görüyorum. Yarın opu günüm persembe hastanedeydim kan alındı anestezi içindi galiba ama e2 istemediler. İnanın şu an tereddüte düştüm kafam bulandı. 2sinde 700lerde 4ünde 1600lerde cıkmış ama şu an ne durumda bilmiyorum 3gün gecmiş oluyor testten insallah hayırla sonuclanır. Kötü oldum acıkcası yazılanlardan ötürü
Çok üzüldüm adına canım. Daha önce duymamıştım böyle bir şeyi. Yumurta çatlamış olsa görürdü doktor ultrasonda dimi? Ben o bakarken arkasındaki ekrandan hep kontrol ediyodum görünüyodu orda da. Opu olmasaydın iyiymiş. Ama benimde tek yumurtam toplandığı zaman umutlanmayın boş da çıkabilir demişti ve değerim de çok yükselmemişti. Aslında 1 tane olgun yumurtalık değeriniz varmış düşüş olmasaymış.Evet canm opudan 3gun once bakildi haklisin.a dedigim gbi 634ten dustuve 3kati bir dusus..cok net bilgi veriyor neyin ne oldugunu bu dusus .rwsmen bile bile opuya alindim ben.sonuc 1yumurta bile deil
Çok üzüldüm adına canım. Daha önce duymamıştım böyle bir şeyi. Yumurta çatlamış olsa görürdü doktor ultrasonda dimi? Ben o bakarken arkasındaki ekrandan hep kontrol ediyodum görünüyodu orda da. Opu olmasaydın iyiymiş. Ama benimde tek yumurtam toplandığı zaman umutlanmayın boş da çıkabilir demişti ve değerim de çok yükselmemişti. Aslında 1 tane olgun yumurtalık değeriniz varmış düşüş olmasaymış.