Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Yenidir o zaman 😄 Embriyologlar yoğunsa arama işini başkasına vermişlerdir. Benide yönlendirmedi canım. Gerek görmemiştir. Bunlar basarısiz denemeler sonrasında yaptırılıyor sanırım.
Bir arkadaşım doktorunu neredeyse hep kendi yönlendirmiş bunları bunları istiyorum diye ve ilk denemede pozitif sonuç almış ben istemesem direk transfer yapacaktı dedi genetikte bir embriyosu genetiği bozuk çıkmış mesela onu koysalar belki tutmayacakti diyor rahmine çizik attirms kendi isteğiyle tutunsun diye kan pıhtılaşma testi yaptırmış o da pozitif cikmis ben sorcam ilk gittiğimde

Bir arkadaşım doktorunu neredeyse hep kendi yönlendirmiş bunları bunları istiyorum diye ve ilk denemede pozitif sonuç almış ben istemesem direk transfer yapacaktı dedi genetikte bir embriyosu genetiği bozuk çıkmış mesela onu koysalar belki tutmayacakti diyor rahmine çizik attirms kendi isteğiyle tutunsun diye kan pıhtılaşma testi yaptırmış o da pozitif cikmis ben sorcam ilk gittiğimde
Sor canım. Evet genetik bozuk olunca tutmuyor hiç bir şekilde. Benim ilk deneme tutmadı acaba genetiği mi bozuk diye dusunuyorum. Nicel bey demisti bı hastasının üç tane en iyi kalite embriyosunun genetiği bozuk çıkmış. Bakilmasa üç kez negatif sonuç olacaktı dedi. Genetige göndermekte çok pahalı diye biliyorum. Tek embriyo 2500 TL civarı diyen vardı ne kadar dogru bilmiyorum.

Bende başladım salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak ama pco var bende bu yüzden çok yumurtam oluştu fakat kalitesiz görünüyor dedi nicel bey inşallah 🙏 olur nicel beyden memnun musunuz çok suratsız ama önemli olan işinde iyi mi tecrübe edenler destek olur musunuz bizlere🤗
Yoğun ve yorgun olduğu zamanlar keyifsiz oluyor. Banada bı kaç kez öyle denk geldi ama genelde neşeli biri. Sakin bı yapısı var. Strese sokmuyor. Zamanla anlarsın canım

Çok sağol canım. Tedavi sürecinde çok rahattim. Herseye hazırlıklı oldugumu düşünüyordum ama transfer sonucu için farklı odaya çağrılınca son görüşme olduğunu anladım. Bu yüzden tutamadım kendimi. İnsan içerliyor yinede... Şuan iyiyim umarım öyle olur çok teşekkür ederim.😊🙏
Bundan sonrası güzel olcak ben inanıyorum burda hep beraber kutlarız inşallah güzel haberinizi 🤗 içinizde kalan bir birikmişlik varsa boşaltın onları bomba gibi başlayın 2. Tedaviye💐💐

Embriyolog mu bilmiyorum sürekli beni ben Mesut diye arıyor😆gün aşırı bilgi vermek için evet 31 yaşındayim ilk deneemem dış gebelik geçirdim 2017 de bir daha da olmadı maalesef
Aa hiç denk gelmedim şaşırdım 🙂🙂 sorun pcos dışında başka bir şey değilse muhtemelen tek embriyo transferi yapılır. nasıl geçti opu, umarım iyisindir

Aa hiç denk gelmedim şaşırdım 🙂🙂 sorun pcos dışında başka bir şey değilse muhtemelen tek embriyo transferi yapılır. nasıl geçti opu, umarım iyisindir
İyiyim şükür iki gün faz sancım oldu bgn iyiyim ama bugün lekelenmem başladı 5. Gün adet olacağım zaten çok düzensiz adetlerim yarın arayacağım hastaneyi çok erken adet oldum lucrine ne zman başlamam gerek diye soracağım

İyiyim şükür iki gün faz sancım oldu bgn iyiyim ama bugün lekelenmem başladı 5. Gün adet olacağım zaten çok düzensiz adetlerim yarın arayacağım hastaneyi çok erken adet oldum lucrine ne zman başlamam gerek diye soracağım
Bende 5. Gun adet oldum. Endişe etme. Ben erken olduğu için çok mutlu olmustum opu sonrasını zor geçirdim ben çünkü. Adet olunca insan kuş gibi hafifliyor bir de çok yumurta toplanmış malum. Sen kaç tane lucrin kullanacaksin

Merhaba kızlar sizce ikinci çizgi var mı adetime üç gün var

Eklentiler

• 22BD0F22-6FC1-4767-A727-D4DE04A28DCB.jpeg
    22BD0F22-6FC1-4767-A727-D4DE04A28DCB.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 57
Bende 5. Gun adet oldum. Endişe etme. Ben erken olduğu için çok mutlu olmustum opu sonrasını zor geçirdim ben çünkü. Adet olunca insan kuş gibi hafifliyor bir de çok yumurta toplanmış malum. Sen kaç tane lucrin kullanacaksin
1 tane sanırım 3,75 mg yazmış reçeteye inşallah sonucumda senin gibi olur inşallah isteyen herkes pozitif sonucu alır🤗🙏

Sansliymis gercekten. İns bizde diğer denemelerde görürüz 🙏
İnsallah canım tez zamanda hepimiz kavusuruz bebeklerimize. Bu gün bi paylaşım yapmıştı 13 transferden 11i tuttu diye. İnsallah diğer denemenizde tutar. Doktor 2 ve 3.denemede tutma oranı %80e cıkıyor demişti %60tan. Bide hersey Allahtan insallah olacak 🤲

İnsallah canım tez zamanda hepimiz kavusuruz bebeklerimize. Bu gün bi paylaşım yapmıştı 13 transferden 11i tuttu diye. İnsallah diğer denemenizde tutar. Doktor 2 ve 3.denemede tutma oranı %80e cıkıyor demişti %60tan. Bide hersey Allahtan insallah olacak 🤲
Aminn inşallah 🙏 İşte oradaki tutmayan iki kişiden biri benim.🤦Sebep yokken çift embriyoyla 2 kişinin içine girme başarımdan dolayı kendimi tebrik ediyorum.🙄Cabalamadan kolay yoldan bişey elde edemedim hic. Bizim kuşak hep öyle zaten o yüzden çokta şaşırmıyorum. Dünüde tam atlatmisken bu paylaşımı görünce kendi adıma çok üzüldüm. Cok zor hastalarda hamile kalmış onlar adınada sevindim 😊 Nicel beyde moral verdi sağolsun. Evet 2-3 denemede olacaktır demişti. Genelde 3 denemede tutma ihtimali yüksek deniyor. Tabi Allah bilir.

Son düzenleme:
Aminn inşallah 🙏 İşte oradaki tutmayan iki kişiden biri benim.🤦Sebep yokken çift embriyoyla 2 kişinin içine girme başarımdan dolayı kendimi tebrik ediyorum.🙄Cabalamadan kolay yoldan bişey elde edemedim hic. Bizim kuşak hep öyle zaten o yüzden çokta şaşırmıyorum. Dünüde tam atlatmisken bu paylaşımı görünce kendi adıma çok üzüldüm. Cok zor hastalarda hamile kalmış onlar adınada sevindim 😊 Nicel beyde moral verdi sağolsun. Evet 2-3 denemede olacaktır demişti. Genelde 3 denemede tutma ihtimali yüksek deniyor. Tabi Allah bilir.
Üzme kendini desemde elbette üzülürsün ama hayırlısı böyleymiş vardır herşeyde bir hayır vakti saati var dmekki hayırlısı icin inşallah rabbim ikinci denemede kucağına verir bebisini dondurulmuş embriyo transferi mi yapacak tekrar

Üzme kendini desemde elbette üzülürsün ama hayırlısı böyleymiş vardır herşeyde bir hayır vakti saati var dmekki hayırlısı icin inşallah rabbim ikinci denemede kucağına verir bebisini dondurulmuş embriyo transferi mi yapacak tekrar
Hiç bilmiyorum canım. İkincide nasıl uygulama olur. 🤷 Kesinlikle üzüntümü yaşadım bitti😊 Aminnn 🙏🙏

X