Âminnn inşallah. Teşekkür ederimMasallah ya cok güzelcokta iyi degerin. Saglıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Âminnn inşallah. Teşekkür ederimMasallah ya cok güzelcokta iyi degerin. Saglıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim
İnşallah şuraya bütün gruptakiler tek tek yazsa hamilyim diye ne güzel olurAllah hayırlısını nasip etsin canım. Ben güzel haber vereceğini düşünüyorum
Bencde öyle zaten umut etmiyorum hiç sonra daha cok üzülmemek adinaAğrıları önemsemeyin kızlar. Tutanlarında ağırıyor, tutmayanlarinda... İlk asilamamda prolutex kullanmadığım için hiç ağrım olmamıştı. Tüp bebek ve 2. Aşılamada prolutex kullanınca çok ağrım oldu. Tamamen ilaçlardan. Belirtilerin ortaya çıkması için HCG hormonunun çok yükselmesi lazım. Oda 5-6. Haftayı buluyor.
İns tutacak Yedek varsa hiç onemseme zatenBencde öyle zaten umut etmiyorum hiç sonra daha cok üzülmemek adina
İnşaallah canımİns tutacak Yedek varsa hiç onemseme zaten
İnsallah siz yazın arkanızdan geliyoruzİnşallah şuraya bütün gruptakiler tek tek yazsa hamilyim diye ne güzel olur
Benim de ayağa kalkınca oluyor o ağrı, midem de bulanıyor aynı zamanda, ama otururken olmuyor . Ayakta ki de kısa sürüyor Allahtan.Merhabalar,
Ben de sizlerle paylaşmak istedim. 14 aralıkta dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Orta kaliteydi. 26 aralıkta HCG hormonum olumlu çıktı. İki gün sonra tekrar yaptırdım ve iki katına çıktı. 11 ocak için kese randevusu verdiler. Transfer sonrası bir hafta izin alıp dinlenmiştim. Kullandığım ilaçlar oksapar, prolutex, coraspin, folik asit, proluton, estrofem ve şimdide omegrav diye yeni bir omega 3 hapı eklendi. Opu zamanı da transfer sonrası da kasıklarımda sürekli bir ağrı var. Özellikle uzanırken ve otururken daha belirgin. Beni öldürmüyor ama hiç bitmiyorda. Bazen artıyor çoğu zaman çok hafif. Benim gibi sürecin bu aşamasında ağrısı olanlar varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Nicel Bey normal olduğuna dair bir iki şey söyledi ama yine de içim rahat değil. İğnelerdeb ötürü göbeğimde kistleşmeler başladı. Sizlerde yaşıyor musunuz bunları? Lütfen bana yardımcı olun.
Sen yine de daha erken yap merak ediyoruz biz inşallah güzel haberini alırızEvet 4-6. Günler yerleşme olabilir yazıyor her yerde ama ben yine de ona şartlandırmiyorum kendimi çok uzulmuyum.diye her iki duruma da hazırlıyorum.kendimi son güne kadar yapmicam test Dr da da öğrenmek istemiyorum sağlık ocağına giderim önce test için
Opu zamanı olan ağrılarımı falan zayıf olmama bağlamıştı. 1,60 boy 50 kilodayım. Öne doğru eğilerek oturamıyorum kasıklarımda ağrı oluyor hemen. Siz hangi aşamadasınız?Benim de ayağa kalkınca oluyor o ağrı, midem de bulanıyor aynı zamanda, ama otururken olmuyor . Ayakta ki de kısa sürüyor Allahtan.
Ahh inşallahİnsallah siz yazın arkanızdan geliyoruz
İnşallah hepimiz alalımm güzel haberleriSen yine de daha erken yap merak ediyoruz biz inşallah güzel haberini alırız
Bende 1,64 boyunda 53 kiloyumm ama opu zamanı sadece gaz sancım olmuştu iki gün sonra geçti transfer sonrasında da hiç ağrım olmadı hemen 3. Günü ayağa kalkınca kasılmalarım.oldu ara ara her bünye de farklı oluyor demekkiOpu zamanı olan ağrılarımı falan zayıf olmama bağlamıştı. 1,60 boy 50 kilodayım. Öne doğru eğilerek oturamıyorum kasıklarımda ağrı oluyor hemen. Siz hangi aşamadasınız?
Bı orta kalite daha çok mutlu oluyorum bunları duyunca Hayırlı olsun. Malesef bı sure sonra göbek taş gibi oluyor kanama oluyor. Vurdugumuz sürece yapacak bişey yok anladığım kadarıyla... Düzgün vursak bile oluyormus. Koldan bacaktan vuranlarda var ama hemşire bı arkadaşa dayanabildigin kadar göbekten vur iğneyi demiş.Merhabalar,
Ben de sizlerle paylaşmak istedim. 14 aralıkta dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Orta kaliteydi. 26 aralıkta HCG hormonum olumlu çıktı. İki gün sonra tekrar yaptırdım ve iki katına çıktı. 11 ocak için kese randevusu verdiler. Transfer sonrası bir hafta izin alıp dinlenmiştim. Kullandığım ilaçlar oksapar, prolutex, coraspin, folik asit, proluton, estrofem ve şimdide omegrav diye yeni bir omega 3 hapı eklendi. Opu zamanı da transfer sonrası da kasıklarımda sürekli bir ağrı var. Özellikle uzanırken ve otururken daha belirgin. Beni öldürmüyor ama hiç bitmiyorda. Bazen artıyor çoğu zaman çok hafif. Benim gibi sürecin bu aşamasında ağrısı olanlar varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Nicel Bey normal olduğuna dair bir iki şey söyledi ama yine de içim rahat değil. İğnelerdeb ötürü göbeğimde kistleşmeler başladı. Sizlerde yaşıyor musunuz bunları? Lütfen bana yardımcı olun.
Aynen bana da hemşire öyle demişti. Düşük kaliteden bile hamile kalan bir çok kadın varmış. Nicel Bey söylemişti. Allah gönlüne göre versin Sende de ağrı oluyor mu peki?Bı orta kalite daha çok mutlu oluyorum bunları duyunca Hayırlı olsun. Malesef bı sure sonra göbek taş gibi oluyor kanama oluyor. Vurdugumuz sürece yapacak bişey yok anladığım kadarıyla... Düzgün vursak bile oluyormus. Koldan bacaktan vuranlarda var ama hemşire bı arkadaşa dayanabildigin kadar göbekten vur iğneyi demiş.
Teşekkür ederim cevap için. Sizin belli oldu mu?Bende 1,64 boyunda 53 kiloyumm ama opu zamanı sadece gaz sancım olmuştu iki gün sonra geçti transfer sonrasında da hiç ağrım olmadı hemen 3. Günü ayağa kalkınca kasılmalarım.oldu ara ara her bünye de farklı oluyor demekki
AminnNicel bey banada diyordu ama ben pek ikna olmuyorum olmuş gibi yapıyordum. Evet iğneleri vurdugum dönemde gece ağrıdan uyaniyordum. Oldukca şiddetli ağrı oluyordu.Gündüz daha hafif hissediyordum.Aynen bana da hemşire öyle demişti. Düşük kaliteden bile hamile kalan bir çok kadın varmış. Nicel Bey söylemişti. Allah gönlüne göre versin Sende de ağrı oluyor mu peki?
Yok benim transferin bugün 6. Günü daha belli değilTeşekkür ederim cevap için. Sizin belli oldu mu?
Peki şu an hangi aşamadasın? Bu ağrılardan sonra kalp atışını duyabildiniz mi, keseyi görebildiniz mi?AminnNicel bey banada diyordu ama ben pek ikna olmuyorum olmuş gibi yapıyordum. Evet iğneleri vurdugum dönemde gece ağrıdan uyaniyordum. Oldukca şiddetli ağrı oluyordu.Gündüz daha hafif hissediyordum.