Hayırlısı olur insallah bizim içinBende yeni başlıcam adet bekliyorum 15 ekim benimde adet tarihim.
32 yaşındayım 18 aydır deniyoruz olmadı eşimde hareketlilik az. Morfolojide sınırda.karşılaşırız büyük bir ihtimal ne zaman gitsek çok kalabalık oluyorHayırlısı olur insallah bizim için☺kimbilir karsılaşırız belki oralardasizde problem neydi yas kac
Ben sadece ön görüşmeye gittim.pek bi izlenim edinemedim. Nasıl memnunmusunuz siz32 yaşındayım 18 aydır deniyoruz olmadı eşimde hareketlilik az. Morfolojide sınırda.karşılaşırız büyük bir ihtimal ne zaman gitsek çok kalabalık oluyor
Bizim ürologumuz da orda olduğu için 2-3 kez sperm testi için gittik biz onun dışında bende ön görüşmeye gittim sadece geçen hafta. Burdaki arkadaşlar genel olarak memnun olduklarını söylediler beni rahatlattıBen sadece ön görüşmeye gittim.pek bi izlenim edinemedim. Nasıl memnunmusunuz siz
Aynen. Bizimde bi tanıdığımız gitti ilk denemede pozitifi aldı. Biraz arastırdım memnun olanlsr baya var. İnstada takip ediyorum hep pozitif gebelikler paylasıyor. Dahada umutlaniyorum. İnsallah o paylaşımlsrda bizde oluruzBizim ürologumuz da orda olduğu için 2-3 kez sperm testi için gittik biz onun dışında bende ön görüşmeye gittim sadece geçen hafta. Burdaki arkadaşlar genel olarak memnun olduklarını söylediler beni rahatlattı
Merhaba canım tekrar bugün mesut bey aradı 5. Gün embriyoları ile ilgili bilgilendirmek ve için 29 yumurta toplandi bunun 14 u dollendi demişti geçen aradiginda bugün 5. Gün ve bunlardan 5 tanesi 5. Güne ulaşmış sence az mı rakam çok Şükür Rabbime 5 Tanesi dondurularak şimdi rahim dinlendirmeye başladık adetimde transfere gidicem bunlardan kacini transfer ediyorlar en tecrübeli sensin şu an aramızda sormak istedimMerhaba canım, canını sıkma yumurtalar dollenirse sıkıntı olmaz. Kaç yumurtan varmış. Ben pco değilim ama 17 yumurta toplandı benden de. 14 tanesi kaliteliydi ve 9 tanesi 5. Güne ulaştı, blast aşamasında yani. Doktor a güven gerisi hallolur
Malesef yok canim. İlk denememde negatif sonucumu aldım daha doğrusu kimyasal gebelik oldu. Degerim düştü. Dün çok ağladım.Tutmama sebebi ne diyince bı sebep yok.Herşey yolundaydı dedi. Moral verdi. Sansimin çok yüksek olduğunu söylemişti. Rapor alıp ikinci denememi yine burda yaparım. Sonrasını bilmiyorum.Merhabalar iyi akşamlar diliyorum herkese. Nasılsınız güzel haberler var mı
Sansliymis gercekten. İns bizde diğer denemelerde görürüzAynen. Bizimde bi tanıdığımız gitti ilk denemede pozitifi aldı. Biraz arastırdım memnun olanlsr baya var. İnstada takip ediyorum hep pozitif gebelikler paylasıyor. Dahada umutlaniyorum. İnsallah o paylaşımlsrda bizde oluruz☺
Üzüldüm sizin için ama umudunuzu kaybetmeyin bence ikincide çok güzel haberler alacaksınız. Siz moralinizi yüksek tutun. Üzmeyin kendiniziMalesef yok canim. İlk denememde negatif sonucumu aldım daha doğrusu kimyasal gebelik oldu. Degerim düştü. Dün çok ağladım.Tutmama sebebi ne diyince bı sebep yok.Herşey yolundaydı dedi. Moral verdi. Sansimin çok yüksek olduğunu söylemişti. Rapor alıp ikinci denememi yine burda yaparım. Sonrasını bilmiyorum.
Süpermiş canımAynen. Bizimde bi tanıdığımız gitti ilk denemede pozitifi aldı. Biraz arastırdım memnun olanlsr baya var. İnstada takip ediyorum hep pozitif gebelikler paylasıyor. Dahada umutlaniyorum. İnsallah o paylaşımlsrda bizde oluruz☺
Çok sağol canım. Tedavi sürecinde çok rahattim. Herseye hazırlıklı oldugumu düşünüyordum ama transfer sonucu için farklı odaya çağrılınca son görüşme olduğunu anladım. Bu yüzden tutamadım kendimi. İnsan içerliyor yinede... Şuan iyiyim umarım öyle olur çok teşekkür ederim.Üzüldüm sizin için ama umudunuzu kaybetmeyin bence ikincide çok güzel haberler alacaksınız. Siz moralinizi yüksek tutun. Üzmeyin kendinizi
Bende lucrin saç dökülmesine neden oldu. Ya ondan yada diğer hormon ilaçlarından şuan azaldı dökülme.Canım tekrar merhaba yumurta toplama işleminden sonra bana adetinin başladığı gün kullanacağım bir iğne verdi adı lucrin 3,75
Sana da vermismiydi hiç iyi yorumlar da okumuyorum ilaçla ilgili de
Mesut bey kim canım. Rakamlara takılma. Sağlıklı bir embriyo yeter gebe kalmak icin. Hem 5 tane de varmış. Ilk deneme senin sanirim. 35 yaş altına ilk denemede tek embriyo transfer ediliyor.Merhaba canım tekrar bugün mesut bey aradı 5. Gün embriyoları ile ilgili bilgilendirmek ve için 29 yumurta toplandi bunun 14 u dollendi demişti geçen aradiginda bugün 5. Gün ve bunlardan 5 tanesi 5. Güne ulaşmış sence az mı rakam çok Şükür Rabbime 5 Tanesi dondurularak şimdi rahim dinlendirmeye başladık adetimde transfere gidicem bunlardan kacini transfer ediyorlar en tecrübeli sensin şu an aramızda sormak istedim
Benim görümcem 7 yıl önce tedavi olmus Tedavi öncesi çok acı çekiliyor güçlü olmalisin falan demişti. Hiç bir ağrı çekmedim. O eskidenmis. Sadece hissedilen şey dokunma o kadar. Acı hissi yok. Neden acı çektiklerini anlamıyorum çok garip geliyor.Kızlar sanırım şu an hiç bir anı yaşamadım diye zor geliyor. İnşallah dediğiniz gibi güzel olur her şey. Desteğiniz için teşekkür ederim
Embriyolog mu bilmiyorum sürekli beni ben Mesut diye arıyorMesut bey kim canım. Rakamlara takılma. Sağlıklı bir embriyo yeter gebe kalmak icin. Hem 5 tane de varmış. Ilk deneme senin sanirim. 35 yaş altına ilk denemede tek embriyo transfer ediliyor.
Lucrin i ne zaman kullanmistinizBende lucrin saç dökülmesine neden oldu. Ya ondan yada diğer hormon ilaçlarından şuan azaldı dökülme.
Adet ikinci gün.Lucrin i ne zaman kullanmistiniz
Bende öyle birini bilmiyorum.Embriyolog mu bilmiyorum sürekli beni ben Mesut diye arıyorgün aşırı bilgi vermek için evet 31 yaşındayim ilk deneemem dış gebelik geçirdim 2017 de bir daha da olmadı maalesef
Allala bu Mesut yeni mi başladı acaba hep o arıyor beniBende öyle birini bilmiyorum.İnci hanım konuşuyor genelde
Yenidir o zamanAllala bu Mesut yeni mi başladı acaba hep o arıyor beninicel bey hiç genetik test, kan pıhtılaşma testi vs. Gibi şeylere yönlendirmiyor ben kendim sorcam gerek varmı diye