Teşekkür ederimHayırlı olsun güzelce ilerler insallah
İkinci transfer sonucunuz ne oldu acaba?Merhabalar mesajınızı yeni gördüm. Sonucumilk tahlilde 7 cikti fakat dusuk bir deger oldugu için tutmadığını anladim. 2. Testtede zaten beklediğimiz gibi düşmüştü. 10 unda 2. Transferim olacak 2 embriyo koyacaklar. Hem Nicel beyden hemde diğer sağlık personellerinden çok memnunum
Hadi bismillah. İnsallah güzel haberlerler verirsin hayırlı olsun. Kardesimde bu gün gitti ve oda ilk iğnesini olmuş kalcadan. Vee oda cuma gidecek kontrole.biz abla kardes gidiyoruzSelam hanımlar bugün randevum vardı ilaçlara başladık. ilk iğnemi vuruldum kalçadan cuma tekrar gidicem
Ayy ne güzel ya ikiniz beraber alın inşallah güzel haberleri. Belki karşılaşmışızdır kardeşinle çok kalabalıktı zaten bugun oturcak yer bile yoktuHadi bismillah. İnsallah güzel haberlerler verirsin hayırlı olsun. Kardesimde bu gün gitti ve oda ilk iğnesini olmuş kalcadan. Vee oda cuma gidecek kontrole.biz abla kardes gidiyoruzSizin ilaçtamı fostimol. Bende yarın gidicem semen testi sonucunu göstermeye.
Amin canım inşallahAyy ne güzel ya ikiniz beraber alın inşallah güzel haberleri. Belki karşılaşmışızdır kardeşinle çok kalabalıktı zaten bugun oturcak yer bile yoktuevet canım fostimon verdi banada. Semen sonucunuzda iyi çıkar inşallah
İnşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınAmin canım inşallahnicel bey beni strse soktunuz demişti belkide karsılaşmışsınızdır insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Merhaba. Hayırlı olsun tedaviniz. Güzel sonuçlar alın inşallah. Acıbadem de tedavi olan çok kişiyiz burda. Bence memnun kalacaksın hastaneden ve doktordanBeb buraya yeni uye oldum henuz cozemedim yazma cevaplama isini :) ben nicel beyde tedaviye basladimda araniza katilmak istedim
Merhaba cok tesekkur ederim evet suan icin memnunun sukur .raporsuz oldygum icin ilaclar masraflar agir geliyor sadece zor bir surec ..rabbim hepimizin yardincisi olsun insallahMerhaba. Hayırlı olsun tedaviniz. Güzel sonuçlar alın inşallah. Acıbadem de tedavi olan çok kişiyiz burda. Bence memnun kalacaksın hastaneden ve doktordan
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız siz neden kalçadan iğne vuruluyorsunuz göbekten değil mi igneleriniz bir de fostimol diye bir ilaç bana yazmadı onu ne için veriyor acabaHadi bismillah. İnsallah güzel haberlerler verirsin hayırlı olsun. Kardesimde bu gün gitti ve oda ilk iğnesini olmuş kalcadan. Vee oda cuma gidecek kontrole.biz abla kardes gidiyoruzSizin ilaçtamı fostimol. Bende yarın gidicem semen testi sonucunu göstermeye.
Hayırlı olsun. Sıkıntısız şekilde süreci tamamlarsiniz inşallahSelam hanımlar bugün randevum vardı ilaçlara başladık. ilk iğnemi vuruldum kalçadan cuma tekrar gidicem
Hastanın durumuna göre farklı ilaç veriyorlar. Banada kalçadan iğne vermişti.Merhaba tedaviniz hayırlı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız siz neden kalçadan iğne vuruluyorsunuz göbekten değil mi igneleriniz bir de fostimol diye bir ilaç bana yazmadı onu ne için veriyor acaba
Sizin sıkıntınız neydi bende pco sorunu var maalesefHastanın durumuna göre farklı ilaç veriyorlar. Banada kalçadan iğne vermişti.
Benim hiç bı sıkıntı yoktuSizin sıkıntınız neydi bende pco sorunu var maalesef
Dün çok kalabalıktı ama doktor keyifliydi.teşekkür ederim canım İnşallah güzel ilerlerHayırlı olsun. Sıkıntısız şekilde süreci tamamlarsiniz inşallahCumartesi gittim çok sakindi muayene saatim gelmeden muayene oldum. Persembe kontrolum var benimde..
Tesekkürederim canım kardesime fostimon verdi onda pko var bendede pko var ama henüz ben daha baslamadım adetimi bekliyorum fostimon da yumurta geliştirici iğne. Kişiden kişiye veya bünyeden bünyeye degişebiliyor verdikleri ilaçlar. Veya sorununuza göre uyguladıkları seyler farklı olabilir canımMerhaba tedaviniz hayırlı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız siz neden kalçadan iğne vuruluyorsunuz göbekten değil mi igneleriniz bir de fostimol diye bir ilaç bana yazmadı onu ne için veriyor acaba
Valla size katılıyorum bendede hafif pko var ama onu sorun etmiyorlar.Allah sizede nasip etsin 1 tane evladım var 8 yasında. Hep sebebsiz olarak gördüler bi tane cocugum olunca adetlerimde düzenli. Ama olmuyor işte 5 yıldır. Sorun olsa en azından onun üzerine gidilir. Böyle olunca salkaramaya ya tutarsa gibi oluyor.Benim hiç bı sıkıntı yoktuSorun olmasi bence daha iyi ona göre yöntem belirlenir.
Ne güzel.Tek çocuğum olsa yeter banaValla size katılıyorum bendede hafif pko var ama onu sorun etmiyorlar.Allah sizede nasip etsin 1 tane evladım var 8 yasında. Hep sebebsiz olarak gördüler bi tane cocugum olunca adetlerimde düzenli. Ama olmuyor işte 5 yıldır. Sorun olsa en azından onun üzerine gidilir. Böyle olunca salkaramaya ya tutarsa gibi oluyor.