Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

İkinci transfer sonucunuz ne oldu acaba?

Son düzenleme:
Selam hanımlar bugün randevum vardı ilaçlara başladık. ilk iğnemi vuruldum kalçadan cuma tekrar gidicem
Hadi bismillah. İnsallah güzel haberlerler verirsin hayırlı olsun. Kardesimde bu gün gitti ve oda ilk iğnesini olmuş kalcadan. Vee oda cuma gidecek kontrole.biz abla kardes gidiyoruz Sizin ilaçtamı fostimol. Bende yarın gidicem semen testi sonucunu göstermeye.

Ayy ne güzel ya ikiniz beraber alın inşallah güzel haberleri. Belki karşılaşmışızdır kardeşinle çok kalabalıktı zaten bugun oturcak yer bile yoktu evet canım fostimon verdi banada. Semen sonucunuzda iyi çıkar inşallah

Amin canım inşallah nicel bey beni strse soktunuz demiştibelkide karsılaşmışsınızdır insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Beb buraya yeni uye oldum henuz cozemedim yazma cevaplama isini :) ben nicel beyde tedaviye basladimda araniza katilmak istedim
Merhaba. Hayırlı olsun tedaviniz. Güzel sonuçlar alın inşallah. Acıbadem de tedavi olan çok kişiyiz burda. Bence memnun kalacaksın hastaneden ve doktordan

Merhaba. Hayırlı olsun tedaviniz. Güzel sonuçlar alın inşallah. Acıbadem de tedavi olan çok kişiyiz burda. Bence memnun kalacaksın hastaneden ve doktordan
Merhaba cok tesekkur ederim evet suan icin memnunun sukur .raporsuz oldygum icin ilaclar masraflar agir geliyor sadece zor bir surec ..rabbim hepimizin yardincisi olsun insallah

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız siz neden kalçadan iğne vuruluyorsunuz göbekten değil mi igneleriniz bir de fostimol diye bir ilaç bana yazmadı onu ne için veriyor acaba

Selam hanımlar bugün randevum vardı ilaçlara başladık. ilk iğnemi vuruldum kalçadan cuma tekrar gidicem
Hayırlı olsun. Sıkıntısız şekilde süreci tamamlarsiniz inşallah Cumartesi gittim çok sakindi muayene saatim gelmeden muayene oldum. Persembe kontrolum var benimde..

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız siz neden kalçadan iğne vuruluyorsunuz göbekten değil mi igneleriniz bir de fostimol diye bir ilaç bana yazmadı onu ne için veriyor acaba
Hastanın durumuna göre farklı ilaç veriyorlar. Banada kalçadan iğne vermişti.

Tesekkürederim canım kardesime fostimon verdi onda pko var bendede pko var ama henüz ben daha baslamadım adetimi bekliyorum fostimon da yumurta geliştirici iğne. Kişiden kişiye veya bünyeden bünyeye degişebiliyor verdikleri ilaçlar. Veya sorununuza göre uyguladıkları seyler farklı olabilir canım

Benim hiç bı sıkıntı yoktu Sorun olmasi bence daha iyi ona göre yöntem belirlenir.
Valla size katılıyorum bendede hafif pko var ama onu sorun etmiyorlar.Allah sizede nasip etsin 1 tane evladım var 8 yasında. Hep sebebsiz olarak gördüler bi tane cocugum olunca adetlerimde düzenli. Ama olmuyor işte 5 yıldır. Sorun olsa en azından onun üzerine gidilir. Böyle olunca salkaramaya ya tutarsa gibi oluyor.

Ne güzel.Tek çocuğum olsa yeter bana Evet benim korkum o şuan. Nicel bey neden tutmadığını bilmiyorum dedi. Peki o zaman deneme yanılma yöntemiyle gidecek bu iş. Aynı tedavi şekli olursa yine benzer sonuç alacağımı düşünüyorum. İkinci denememde burada devam etmek istememin nedeni doktorun hastasını, durumunu daha iyi tanıması ve alternatifimin olmaması... Fakat yoğun olmaları beni korkutuyor. Bazen kendiside hatırlamadığını söylüyor. Bunları söylüyorum ama Nicel beyi de suçlayamiyorum.Tedavi sırasında şunuda iyi yapmadilar dediğim bı durum yaşamadım. Sadece yumurtalarım eşit buyumedi onu kafaya taktım o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…