- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Anladım canım aslında haklısın öncesinde bilmak en güzeli.Malesef toplu alamadım canım. Çünkü onlarda her kontrolde ilaç değişikliği ya da takviyesi yapıyorlardı. Biz dedik baştan söyleseniz biz ona göre alsak diye. Onlarda tedavinin gidişatına göre ayarlıyoruz o yüzden söyleyemeyiz dediler
Canım belki vakti değildi öyle düşün sıkma canını. Bir de ikinci denemede şans daha da artıyor olumlu düşün her şeyde vardır bir hayırBugunde baktım Nicel beyin bütün hastaları hamile kalmış. 2 hafta içinde sadece benle bı kişinin daha tutmamış. Hastalarin bazıları 40 yaşında, bazısı rahim kötü, sperm kötü ama yinede tutmuş. Benim bı sebep yokken neden tutmaz anlamıyorum. O zaman ben o hastalardan daha kötü durumdayim ben boyle yorumluyorum artık. Nicel bey yanlış düşündüğümü söylüyor "O zaman her hasta ilk denemesinde hamile kalsin kalmazsada bı daha kalamasın" diyor ama aynı hastanede aynı tedaviyi görüyoruz .Ayni şartlardayiz. Diğer denemelerde de tutacağına inancım yok kesinlikle. O yüzden aşılama zaten imkansız devletin saçma kurallarını yerine getiriyorum sadece... Sizinde içinizi karartiyorum kusura bakmayın. Mantıksız belki düşüncem ama bazen böyle karamsarlığa kapılıyorum. İns sizlerin tutsun arkadaşlar
Senin durumun daha da heyecanlı. Sonu güzel olsun inşallahYok canım dün gittim ben de kontrole başladık transfer hazırlığına 15 gün sonra tekrar gidicem o zaman karar verilicek bakalımbende de bir garip heyecanlar var. Nasıl olacak bakalım
Öyle düşüneyim en iyisi... Hiç degilse bunu bı sebep olarak sayayım.Canım belki vakti değildi öyle düşün sıkma canını. Bir de ikinci denemede şans daha da artıyor olumlu düşün her şeyde vardır bir hayırnar eczanesi uluönder de ki mi canım
Aynen canım aynı yerden bahsediyoruzÖyle düşüneyim en iyisi... Hiç degilse bunu bı sebep olarak sayayım.2. denemede şansın neden arttığınıda anlamiyorum değişen ne ki, Her denemenin kendi içinde başarı yüzdesi yok mu? Ay neyse isyan etmiyim Eskisehiri pek bilmiyorum canım. Yunus Emre devlet Hastanesi'ne yürüme mesafesinde tramvay yolundan gidince karşına çıkıyor.
Evet canım olana kadar denemeye devam. Ben biraz sabırsız bı insanım. Sabrım sınanıyorAynen canım aynı yerden bahsediyoruzbence biraz bu işler nasip işi. En nihayetinde bebeklerimize kavuşmamız için bir araç bu süreç. Bir iki fark etmez sonuç önemli bizim için ben böyle düşünüyorum. Yoksa 4-5 denemede olumlu sonuç alamayanda var. Sen olumlu olanları düşün. Pozitif sonuçları çek kendine
Normalde bende sabırsızım bakmaEvet canım olana kadar denemeye devam. Ben biraz sabırsız bı insanım. Sabrım sınanıyorBı sorarsın daha uygun veren yer var mi bilmiyorum. Birde indirim ilacına göre değişiyor. Kar payı düşük olan ilaçlarda pek indirim yapmıyorlar.
Aynen benim eşte çok sakin. O beni körüklese daha kötü olurdumNormalde bende sabırsızım bakmaeşim sakinleştiryor benide
Erkekler çok kafayada takmıyor zatenAynen benim eşte çok sakin. O beni körüklese daha kötü olurdum
AyySenin durumun daha da heyecanlı. Sonu güzel olsun inşallah
Bu yazıyı görünce yinemi saç dökülmesi yaşıycam dedim bıktım vallaha ya biesteron beni zaten mahvetti bi de bunu yapınca ne olcak bakalım sağlığımız çok bozuluyor beni en çok stres yapan bu ilaçların üstümüzdeki etkileri ergenliğimde yaşamadığım kadar sivilcem oldu saç dökülmesi oldu on günde iki kilo aldım ruh halimin gelgitlerini saymıyorum bile daha ilk denememde bu kadar ilaç yıprattı beniBende lucrin saç dökülmesine neden oldu. Ya ondan yada diğer hormon ilaçlarından şuan azaldı dökülme.
Saçımın dökülmesi bayağı azaldı. Belki sizde bu etki olmaz. Hormon ilaçlarıninda hepsi kilo aldırmıyor sanki. Gonal f de kilo almıştım. Tüp bebek tedavimde 7 kilo verdim. Su içmek çok önemli sanırım. Geçecek ins bugünler üzülmeyinBu yazıyı görünce yinemi saç dökülmesi yaşıycam dedim bıktım vallaha ya biesteron beni zaten mahvetti bi de bunu yapınca ne olcak bakalım sağlığımız çok bozuluyor beni en çok stres yapan bu ilaçların üstümüzdeki etkileri ergenliğimde yaşamadığım kadar sivilcem oldu saç dökülmesi oldu on günde iki kilo aldım ruh halimin gelgitlerini saymıyorum bile daha ilk denememde bu kadar ilaç yıprattı beni
Kızlar tedaviye yeni başlayanlar için söylüyorum Nicel hoca bana fazla fazla ilaç yazmış şimdi bugün yumurta toplamam oldu ve eczanede dolapta bekleyen hic açılmamış kutusunda ovitrelle ignem var iki adet çatlatma iğnesi isteyen olursa bana özelden yazsın çünkü ziyan olacak
İlaçlar ücretini de en başta ödemiştik ama eczanede duruyor ihtiyaciniz olduğunda gelin alın dediler benim ihtiyacım yok artik
Hayırlı olsun güzelce ilerler insallahSelamlar herkese. Pazartesi ilk randevuya gidicembirazcık heyecan yapmış olabilirim
Çatlatma iğnesi canım ovitrelle 2 ,adet
Hayırlı olsun canım Cook sevindik darısı bizlerin başına inşallah sayı söylemedi çok fazla yumurta oluşmuş dedi ultrasonla bakarak tek sorunumuz kalitesiz dedi ama hallederiz dedi adet soylemedi sonuc kagidima baktım 18 görünüyor toplamda pco da beklediğimiz gibi dedi canım sıkıldı kalitesiz dediğinde emriyo dondurma yapılacak sonra rahim dinlendirme dedi sana da mı kalitesiz ama çok demişti bir de eşimde sorun yok hiç ama mikroçip ister misiniz dedi canan hanım tamam dedim ama şimdi de kararsizim☺
Kızlar tedaviye yeni başlayanlar için söylüyorum Nicel hoca bana fazla fazla ilaç yazmış şimdi bugün yumurta toplamam oldu ve eczanede dolapta bekleyen hic açılmamış kutusunda ovitrelle ignem var iki adet çatlatma iğnesi isteyen olursa bana özelden yazsın çünkü ziyan olacak
İlaçlar ücretini de en başta ödemiştik ama eczanede
Çatlatma iğnesi canım ovitrelle 2 ,adet