Bilmiyorum canımCanım ben göremedim 2. Çizgiyi ama daha erken degil mi zaten
Transfer değil normalBende pek göremedim. Işıktan kaynaklı da olabilir. Transferin kaçıncı gunuydu
Aynen belki bir iki gün dahaKontrol çizgisinin sağında hayali bı çizgi var sanki. Çok erken ama gerçekten.
Ay lütfen üzmek istemedim. Kaş yaoayım derken göz cıkarmadım insallah. Bi dahaki denemenizde tutma sansınız daha yüksek olacaktır. Her nasip vaktine esirdir. Vakti degilmiştiAminn inşallahİşte oradaki tutmayan iki kişiden biri benim. Sebep yokken çift embriyoyla 2 kişinin içine girme başarımdan dolayı kendimi tebrik ediyorum. Cabalamadan kolay yoldan bişey elde edemedim hic. Bizim kuşak hep öyle zaten o yüzden çokta şaşırmıyorum. Dünüde tam atlatmisken bu paylaşımı görünce kendi adıma çok üzüldüm. Cok zor hastalarda hamile kalmış onlar adınada sevindim Nicel beyde moral verdi sağolsun. Evet 2-3 denemede olacaktır demişti. Genelde 3 denemede tutma ihtimali yüksek deniyor. Tabi Allah bilir.
O zaman bilemiycem. Biz malum normal spontan gebelik elde edemediğimiz için adet öncesi sonrası hiç çizgi görmedikTransfer değil normal
Yok canım ne demek üzmedinAy lütfen üzmek istemedim. Kaş yaoayım derken göz cıkarmadım insallah. Bi dahaki denemenizde tutma sansınız daha yüksek olacaktır. Her nasip vaktine esirdir. Vakti degilmiştiRabbim tez zamanda kavustursun insallah bebişinize
Aaaa gerçekten mi. Çok şaşırdım. Inci en tecrübeli Embriyolog gibi tanıtmislardi. Yurt dışında eğitimi varmış falan diye. Hayırlısı olsun.Kızlar mesut un kim olduğunu bugün öğrendimMesut bey yeni başlamış embriyologmus inci hanım yok artık dedi hemşire
Umarım bizim için kötü olmamıştırAaaa gerçekten mi. Çok şaşırdım. Inci en tecrübeli Embriyolog gibi tanıtmislardi. Yurt dışında eğitimi varmış falan diye. Hayırlısı olsun.
Yok hayır başka embriyologlar da var seda fulden falan. Ki acıbadem köklü bir hastane marka olduğu için öyle bir riski göze almaz bence. Kötü eleman calisturmazlar. Ben hastaneyi çok beğeniyorum . Hizmet, kalite çok iyi bence. Laboratuvar donanımı da çok kaliteli.Umarım bizim için kötü olmamıştır
merhaba mucize... yazdıklarınızı okudum sağlıkla ilerlesin bebeğiniz inşallahYok hayır başka embriyologlar da var seda fulden falan. Ki acıbadem köklü bir hastane marka olduğu için öyle bir riski göze almaz bence. Kötü eleman calisturmazlar. Ben hastaneyi çok beğeniyorum . Hizmet, kalite çok iyi bence. Laboratuvar donanımı da çok kaliteli.
Öyle düşünme canım belki daha iyidirUmarım bizim için kötü olmamıştır
İnşallah ben hiç birini tanımıyorum zaten özgeçmişlerini de bilmiyorum siz baya tanıyorsunuzYok hayır başka embriyologlar da var seda fulden falan. Ki acıbadem köklü bir hastane marka olduğu için öyle bir riski göze almaz bence. Kötü eleman calisturmazlar. Ben hastaneyi çok beğeniyorum . Hizmet, kalite çok iyi bence. Laboratuvar donanımı da çok kaliteli.
Merhaba. Sizlere de nasip olsun inşallah. Sağlıkla kucağımiza alalım. Biz acıbadem e gidene kadar sebepsiz diye biliyorduk. Oraya gittiğimizde sperm sayısı 17 milyon çıktı. Ileri hareketlilik de yüzdesini şu an hatırlamıyorum ama spontan gebeliği engelleyecek düzeyde demişti. Ama çok şükür kullandığı takviyeler ile embriyolar 5. Güne ulaştı ve hepsinin kalitesine güzel dediler. Elimde kağıt olsa daha detaylı bilgi vermek isterdim ama bizim de aklımıza gelmedi sanirim istemek.merhaba mucize... yazdıklarınızı okudum sağlıkla ilerlesin bebeğiniz inşallah
acaba eşinizin sperm değerleri kaçtı? banada umud olursunuz belki
Stalker gibi olmuştum artık kimler çalışıyor kaç tane nerde görev yapmışlar vs. Ki ilk görüşmeye gittiğimizde nicel bey de baya anlatmıştı övmüştü hem çalışanlarını hem kendi cv siniİnşallah ben hiç birini tanımıyorum zaten özgeçmişlerini de bilmiyorum siz baya tanıyorsunuz
cok sevindim bizim sayımız ondan biraz daha düşük ama ileri hızımız çok çok az hiç yok denecek kadar azMerhaba. Sizlere de nasip olsun inşallah. Sağlıkla kucağımiza alalım. Biz acıbadem e gidene kadar sebepsiz diye biliyorduk. Oraya gittiğimizde sperm sayısı 17 milyon çıktı. Ileri hareketlilik de yüzdesini şu an hatırlamıyorum ama spontan gebeliği engelleyecek düzeyde demişti. Ama çok şükür kullandığı takviyeler ile embriyolar 5. Güne ulaştı ve hepsinin kalitesine güzel dediler. Elimde kağıt olsa daha detaylı bilgi vermek isterdim ama bizim de aklımıza gelmedi sanirim istemek.
Nasıl ulaştınız bize sadece kendini övdü nicel bey labaratuvar a dair hiç bir fikrim yokStalker gibi olmuştum artık kimler çalışıyor kaç tane nerde görev yapmışlar vs. Ki ilk görüşmeye gittiğimizde nicel bey de baya anlatmıştı övmüştü hem çalışanlarını hem kendi cv sinionce afyon a gitmiştik fertillife a. Orda doktor harici kimseye ulaşamamıştım. Kimler var kimler çalışıyor vs. Bu da insanın aklinda kaliyo açıkçası yani en azından ben takıyorum sanirim
Instagram in gücü adınaNasıl ulaştınız bize sadece kendini övdü nicel bey labaratuvar a dair hiç bir fikrim yokama çalışıyorum zaten şehir dışında yaptırmama imkan yoktu direk buraya geldik hayırlısı Allah'tan artık napalim
HarikasınInstagram in gücü adınanicel bey arasira paylaşım yapıyordu. Sonra diğer hemşireleri tanımaya basladim. Bir de hemşire odasında embriyologlarin diplomaları falan var isimler yazıyor. Öyle öyle biraz baktım araştırdım. Bizde kütahya dan gelip gittik hep.