Ben asansörde ağlarken genc biri vardı teselli etti. Ben burda çalışıyorum biliyorum zor dedi. Tanıyamadım o belkide.Kızlar mesut un kim olduğunu bugün öğrendimMesut bey yeni başlamış embriyologmus inci hanım yok artık dedi hemşire☺
Ben sonuç alamadigimdan değişmesi belki daha iyidir benim icinÖyle düşünme canım belki daha iyidiriçini ferah tut
Erkeğin çok önemli değil. Seçiyoruz demişti Nicel beycok sevindim bizim sayımız ondan biraz daha düşük ama ileri hızımız çok çok az hiç yok denecek kadar az
o yüzden 5. güne gitmez diye korkuyorum
banada umud oldunuz tşk ederim
Zamanla tanımamak imkansız. Gide gele ezberliyor insanİnşallah ben hiç birini tanımıyorum zaten özgeçmişlerini de bilmiyorum siz baya tanıyorsunuz ☺
Yarın adet günüm bakalımO zaman bilemiycem. Biz malum normal spontan gebelik elde edemediğimiz için adet öncesi sonrası hiç çizgi görmedikbirkaç gün daha bekleyin. Inşallah gebesinizdir.
Durumunu kontrol etmek icindir belki. Lucrin bı kez vuruldum.Vuruldugum ay trasfer olmadım. Diger adetle rahim kalinligina baktı öyle karar verdiler. Zaten dondurulmussa rahim dinlendiriliyor şuan.M MenisssPimpiriklila M Mucize02 Joanne11 Merhabalar. Lucrinle ilgili konuşmuşsunuz size sormak istediğim bisey var benim 1 buçuk cmlik çikolata kıstım var 2 hafta önce yumurta toplamam oldu 2 blastokist embriyom var dondurdu doktorum adet olduğunda haber et kisti baskilayacagz dedi. Bugün adetin 2.günü Aradım dedi ki bugün lucrin depot 1 doz, 28 gün sonra 2. Doz vurul 20 gün sonra da bana gel dedi. Benim sormak istediğim bu ilaçtan sonra rahim dinlendiŕme yapıyor mu doktor? Yani beni 2. Dozdan 20 gün sonra gel die ne için çağırmıştır? Transfer olacak olsa başka ilaçlar da vercem bana ulaş demesi gerekmez miydi
Anladım Peki Çok teşekkürlerDurumunu kontrol etmek icindir belki. Lucrin bı kez vuruldum.Vuruldugum ay trasfer olmadım. Diger adetle rahim kalinligina baktı öyle karar verdiler. Zaten dondurulmussa rahim dinlendiriliyor şuan.
Ne demek Hayırlısi olsun inşallahAnladım Peki Çok teşekkürler
Ben tek doz kullandım onu canım. Ama muhtemelen ondan sonra bekletmez seni. Yabi sonuç olarak 2 ader dönemi geçirmiş olacaksın sonuçtaM MenisssPimpiriklila M Mucize02 Joanne11 Merhabalar. Lucrinle ilgili konuşmuşsunuz size sormak istediğim bisey var benim 1 buçuk cmlik çikolata kıstım var 2 hafta önce yumurta toplamam oldu 2 blastokist embriyom var dondurdu doktorum adet olduğunda haber et kisti baskilayacagz dedi. Bugün adetin 2.günü Aradım dedi ki bugün lucrin depot 1 doz, 28 gün sonra 2. Doz vurul 20 gün sonra da bana gel dedi. Benim sormak istediğim bu ilaçtan sonra rahim dinlendiŕme yapıyor mu doktor? Yani beni 2. Dozdan 20 gün sonra gel die ne için çağırmıştır? Transfer olacak olsa başka ilaçlar da vercem bana ulaş demesi gerekmez miydi
Suan adetim şuan kullancam 28 gün sonra (tabi gelirse) tekrar adet olcam o zaman da kullancam doktor ondan 20 gün sonra çağırdı. Ama O zaman da nasıl transfer olacak ki adetin 20.günü?Ben tek doz kullandım onu canım. Ama muhtemelen ondan sonra bekletmez seni. Yabi sonuç olarak 2 ader dönemi geçirmiş olacaksın sonuçta
Hemsirelere sorun istersiniz. Hoş ben adetin 23 üncü günü transfer oldum.Donmus embriyoda adetin 20-24.gunleri arası transfer oluyor demişlerdi. Belki 20.gun kalınlığı iyi bulursa sorun yoksa transferde edebilirler.Suan adetim şuan kullancam 28 gün sonra (tabi gelirse) tekrar adet olcam o zaman da kullancam doktor ondan 20 gün sonra çağırdı. Ama O zaman da nasıl transfer olacak ki adetin 20.günü?
Transfer hazırlığına başlayacaksınız. Şimdi sen cyclo prognova diye bir ilaç da kullanacak misin lucrin le birlikte. Benim iyle oldu. Bir kutu hap kullandım. Sonra transfer hazırlığına başladık 15 gün sürdü o daSuan adetim şuan kullancam 28 gün sonra (tabi gelirse) tekrar adet olcam o zaman da kullancam doktor ondan 20 gün sonra çağırdı. Ama O zaman da nasıl transfer olacak ki adetin 20.günü?
Yok Bana sadece dediği bu. Bugün adetin 2.günü 1doz lucrin vurul 28 gün spnra 2.yi vurul ondan 20 gun sonra da gel.Transfer hazırlığına başlayacaksınız. Şimdi sen cyclo prognova diye bir ilaç da kullanacak misin lucrin le birlikte. Benim iyle oldu. Bir kutu hap kullandım. Sonra transfer hazırlığına başladık 15 gün sürdü o da
Anladım çokluk teşekkürler insallahhHemsirelere sorun istersiniz. Hoş ben adetin 23 üncü günü transfer oldum.Donmus embriyoda adetin 20-24.gunleri arası transfer oluyor demişlerdi. Belki 20.gun kalınlığı iyi bulursa sorun yoksa transferde edebilirler.
Ben lucrin i yumurta toplama sonrası adetin ilk günü yada ikinci günü yaptım. Tam hatırlamıyorum. 28 gün sonra adet oldum. Adetin 3. Günü gittim hastaneye. Transfer hazırlığına başladık. Ondan 15 gün sonrada transfer olmuştu.Yok Bana sadece dediği bu. Bugün adetin 2.günü 1doz lucrin vurul 28 gün spnra 2.yi vurul ondan 20 gun sonra da gel.
Siz lucrin yaptıktan Kaç gün sonra doktora gittiniz ve liftinden ne kadar sonra transfer oldunuz
Allah sağ salimkucağınıza aldırsın insallahh çok teşekkür ederimBen lucrin i yumurta toplama sonrası adetin ilk günü yada ikinci günü yaptım. Tam hatırlamıyorum. 28 gün sonra adet oldum. Adetin 3. Günü gittim hastaneye. Transfer hazırlığına başladık. Ondan 15 gün sonrada transfer olmuştu.
Ben de tek doz kullandım canım. Adetin ikinci günü. Bu adetle transfer hazırlığına başlayacağız eğer uygunsa. Acaba sana geçici menapoz gibi bir şey mi uygulayacak? Hemşireler daha iyi bilir tabiM MenisssPimpiriklila M Mucize02 Joanne11 Merhabalar. Lucrinle ilgili konuşmuşsunuz size sormak istediğim bisey var benim 1 buçuk cmlik çikolata kıstım var 2 hafta önce yumurta toplamam oldu 2 blastokist embriyom var dondurdu doktorum adet olduğunda haber et kisti baskilayacagz dedi. Bugün adetin 2.günü Aradım dedi ki bugün lucrin depot 1 doz, 28 gün sonra 2. Doz vurul 20 gün sonra da bana gel dedi. Benim sormak istediğim bu ilaçtan sonra rahim dinlendiŕme yapıyor mu doktor? Yani beni 2. Dozdan 20 gün sonra gel die ne için çağırmıştır? Transfer olacak olsa başka ilaçlar da vercem bana ulaş demesi gerekmez miydi
Güzel bir başlangıç olur umarım. Yumurta toplamaya kadar her şey kolay ilerliyor. Sonrasi içinde alışmış oluyorsun zaten. Icini ferah tut ❤Selamlar herkese. Pazartesi ilk randevuya gidicembirazcık heyecan yapmış olabilirim