- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Sağol kuzum seninde kardeşinde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHadi bakalım sizin bol ve kaliteli yumurtalı gününüz olur insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum seninde kardeşinde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHadi bakalım sizin bol ve kaliteli yumurtalı gününüz olur insallah
Bende geçen hafta öyleydim ellerim buz gibi olmuştu strestenValla elim felan titriyor
Bugün aşılama oldum ben. Saat 10 da birde 12 -12:30 arası hep ordaydim. Asiri kalabalıktı. Koridora tasmisti hastalar Kesin sizlerde ordasinizdir ama tanıyamıyoruz tabi. Ben düz sarı sacliyim. Kot gömlek vardı üstümdeKontrole gidenler varmı hanımlar
İnşallah hayırlısıyla olsunBugün aşılama oldum ben. Saat 10 da birde 12 -12:30 arası hep ordaydim. Asiri kalabalıktı. Koridora tasmisti hastalar Kesin sizlerde ordasinizdir ama tanıyamıyoruz tabi. Ben düz sarı sacliyim. Kot gömlek vardı üstümde
Amin inşallah hepimizin olsunİnşallah hayırlısıyla olsun
Hayırlısı olur inşallah canım belli olmaz belki bebiş tutunur. Dua edicem sanaBugün aşılama oldum ben. Saat 10 da birde 12 -12:30 arası hep ordaydim. Asiri kalabalıktı. Koridora tasmisti hastalar Kesin sizlerde ordasinizdir ama tanıyamıyoruz tabi. Ben düz sarı sacliyim. Kot gömlek vardı üstümde
7-8 iyi bı sayi.Onemli olan içinden ne kadarı döllenecek o önemli canım. Benim mesela 8 çıktı ama yarısı tam buyumedi.3 yumurtam tam dollendi neyseki ikisi 5. Güne gitmişti. Senin yarısı gitse 5.gune süper olur. Rahimde dinlenmiş olur keyfini çıkar boşver:) Hadi hayırlı olsun inşallahKızlar çarşamba günü yumurta toplama işlemim var. 7-8 anca toplarız dedi. Birde rahim kalınlığım iyi değilmiş transfer 2 ay sonra olcakmış. Canım sıkıldı biraz
İnşallah canım. Keske olsada kurtulsamHayırlısı olur inşallah canım belli olmaz belki bebiş tutunur. Dua edicem sana
sağol canım. O ara 2-3 kilo veriyim en iyisi eşimin spermi çok iyi değil inşallah sıkıntı çıkmaz. Benim en büyük korkum o.7-8 iyi bı sayi.Onemli olan içinden ne kadarı döllenecek o önemli canım. Benim mesela 8 çıktı ama yarısı tam buyumedi.3 yumurtam tam dollendi neyseki ikisi 5. Güne gitmişti. Senin yarısı gitse 5.gune süper olur. Rahimde dinlenmiş olur keyfini çıkar boşver:) Hadi hayırlı olsun inşallah
olur canım inşallah.İnşallah canım. Keske olsada kurtulsam
Sperm çok olduğundan seciyorlar. Bize mikroçip yaptılar mesela hasar yüksek diye.Yeterki yumurtalarımız kaliteli olsun.Sperm çok önemli değil diye biliyorumsağol canım. O ara 2-3 kilo veriyim en iyisi eşimin spermi çok iyi değil inşallah sıkıntı çıkmaz. Benim en büyük korkum o.
Embriyoskopi mi öyle bişey dedi canım sperm için. Kağıdı bulamadım bakıp yazıcaktımSperm çok olduğundan seciyorlar. Bize mikroçip yaptılar mesela hasar yüksek diye.Yeterki yumurtalarımız kaliteli olsun.Sperm çok önemli değil diye biliyorum
Ben gördüm sizi hatırladım bende kavun içi eşofman takımı vardı kapalıymBugün aşılama oldum ben. Saat 10 da birde 12 -12:30 arası hep ordaydim. Asiri kalabalıktı. Koridora tasmisti hastalar Kesin sizlerde ordasinizdir ama tanıyamıyoruz tabi. Ben düz sarı sacliyim. Kot gömlek vardı üstümde
Aa kalabalık olunca farkedemedim.Yoksa tanırdim. O sıra kesin kafam rapor işlerindeydi. Ne yapmak lazım diye Ela hanıma soruyodumBen gördüm sizi hatırladım bende kavun içi eşofman takımı vardı kapalıym
7-8 az bir sayı değil şimdiden canını sıkma. İnşallah güzel güzel embriyo olurlar. Rahim kalınlığını da ilaçlarla ayarlıyorlar ama rahime çizik atınca da iyi oluyormuş onu da bi araştırıp sor istersen.Kızlar çarşamba günü yumurta toplama işlemim var. 7-8 anca toplarız dedi. Birde rahim kalınlığım iyi değilmiş transfer 2 ay sonra olcakmış. Canım sıkıldı biraz
Sağol canım bakıyım bir. Senin transferin ne zaman7-8 az bir sayı değil şimdiden canını sıkma. İnşallah güzel güzel embriyo olurlar. Rahim kalınlığını da ilaçlarla ayarlıyorlar ama rahime çizik atınca da iyi oluyormuş onu da bi araştırıp sor istersen.