- 4 Aralık 2017
- 1.327
- 3.004
Telafi olarak bir miktar para iadesi teklifi aldik ama kabul etmedik.o para umudumuzun karsiligu deil cunku.bizlerde ole biliyorduk amh dusuk hastayada ayni igneleri yaziyor tam 17gun boyunca igne yedimvee dozaji dahi ayni.madem yumurta buyumuyor dozaj degissin dimi.ayrica acibademlerin cogy ay i ilac firmasi ile calistigu icin sistem ayni .igneyi yaz gonder yumurta varsa zaten buyuyor onu al bukadar.ikitane yumurtasi olysmayan bayanla tanistim ikisinese hicbirsey yapamiyor.tedavide degisij hcbir yol izlenmiyorGecmiş olsun. Arkadaslara katılıyorum özür dilendiğine göre bi hata var. Amh düşük hastalardada basarı oranı gayet yüksek diye biliyordum. Hakkınızda hayırlısı olsun üzüldüm zaten bu sürec hem maddi hem manevi yoruyor insanı. Umarım telafi ederler
ahhh çok üzüldümAh ah rabbim yardimciniz olsun cok cok gecmis olsun birdaha yasatmasin yaradanim kendiliginden nasip etsin size insallah.belki orda hastanede sizinle karsilasmisizdir bende surekli gidiyordum.ama 20binim cope gitti.benim e2 634ten 221e dustu ve buna ragmen opu yapti.sonuc 1tane bile yumurta yok 4yumurtaydi basta.mesut embriyolog pazar pazartesi sali ucgun bizi asla aramadi.defalarca onlari aradik ulasamadik birkez ulastik 13operasyin var yogunduk sizi mutlaka araticaz dediler sonuc yine yok en son delirdim canan hanima felan soylendim ve nihayet mesut emvriyolig aradi 3gun yyregimiz agzimizda bekledik sonuc yumurta gv mis.yani daha olgun dahi olmayan yymurta.baska dr gorusu aldim e2 dustunde tedaviyi iptal ediyoruz dediler.ve diger bir dr da opu olmadan yumurtan catlamis yine.yine 3.bi dr gorusu cok sevimsiz e2 nin bukadar dusmesi kalitesiz yada az yumurta sonucu dedi.yani bu cok ovdukleri nicel tasdemir 3kati dusen e 2 ye ragmen bna opu yapti.sonuc 1yumurta bile deil
Hay ağzına sağlık yaaa benimde kan pıhtılaşmam yoktu bana da verdi hatta onun yüzünden 1 gün kanamam oldu ondan sonra kesti ahhh var ya o karşıdaki eczanenin ağzı olsa da konuşsa o paralarım o emeklerim o ilaçlar herşey gitti offf offf bende şimdi kendimi suçluyorumO kadar kalabalık ki... hepimizin herşeyleri gözden kaçıyor. Şu an yumurta geliştirme, transfer bekleme yahut transfer sonrası olan birçok arkadaş var, endişelendirecek şeyler söylemek istemiyorum. Ancak arkadaşlar size tavsiyem, başka bir dr la daha paralel olarak kontrollerinizi sürdürmeniz olur.
bir de şimdiki aklım olsa transfer sonrası bana neden o kadar çok ilaç ve özellikle de herhangi bir pıhtılaşma problemim olmamasına rağmen neden kan sulandırıcı verildiğini sorgulardım.
Cok tsk ederimGecmiş olsun. Arkadaslara katılıyorum özür dilendiğine göre bi hata var. Amh düşük hastalardada basarı oranı gayet yüksek diye biliyordum. Hakkınızda hayırlısı olsun üzüldüm zaten bu sürec hem maddi hem manevi yoruyor insanı. Umarım telafi ederler
Allah razi olsun maddi manevi enkazdayiz.yerle bir olduk.yyzune karsi herseyi soledim yumurtasi olan hastaya herkes tup bebek yapar siz degisik ne yapiyorsunuz dedim inanin hersey ayni.amh 0.66 ve ayni sekilde igne oluyorum buyurse buyuyor buyumezse yok tam 13gun bana tedavin iptal olabilur cevab vermiyo yumurtalar dedi tamam dedim olsun bende tiptan rapir alayim bana epikiriz hazirlayin iptal olduna dair dedim ogun yumurtamin buyudugunu soledi soklardayiz.buna aciklama olarak demezmi kotuye alistirayim die ole yaptim .oysaki hep agladim hep.olumsuz konusuyordu.vee en sonunda 634ten 221e dusen e2 ye ragmen opu..dusunun 221e 2 olgun bir yumurta bile demek deil .benim cok agrim oldu esim onlari aradi yumurtalar erken catlamaz dimi dedi hayir asla yaniti aldik ve opu odasinda anestezi uzmani kac yumurta dediklerinde 2dediler.tamamen rezillikti hakkimida gelal etmiyorum gerekenide yapicam.bir embiyolig bile 3gun aramazmi insani reklam yapip kalabalik olmaya basladilar sistem rezalet.gobek ignemi dahi hizlica eksik sekilde anlattilar ve anlamadik video izleyerek anladikahhh çok üzüldümya nelerden geçiyoruz..allahım size de yardım etsin şuan ki durumunuz nasıl peki ne şekilde ilerleyeceksiniz.
Hay ağzına sağlık yaaa benimde kan pıhtılaşmam yoktu bana da verdi hatta onun yüzünden 1 gün kanamam oldu ondan sonra kesti ahhh var ya o karşıdaki eczanenin ağzı olsa da konuşsa o paralarım o emeklerim o ilaçlar herşey gitti offf offf bende şimdi kendimi suçluyorum
Tsk ederim rabbim kimseye yasatmasin.20binim cope gitti.benim e2 634ten 221e dustu ve buna ragmen opu yapti.sonuc 1tane bile yumurta yok 4yumurtaydi basta.mesut embriyolog pazar pazartesi sali ucgun bizi asla aramadi.defalarca onlari aradik ulasamadik birkez ulastik 13operasyin var yogunduk sizi mutlaka araticaz dediler sonuc yine yok en son delirdim canan hanima felan soylendim ve nihayet mesut emvriyolig aradi 3gun yyregimiz agzimizda bekledik sonuc yumurta gv mis.yani daha olgun dahi olmayan yymurta.baska dr gorusu aldim e2 dustunde tedaviyi iptal ediyoruz dediler.ve diger bir dr da opu olmadan yumurtan catlamis yine.yine 3.bi dr gorusu cok sevimsiz e2 nin bukadar dusmesi kalitesiz yada az yumurta sonucu dedi.yani bu cok ovdukleri nicel tasdemir 3kati dusen e 2 ye ragmen bna opu yapti.sonuc 1yumurta bile deilGecmiş olsun. Arkadaslara katılıyorum özür dilendiğine göre bi hata var. Amh düşük hastalardada basarı oranı gayet yüksek diye biliyordum. Hakkınızda hayırlısı olsun üzüldüm zaten bu sürec hem maddi hem manevi yoruyor insanı. Umarım telafi ederler
Kan pıhtılaşman yok ise lütfen doktora git kestir Onu riske atma sakınaynen şu anda benim de kanamam var...
Gittim gittim. Kesenin yanında bir alan kanıyormuş, kese şimdilik çok şükür sağlam. Coraspin, oksapar ve estrofemi kesti.Kan pıhtılaşman yok ise lütfen doktora git kestir Onu riske atma sakın
Hakkınızı arayın tabi bende bidaha gideceğimi düşünmüyorum gerekirse eşim vitaminler alır o spermleri çoğaltır yine de para vermem yazık ya sanırım bi umursamazlık var son zamanlarda öyle hissetmeye başladım yapanlar bidaha yaptırır nasıl olsa diyorlar sanırım.adınıza çok üzüldüm ki olumsuz seyleri hiçbir zaman yansıtmıyorlar hep pozitif seyleri gösteriyolar ancak böyle sosyal medyadan öğreniyoruz iyi ki ışık oluyo bizlere ben zaten anlamıştım da konduramadımCok tsk ederim
Allah razi olsun maddi manevi enkazdayiz.yerle bir olduk.yyzune karsi herseyi soledim yumurtasi olan hastaya herkes tup bebek yapar siz degisik ne yapiyorsunuz dedim inanin hersey ayni.amh 0.66 ve ayni sekilde igne oluyorum buyurse buyuyor buyumezse yok tam 13gun bana tedavin iptal olabilur cevab vermiyo yumurtalar dedi tamam dedim olsun bende tiptan rapir alayim bana epikiriz hazirlayin iptal olduna dair dedim ogun yumurtamin buyudugunu soledi soklardayiz.buna aciklama olarak demezmi kotuye alistirayim die ole yaptim .oysaki hep agladim hep.olumsuz konusuyordu.vee en sonunda 634ten 221e dusen e2 ye ragmen opu..dusunun 221e 2 olgun bir yumurta bile demek deil .benim cok agrim oldu esim onlari aradi yumurtalar erken catlamaz dimi dedi hayir asla yaniti aldik ve opu odasinda anestezi uzmani kac yumurta dediklerinde 2dediler.tamamen rezillikti hakkimida gelal etmiyorum gerekenide yapicam.bir embiyolig bile 3gun aramazmi insani reklam yapip kalabalik olmaya basladilar sistem rezalet.gobek ignemi dahi hizlica eksik sekilde anlattilar ve anlamadik video izleyerek anladik
Aahhhh canım benim taaa derinden hissediyorum ama estrafem rahim için çok iyi nüye kesti onuGittim gittim. Kesenin yanında bir alan kanıyormuş, kese şimdilik çok şükür sağlam. Coraspin, oksapar ve estrofemi kesti.
Düşebilirmiş. Düşmemesi için dua ediyorum, yarın tekrar kontrolüm var.
Benim de oldu kanamam dün gece ne yaptınız oksaparı mı bıraktırdı?aynen şu anda benim de kanamam var...
Tam bilmiyorum ama başka bir dr dan da görüş aldım, o da estrofemin kesilmesini uygun buldu.Aahhhh canım benim taaa derinden hissediyorum ama estrafem rahim için çok iyi nüye kesti onu
Oksapar coraspin ve estrofemi bıraktırdı. Mutlaka gidip baktırın ultrasonla kanamanın nerde olduğu önemliymiş... bir de proluton depot u ne zaman yaptırdığınızı soruyorlar.Benim de oldu kanamam dün gece ne yaptınız oksaparı mı bıraktırdı?
İnş tutunur bebeğinTam bilmiyorum ama başka bir dr dan da görüş aldım, o da estrofemin kesilmesini uygun buldu.
Bana coraspini bıraktırmadı nicel bey sadece oksapara 3 gün ara verdim siz oksaparı tamamen mi bıraktınız ?Oksapar coraspin ve estrofemi bıraktırdı. Mutlaka gidip baktırın ultrasonla kanamanın nerde olduğu önemliymiş... bir de proluton depot u ne zaman yaptırdığınızı soruyorlar.
Amin amin... hepimiz inşallahİnş tutunur bebeğinİnş allahım yardım etsin Bebeğini sağ Salim kucağına alırsın Allah’ımın izniyle
Aynen, komple bıraktırdı. Belki farklı türde kanamalardırBana coraspini bıraktırmadı nicel bey sadece oksapara 3 gün ara verdim siz oksaparı tamamen mi bıraktınız ?
Yok canım benim ultrasonda kanama alanı yoktu ondan demek ki. Coraspine de devam ediyorum ben. Kanaman ne kadar miktarda geldi hala gelmeye devam ediyor mu ben çok korktum ve hala korkuyorumAynen, komple bıraktırdı. Belki farklı türde kanamalardırSizde ultrasonda kanama alanı göründü mü?
Özel mesaj gönderiyorum.Yok canım benim ultrasonda kanama alanı yoktu ondan demek ki. Coraspine de devam ediyorum ben. Kanaman ne kadar miktarda geldi hala gelmeye devam ediyor mu ben çok korktum ve hala korkuyorum