Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Selamlar herkese. Pazartesi ilk randevuya gidicem birazcık heyecan yapmış olabilirim
Hayırlı olsun inşallah. Emin ol çok rahat geçiyor. 2 dk da muayene olup peşine hemşireler ilaçları söylüyor. Bi bakmışsın yumurta toplama günün gelmiş. Bende bugün gittim. Rapor çıkmadi bana 2.aşilama sartmis. Tüp bebekten sonra aşılamaya başladım.Devletin kuralları çok mantıksız gerçekten

Aa çok enteresan zaten tüp bebek yaptırmışsın bir daha neden zorluyorlar ki. Raporsuz mu başlıcaksın yeniden.

Aa çok enteresan zaten tüp bebek yaptırmışsın bir daha neden zorluyorlar ki. Raporsuz mu başlıcaksın yeniden.
Yok canim raporlu yaptırıcam ikinci tüp bebegi... Sebepsiz kisirlikta 2 aşılama sartmis. Devlette sadece 1 aşılama yaptırmıştım çok beklettiler bizi bende bıraktım hemen Acıbademde raporsuz yaptırdım. Aşılama+Tüp+Aşılama olacak saçma

Neyse belki vardır bunda da bir hayır aşılamada tutar

Kızlar birde şeyi sorsam eczaneden eczaneye ilaç fiyatı değişiyor mu gerçekten yoksa söylenti mi bu.
Yok canım değişiyor sanırım ben raporlu yaptırdığım için bilmiyorum ama bi sor bakalım bu arada çider dernek var eskişehir acıbademle de anlaşmalı indirim oluyor oraya üye olduğunda diye okumuştum orayala da bi görüş istersen

Kızlar birde şeyi sorsam eczaneden eczaneye ilaç fiyatı değişiyor mu gerçekten yoksa söylenti mi bu.
Evet canım değişiyor. Mesela ben menopur kullanıyordum tanesi 380 tl falandı. Bizim tanıdık bi eczacimiz vardı. Ondan aldık tanesini 300 290 a veriyordu bize. Cetrotide larda falan çok indirim yaptı bize. Bir de ben bir ilaç hariç hiç birini eskisehir den almadım.

Selam canım haydi hayırlı olsun tedavin şimdiden güsel haberlerini bekliyoruz.
Çok teşekkür ederim inşallah güzel bir süreç geçiririm. Sabah arayıp randevu aldığımdan beri kafamda kork tilki dönüyor

İlaçları bittikçe mi aldın canım toplu mu aldın

İlaçları bittikçe mi aldın canım toplu mu aldın
Malesef toplu alamadım canım. Çünkü onlarda her kontrolde ilaç değişikliği ya da takviyesi yapıyorlardı. Biz dedik baştan söyleseniz biz ona göre alsak diye. Onlarda tedavinin gidişatına göre ayarlıyoruz o yüzden söyleyemeyiz dediler

Neyse belki vardır bunda da bir hayır aşılamada tutar
Bugunde baktım Nicel beyin bütün hastaları hamile kalmış. 2 hafta içinde sadece benle bı kişinin daha tutmamış. Hastalarin bazıları 40 yaşında, bazısı rahim kötü, sperm kötü ama yinede tutmuş. Benim bı sebep yokken neden tutmaz anlamıyorum. O zaman ben o hastalardan daha kötü durumdayim ben boyle yorumluyorum artık. Nicel bey yanlış düşündüğümü söylüyor "O zaman her hasta ilk denemesinde hamile kalsin kalmazsada bı daha kalamasın" diyor ama aynı hastanede aynı tedaviyi görüyoruz .Ayni şartlardayiz. Diğer denemelerde de tutacağına inancım yok kesinlikle. O yüzden aşılama zaten imkansız devletin saçma kurallarını yerine getiriyorum sadece... Sizinde içinizi karartiyorum kusura bakmayın. Mantıksız belki düşüncem ama bazen böyle karamsarlığa kapılıyorum. İns sizlerin tutsun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…