Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ay lütfen üzmek istemedim. Kaş yaoayım derken göz cıkarmadım insallah. Bi dahaki denemenizde tutma sansınız daha yüksek olacaktır. Her nasip vaktine esirdir. Vakti degilmiştiRabbim tez zamanda kavustursun insallah bebişinize

Yok canım ne demek üzmedin Amin inşallah

Kızlar mesut un kim olduğunu bugün öğrendim Mesut bey yeni başlamış embriyologmus inci hanım yok artık dedi hemşire
Aaaa gerçekten mi. Çok şaşırdım. Inci en tecrübeli Embriyolog gibi tanıtmislardi. Yurt dışında eğitimi varmış falan diye. Hayırlısı olsun.

Umarım bizim için kötü olmamıştır
Yok hayır başka embriyologlar da var seda fulden falan. Ki acıbadem köklü bir hastane marka olduğu için öyle bir riski göze almaz bence. Kötü eleman calisturmazlar. Ben hastaneyi çok beğeniyorum . Hizmet, kalite çok iyi bence. Laboratuvar donanımı da çok kaliteli.

merhaba mucize... yazdıklarınızı okudum sağlıkla ilerlesin bebeğiniz inşallah
acaba eşinizin sperm değerleri kaçtı? banada umud olursunuz belki

İnşallah ben hiç birini tanımıyorum zaten özgeçmişlerini de bilmiyorum siz baya tanıyorsunuz

merhaba mucize... yazdıklarınızı okudum sağlıkla ilerlesin bebeğiniz inşallah
acaba eşinizin sperm değerleri kaçtı? banada umud olursunuz belki
Merhaba. Sizlere de nasip olsun inşallah. Sağlıkla kucağımiza alalım. Biz acıbadem e gidene kadar sebepsiz diye biliyorduk. Oraya gittiğimizde sperm sayısı 17 milyon çıktı. Ileri hareketlilik de yüzdesini şu an hatırlamıyorum ama spontan gebeliği engelleyecek düzeyde demişti. Ama çok şükür kullandığı takviyeler ile embriyolar 5. Güne ulaştı ve hepsinin kalitesine güzel dediler. Elimde kağıt olsa daha detaylı bilgi vermek isterdim ama bizim de aklımıza gelmedi sanirim istemek.

İnşallah ben hiç birini tanımıyorum zaten özgeçmişlerini de bilmiyorum siz baya tanıyorsunuz
Stalker gibi olmuştum artık kimler çalışıyor kaç tane nerde görev yapmışlar vs. Ki ilk görüşmeye gittiğimizde nicel bey de baya anlatmıştı övmüştü hem çalışanlarını hem kendi cv sini once afyon a gitmiştik fertillife a. Orda doktor harici kimseye ulaşamamıştım. Kimler var kimler çalışıyor vs. Bu da insanın aklinda kaliyo açıkçası yani en azından ben takıyorum sanirim

cok sevindim bizim sayımız ondan biraz daha düşük ama ileri hızımız çok çok az hiç yok denecek kadar az
o yüzden 5. güne gitmez diye korkuyorum
banada umud oldunuz tşk ederim

Nasıl ulaştınız bize sadece kendini övdü nicel bey labaratuvar a dair hiç bir fikrim yokama çalışıyorum zaten şehir dışında yaptırmama imkan yoktu direk buraya geldik hayırlısı Allah'tan artık napalim

Instagram in gücü adına nicel bey arasira paylaşım yapıyordu. Sonra diğer hemşireleri tanımaya basladim. Bir de hemşire odasında embriyologlarin diplomaları falan var isimler yazıyor. Öyle öyle biraz baktım araştırdım. Bizde kütahya dan gelip gittik hep.

Harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…