Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah rabbimin izniyle sizde o sevinci yaşarsınız bu arada Evde test yaparsanız sabah ilk idrarınızla yaparsanız erken süreçte olsa varsa çıkma ihtimali artar bize de haber verirseniz sevinirim bende heyecanlandım
Aynen canım umudumuz artıyorDimi sanki kendi mutluğumuz gibi seviniyoruz umudumuz artıyor
Iyiyiz sen nasılsın canim?Selamlar herkesenasılsınız
Pazartesi direk tan testi vermeyi düşünüyorum kafama takılmaya başladı gün yaklaştıkça. İnşallah bana da o duyguyu yaşamak nasip olurGüzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah rabbimin izniyle sizde o sevinci yaşarsınız bu arada Evde test yaparsanız sabah ilk idrarınızla yaparsanız erken süreçte olsa varsa çıkma ihtimali artar bize de haber verirseniz sevinirim bende heyecanlandım
Biz de heyecanla bekliyoruz , inşallah pozitif haberlerini görürüz biz dePazartesi direk tan testi vermeyi düşünüyorum kafama takılmaya başladı gün yaklaştıkça. İnşallah bana da o duyguyu yaşamak nasip olur
Hayırlı olsunArkadaşlar nasılsınız. Olumsuz haber duymak istemediğimden eşimi aramalarını istedim. 2 tane embriyom dondurulmus.Olumsuz bı durum yok demişler iki tane orta kalite biri diğerinden daha iyi demisler. Bugün imza için gittik bayağı kalabalikti. Ben tabi ayrıntı öğrenmek istedim. Embriyologla görüştürduler. Bu kez biri iyi kalite diğeri orta kalite dedi. Tutabilecek embriyolar dedi. Derecelerini sordum. Eşim sorduğunda da hastaların kafası karışıyor diye soylemiyoruz demis. Biri 3 bb diğeri K1 mis. İlk kez duydum onu. Araştırdim bi embriyolağada sordum doğru orta kalite dedi. Kavitasyon 1 demekmiş. "Orta kalite erken blast " diyorlarmış yani 4. Gün moruladan sonra 5.gune yeni ulaşmış embriyoymus. Ben orta kalite diyince bb falan diye biliyorum Pek anlamadım nasıl orta kalite oluyor . Çift transfer edecekleri için tek tüpe koyacaklardi eşim ayrı tüplere koyun demis. Aslında iyi olmuş çünkü bir iyi kalite bı düşük kalite embriyo konuldugunda vücut düşük olan embriyoyu atmaya çalışırken iyi kalite olaninda tutunmasını engelliyormus.Kimyasal oluyor diyen var. Benimde kimyasal oldu artık bağlantısı var mı bilmiyorum. Nicel bey'e sormuştum oda olmaz demedi yani düşürebiliyor. Dedi sana koyduğum iki embriyoda iyiydi ben tutmayacak embriyo koymam dedi. Koymuyorum da zaten dedi. Bu kez tek koydurmak istiyorum tabi Nicel bey uygun görürse... Eşim diyo öğrendinde ne oldu Napiyim rahat edemiyorum öğrenmem lazım. Çok uzun yazdimda öyle kızlar işte... Belliki gerisi kısmet.
Sağol canım.Hayırlı olsunbak iki tane embriyon oluşmuş ne güzel. Sağol bu arada bende tam bilmiyordum bu embriyoların kaliteleri hakkında bilgi. Bana da Orta kalite koydular ama nasıl ne olur sonuç bilmiyorum
Bakıyorlarki bunlar kafaya takıyor en iyisi bilmesinlerSağol inşallahben o zaman mesut beye sordum söylemedi hatta orta kalite bile olduğunu söylemediydi. Sadece 5. güne ulaşan her embriyo iyidir bizim için demişti. Transfer günü başka bir embriyologtu geldi bilgi vermeye o dedi orta kalite diye o zaman bilgim oldu
Bazen a kalite olanlar tutmuyor, ikinci kalite olanlar tutuyormuş, hani birisini atmaya çalışırken diğeri de düşer mi onu bilmiyorum da , ama bir arkadaşımın ikinci kalite tek embriyosu tutmuştu, şimdi 5 yasında kızı var :) bazı kişilerde de ikinci kaliteyi bile zor buluyoruz demişti bana emriyolog. Bizim de birisi 3. Ikinci kaliteydi onu dondurduk. Yani aslında nasip meselesi bu işler. Bol bol dua etmek lazım, Allah hayırlısıyla güzel huylu evlatlar nasip etsin inşallah.Arkadaşlar nasılsınız. Olumsuz haber duymak istemediğimden eşimi aramalarını istedim. 2 tane embriyom dondurulmus.Olumsuz bı durum yok demişler iki tane orta kalite biri diğerinden daha iyi demisler. Bugün imza için gittik bayağı kalabalikti. Ben tabi ayrıntı öğrenmek istedim. Embriyologla görüştürduler. Bu kez biri iyi kalite diğeri orta kalite dedi. Tutabilecek embriyolar dedi. Derecelerini sordum. Eşim sorduğunda da hastaların kafası karışıyor diye soylemiyoruz demis. Biri 3 bb diğeri K1 mis. İlk kez duydum onu. Araştırdim bi embriyolağada sordum doğru orta kalite dedi. Kavitasyon 1 demekmiş. "Orta kalite erken blast " diyorlarmış yani 4. Gün moruladan sonra 5.gune yeni ulaşmış embriyoymus. Ben orta kalite diyince bb falan diye biliyorum Pek anlamadım nasıl orta kalite oluyor . Çift transfer edecekleri için tek tüpe koyacaklardi eşim ayrı tüplere koyun demis. Aslında iyi olmuş çünkü bir iyi kalite bı düşük kalite embriyo konuldugunda vücut düşük olan embriyoyu atmaya çalışırken iyi kalite olaninda tutunmasını engelliyormus.Kimyasal oluyor diyen var. Benimde kimyasal oldu artık bağlantısı var mı bilmiyorum. Nicel bey'e sormuştum oda olmaz demedi yani düşürebiliyor. Dedi sana koyduğum iki embriyoda iyiydi ben tutmayacak embriyo koymam dedi. Koymuyorum da zaten dedi. Bu kez tek koydurmak istiyorum tabi Nicel bey uygun görürse... Eşim diyo öğrendinde ne oldu Napiyim rahat edemiyorum öğrenmem lazım. Çok uzun yazdimda öyle kızlar işte... Belliki gerisi kısmet.
KesinlikleBazen a kalite olanlar tutmuyor, ikinci kalite olanlar tutuyormuş, hani birisini atmaya çalışırken diğeri de düşer mi onu bilmiyorum da , ama bir arkadaşımın ikinci kalite tek embriyosu tutmuştu, şimdi 5 yasında kızı var :) bazı kişilerde de ikinci kaliteyi bile zor buluyoruz demişti bana emriyolog. Bizim de birisi 3. Ikinci kaliteydi onu dondurduk. Yani aslında nasip meselesi bu işler. Bol bol dua etmek lazım, Allah hayırlısıyla güzel huylu evlatlar nasip etsin inşallah.
Moralinizi hep yüksek tutun .
Evet , bana burası da iyi gelmişti, burda hepimiz aynı yoldayız, birbirimize destek olmak, dua etmek , çok güzel bisey.KesinlikleDua etmek sorunlarla baş etmek için enerjide veriyor. İnsan kendini yalnız hissetmiyor.
Canım çok sevindim çok şükür korktuğun gibi olmadı. Benim bir arkadaşıma 3. Gün ve orta kalite embriyo koymuşlardı şu an doğum yapmak üzere hiç sıkıntısı olmadı. İçini ferah tut senArkadaşlar nasılsınız. Olumsuz haber duymak istemediğimden eşimi aramalarını istedim. 2 tane embriyom dondurulmus.Olumsuz bı durum yok demişler iki tane orta kalite biri diğerinden daha iyi demisler. Bugün imza için gittik bayağı kalabalikti. Ben tabi ayrıntı öğrenmek istedim. Embriyologla görüştürduler. Bu kez biri iyi kalite diğeri orta kalite dedi. Tutabilecek embriyolar dedi. Derecelerini sordum. Eşim sorduğunda da hastaların kafası karışıyor diye soylemiyoruz demis. Biri 3 bb diğeri K1 mis. İlk kez duydum onu. Araştırdim bi embriyolağada sordum doğru orta kalite dedi. Kavitasyon 1 demekmiş. "Orta kalite erken blast " diyorlarmış yani 4. Gün moruladan sonra 5.gune yeni ulaşmış embriyoymus. Ben orta kalite diyince bb falan diye biliyorum Pek anlamadım nasıl orta kalite oluyor . Çift transfer edecekleri için tek tüpe koyacaklardi eşim ayrı tüplere koyun demis. Aslında iyi olmuş çünkü bir iyi kalite bı düşük kalite embriyo konuldugunda vücut düşük olan embriyoyu atmaya çalışırken iyi kalite olaninda tutunmasını engelliyormus.Kimyasal oluyor diyen var. Benimde kimyasal oldu artık bağlantısı var mı bilmiyorum. Nicel bey'e sormuştum oda olmaz demedi yani düşürebiliyor. Dedi sana koyduğum iki embriyoda iyiydi ben tutmayacak embriyo koymam dedi. Koymuyorum da zaten dedi. Bu kez tek koydurmak istiyorum tabi Nicel bey uygun görürse... Eşim diyo öğrendinde ne oldu Napiyim rahat edemiyorum öğrenmem lazım. Çok uzun yazdimda öyle kızlar işte... Belliki gerisi kısmet.
Çok sağol canımCanım çok sevindim çok şükür korktuğun gibi olmadı. Benim bir arkadaşıma 3. Gün ve orta kalite embriyo koymuşlardı şu an doğum yapmak üzere hiç sıkıntısı olmadı. İçini ferah tut sen
Tabi ki canım zihnende yorulmuşsundur. Arkadaşında dediği gibi kısmet bundan sonrası hepimiz için. Şu konuda kesinlikle katılıyorum bu iş moral işi ve telefonda güzel söz duymak istiyoruz. O yüzden pozitif insanların araması gerekir diye düşünüyorumÇok sağol canımTelefon konuşması moralimi bozdu o yüzden. 3 gün embriyo olsa yıkılmıştım heralde bak ne güzel tutmuş masallah. Zaten yüzde 3 başarı farkı oluyormuş aa bb arasında. Cok anlam yüklememek lazim. Tabi elde değil insan bunaliyor bazen. Birde ben ara vermeden tedavi oldum oda yordu heralde
Kesinlikle canım. Allah ugrastirmadan hepimizi sonuca ulaştırsin insTabi ki canım zihnende yorulmuşsundur. Arkadaşında dediği gibi kısmet bundan sonrası hepimiz için. Şu konuda kesinlikle katılıyorum bu iş moral işi ve telefonda güzel söz duymak istiyoruz. O yüzden pozitif insanların araması gerekir diye düşünüyorum
Amin canım inşallahKesinlikle canım. Allah ugrastirmadan hepimizi sonuca ulaştırsin ins
Gözün Aydın sevindim hayırlısı olsunKesinlikle canım. Allah ugrastirmadan hepimizi sonuca ulaştırsin ins