- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Sağol kuzum çok teşekkür ederimGüzel bir başlangıç olur umarım. Yumurta toplamaya kadar her şey kolay ilerliyor. Sonrasi içinde alışmış oluyorsun zaten. Icini ferah tut ❤
Sperm örneği falan isteyebilir. Ama onu da bir dahaki randevuda halledersiniz.Sağol kuzum çok teşekkür ederimeşim gelemicek benimle ihtiyaç duymam dimi sadece muayene eder
Sağol kuzucumSperm örneği falan isteyebilir. Ama onu da bir dahaki randevuda halledersiniz.
Hayırlı olsun inşallah. Emin ol çok rahat geçiyor. 2 dk da muayene olup peşine hemşireler ilaçları söylüyor. Bi bakmışsın yumurta toplama günün gelmiş. Bende bugün gittim. Rapor çıkmadi bana 2.aşilama sartmis. Tüp bebekten sonra aşılamaya başladım.Selamlar herkese. Pazartesi ilk randevuya gidicembirazcık heyecan yapmış olabilirim
Aa çok enteresan zaten tüp bebek yaptırmışsın bir daha neden zorluyorlar ki. Raporsuz mu başlıcaksın yeniden.Hayırlı olsun inşallah. Emin ol çok rahat geçiyor. 2 dk da muayene olup peşine hemşireler ilaçları söylüyor. Bi bakmışsın yumurta toplama günün gelmiş. Bende bugün gittim. Rapor çıkmadi bana 2.aşilama sartmis. Tüp bebekten sonra aşılamaya başladım.Devletin kuralları çok mantıksız gerçekten
Yok canim raporlu yaptırıcam ikinci tüp bebegi... Sebepsiz kisirlikta 2 aşılama sartmis. Devlette sadece 1 aşılama yaptırmıştım çok beklettiler bizi bende bıraktım hemen Acıbademde raporsuz yaptırdım. Aşılama+Tüp+Aşılama olacak saçmaAa çok enteresan zaten tüp bebek yaptırmışsın bir daha neden zorluyorlar ki. Raporsuz mu başlıcaksın yeniden.
Neyse belki vardır bunda da bir hayırYok canim raporlu yaptırıcam ikinci tüp bebegi... Sebepsiz kisirlikta 2 aşılama sartmis. Devlette sadece 1 aşılama yaptırmıştım çok beklettiler bizi bende bıraktım hemen Acıbademde raporsuz yaptırdım. Aşılama+Tüp+Aşılama olacak saçma
Selam canım haydi hayırlı olsun tedavin şimdidenSelamlar herkese. Pazartesi ilk randevuya gidicembirazcık heyecan yapmış olabilirim
Yok canım değişiyor sanırım ben raporlu yaptırdığım için bilmiyorum ama bi sor bakalım bu arada çider dernek var eskişehir acıbademle de anlaşmalı indirim oluyor oraya üye olduğunda diye okumuştum orayala da bi görüş istersenKızlar birde şeyi sorsam eczaneden eczaneye ilaç fiyatı değişiyor mu gerçekten yoksa söylenti mi bu.
Evet canım değişiyor. Mesela ben menopur kullanıyordum tanesi 380 tl falandı. Bizim tanıdık bi eczacimiz vardı. Ondan aldık tanesini 300 290 a veriyordu bize. Cetrotide larda falan çok indirim yaptı bize. Bir de ben bir ilaç hariç hiç birini eskisehir den almadım.Kızlar birde şeyi sorsam eczaneden eczaneye ilaç fiyatı değişiyor mu gerçekten yoksa söylenti mi bu.
Selam canım haydi hayırlı olsun tedavin şimdidengüsel haberlerini bekliyoruz.
Çok teşekkür ederimYok canım değişiyor sanırım ben raporlu yaptırdığım için bilmiyorum ama bi sor bakalım bu arada çider dernek var eskişehir acıbademle de anlaşmalı indirim oluyor oraya üye olduğunda diye okumuştum orayala da bi görüş istersen
İlaçları bittikçe mi aldın canım toplu mu aldınEvet canım değişiyor. Mesela ben menopur kullanıyordum tanesi 380 tl falandı. Bizim tanıdık bi eczacimiz vardı. Ondan aldık tanesini 300 290 a veriyordu bize. Cetrotide larda falan çok indirim yaptı bize. Bir de ben bir ilaç hariç hiç birini eskisehir den almadım.
İnsan çok heyecanlanıyor haklısınÇok teşekkür ederim ☺ inşallah güzel bir süreç geçiririm. Sabah arayıp randevu aldığımdan beri kafamda kork tilki dönüyor
İnşallah canım yaaİnsan çok heyecanlanıyor haklısınmuayene olduktan sonra rahatlarsın.
Senin transfer tarihin belli oldu mu kuzumİnsan çok heyecanlanıyor haklısınmuayene olduktan sonra rahatlarsın.
Malesef toplu alamadım canım. Çünkü onlarda her kontrolde ilaç değişikliği ya da takviyesi yapıyorlardı. Biz dedik baştan söyleseniz biz ona göre alsak diye. Onlarda tedavinin gidişatına göre ayarlıyoruz o yüzden söyleyemeyiz dedilerİlaçları bittikçe mi aldın canım toplu mu aldın
Yok canım dün gittim ben de kontrole başladık transfer hazırlığına 15 gün sonra tekrar gidicem o zaman karar verilicek bakalımSenin transfer tarihin belli oldu mu kuzum
Evet değişiyor canim.Ben nar eczanesi diye bı yere sordum indirim yaparız dedi. Oradan alıyorum ilaçları.Digerleri yapmadı indirimKızlar birde şeyi sorsam eczaneden eczaneye ilaç fiyatı değişiyor mu gerçekten yoksa söylenti mi bu.
Bugunde baktım Nicel beyin bütün hastaları hamile kalmış. 2 hafta içinde sadece benle bı kişinin daha tutmamış. Hastalarin bazıları 40 yaşında, bazısı rahim kötü, sperm kötü ama yinede tutmuş. Benim bı sebep yokken neden tutmaz anlamıyorum. O zaman ben o hastalardan daha kötü durumdayim ben boyle yorumluyorum artık. Nicel bey yanlış düşündüğümü söylüyor "O zaman her hasta ilk denemesinde hamile kalsin kalmazsada bı daha kalamasın" diyor ama aynı hastanede aynı tedaviyi görüyoruz .Ayni şartlardayiz. Diğer denemelerde de tutacağına inancım yok kesinlikle. O yüzden aşılama zaten imkansız devletin saçma kurallarını yerine getiriyorum sadece... Sizinde içinizi karartiyorum kusura bakmayın. Mantıksız belki düşüncem ama bazen böyle karamsarlığa kapılıyorum. İns sizlerin tutsun arkadaşlarNeyse belki vardır bunda da bir hayıraşılamada tutar