Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ramazan hoca benim doktorum. Onu önericektim bende. Çok iyi babacan ilgili bir doktor. Seni doğru yönlendirir. Ama içine sinmezse kendi doktoruna git en kısa zamanda
İnş canım yarın sabah bakalım 9 da randevu olmadı kendi doktoruma giderimBeklerim biraz sıkıntı sorun olmadan çözeriz inş

Aynı konuyu 2-3 ay önce biz eşimle yaşadık boşanalım başkasıyla evlen diye tutturdu biz zor zamankar geçiriyoruz bir şekilde dılarıyla bağlantı kurabiliyoruz ama erkekler daha kapalı olduğu için daha zorlanıyorlar atlatmakta. Üzülme nolur vardır bir hayır

İmha ne demekmiş canım kalbi mi durmuş. Kese mi olmuşmamış. Ben anlayamadım. Çok zor ama rabbim yaşatmasın bir daha
Canım kese yerinde gayet güzel büyüyo ama bebek görünmüyor kendini yok etmiş olabilir dedi ama benim kanamam olmadı ya ben dünden beri neler araştırıyorum

Evet kendimi de geçtim artık erkekler daha bi ayrı derinden yaşıyorlar.yaaa dün anneliğini elinden alıyorum dedi o kadar zor bir durum ki rahatlattım onu biraz sonuna kadar yanındayım olsa da olmasada.çocuklara aşık bi adam hep öyle olur ya isteyene vermez istemeyenede verir o da gider ya çöpe atar ya da yetimhaneye verir öyle bi dünyadayız artık allahım yardım etsin

Canım beklemek istersende sağlığını düşünerek bekle. Kendini riske atma. Umarım hakkında en hayırlısı olur
Kuzum araştırmalarıma göre 10 haftaya kadar beklemek normalmiş bebek geç görülebilirmiş benim şuan 6 hafta belki diyorum bi mucize 2 hafta daha bekleyim ne bileyim yaaaaa aşırı zor bi dönemden geçtim sizlerde öyle o iğneler o ilaçlar emekler...bi anlık refleksle anlık karar vermeyim 2 hafta süre verdim kendime.

Üzülme desek boş elbet üzüleceksin bende dış gebelik geçirdim.3 yıl önce sonra olmadı 12 gün hastanede yattım en riskli gebelik türü dış gebelik 6 haftalıkken belli oldu bende de neler hissettiğini çok iyi anlıyorum benimde gözlerim doldu yazıklarini okurken olacak inşallah iyi düşünelim hepimiz bir gün alacağız kucağımıza bir vakti var onu bekliyoruz bana da seneler sonra ilk kez T rahim dediler o kadar doktor gezdim T rahim olduğunu ilk kez öğrendim dhaa neler öğreneceğiz kim bilir biraz dinlen sonra hiç ummadığın zmaanda olacak bebis hatta daha sonucu tam.bilmiyorsun belki seninle hala bebeğin yıpratma kendini iyi dinlen. İyi düşün bebeğin seninleyse de durumu kotulestirme uyumayarak ağlayarak

Yarın haber ver canım bizede dualarım seninle

Canım çok sağolkarmakarışığım ilk 3 ay riskli diye sürekli yatıyodum uzanıyodum gözümden sakınıyodum bugün ayaklandım ama nötrümne düşüneceğimi bile bilmiyorum bi yandan içimdeyse sağlıksız ise hayırlısı böyleymiş bi yandan allah korusun sağlıksız olup ilerde herşey olanbilirdi allah korudu diyorum diğer yandan allah büyük umut kesilmez belki inat ediyo kendini göstermiyor diyorum kafam çorbaolumsuz olursa da sonucu bir süre toparlanamam heralde diyorum herşey nasip hep kadınlar yaşıyo ama inanıyorum bir gün bu tedavilere gerek kalmadan olacak

Gercekten cok üzüldüm ama biten bişi yokhenüz canlanmamış olabilir. İnsallah hayırlı ve saglıklısı olur hakkınızda ne kadar kaliteli olursa olsun Rabbim ol demedikten sonra olmuyor maalesef. İnsallah canlanır bebegin insallah seninledir. Banada hep olasılıklardan bahsediyor olacak tutacak diye hiç öyle kosullandırmadı. Söyle yapacagız tabi böylede bi durum olabilir diyede bilgilendiriyor

Rabbim sevginizi daim etsin ve bebekle senlendirsin. Cok zor bş durum

Ayenn öyle umudunu kaybetme hiç birimiz kaybetmeyelim sağlıksızsa zaten vücut kabul etmez herşey Allahtan iyi düşün dua edelim hepbirlikte inşallah güzel sonuçlar alacağız

Tabi ki allahım ol derse olur belki zamanı değil ama başta eşimin çok az spermi vardı halkederim ya ben seni gebe göndercem dedi dedi tamam gebe kaldım da kalitelisini seçti ama bana olasılıklardan bahsetmedi boş gebelik olur dış olur ben çok şaşırdım birde sıklıkla karşılıyoruz diyo peki okey sen benim gebe haberimi paylaştın storyrinde geri kalan dönemi niye söylemiyorsun işte arkadslar ilerleyen dönemlerde böyle sorunlar olabilir karşımıza çıkabilir diye eee tabi açığını verir miya bir de bi tane daha dondurulmuşum var belki o orta kalite ilerler diyo ya zaten benim kesem büyüyo şuan normal olarak niye hevesimi kırıp onu transfer ederiz diyosun benim psikolojim alt üst olmuş onu mu düşünücem şimdi.bazen cevremdekiler haklı diyorum doktor doktor gezeceksin ya cidden birine takılı kalmıcan çünkü kalırsan paran çokça gidiyo onlara bunlar basit geliyo bi kere verdiler bidaha verirler hesabı

Rabbim sevginizi daim etsin ve bebekle senlendirsin. Cok zor bş durum
Amin canım herkesin yuvasını Hem de nasıl zor yaşayan daha iyi anlıyor olsun ya isyan etmiyoruz böylesi nasip yaşayacağım seyler var demekki

Ah ah rabbim yardimciniz olsun cok cok gecmis olsun birdaha yasatmasin yaradanim kendiliginden nasip etsin size insallah.belki orda hastanede sizinle karsilasmisizdir bende surekli gidiyordum.ama 20binim cope gitti.benim e2 634ten 221e dustu ve buna ragmen opu yapti.sonuc 1tane bile yumurta yok 4yumurtaydi basta.mesut embriyolog pazar pazartesi sali ucgun bizi asla aramadi.defalarca onlari aradik ulasamadik birkez ulastik 13operasyin var yogunduk sizi mutlaka araticaz dediler sonuc yine yok en son delirdim canan hanima felan soylendim ve nihayet mesut emvriyolig aradi 3gun yyregimiz agzimizda bekledik sonuc yumurta gv mis.yani daha olgun dahi olmayan yymurta.baska dr gorusu aldim e2 dustunde tedaviyi iptal ediyoruz dediler.ve diger bir dr da opu olmadan yumurtan catlamis yine.yine 3.bi dr gorusu cok sevimsiz e2 nin bukadar dusmesi kalitesiz yada az yumurta sonucu dedi.yani bu cok ovdukleri nicel tasdemir 3kati dusen e 2 ye ragmen bna opu yapti.sonuc 1yumurta bile deil

Hatta basi kapali bir bayan odadan cikarken cookk aglamisti eside agliyordu yoksa siz omusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…