İnşallah tatlım çok teşekkür ederim. Ard arda gelsin inşallah gebelik haberlerimizİnşallah pozitif olutsun canım sende
Senin 7. Gün mu bugün? Ben de dayanamamıştım, ama olumsuza da hazırlamıştım kendimi. Allah hayırlısını versin diye hep dua ettik. Inşallah senin de pozitif sonucunu görürüzBeklemeye dayanamazsam bende yaptırırım bi kan testi bakalım
Amin canımİnşallah tatlım çok teşekkür ederim. Ard arda gelsin inşallah gebelik haberlerimiz
Proluton Depot diye iğne verdi bana kalçadan o çok yakıyorAslında o can yakmıyor, kan sulandırıcı çok az yakıyor sadece ama o da anlık. Ama prolutex bana dün yan etki yapmıştı ama bugün iyiyim . Bir de göbeğin morarıyor o sadece
Evet test için zor tutuyorum kendimi meraktan duramıyirunSenin 7. Gün mu bugün? Ben de dayanamamıştım, ama olumsuza da hazırlamıştım kendimi. Allah hayırlısını versin diye hep dua ettik. Inşallah senin de pozitif sonucunu görürüz
Onu da kullanırken iğne vurulduğu zaman bastırın iyice pamukla bir sure , sonra eve gelince buz ve polonyalı pamuk koyun. çok iyi geliyor.Proluton Depot diye iğne verdi bana kalçadan o çok yakıyor
Kolonya koyuyorum ama buzu da deneyeceğim sağol tavsiyen içinOnu da kullanırken iğne vurulduğu zaman bastırın iyice pamukla bir sure , sonra eve gelince buz ve polonyalı pamuk koyun. çok iyi geliyor.
Evet ya çok heyecanlı süreç. Kendini başka şeylerle oyala, ama dikkat te et tabi , ılık duş al, çok eğilip kalkma , keyfine bak bol bolEvet test için zor tutuyorum kendimi meraktan duramıyirunOyalanacak birşeyler arıyorum kendime kafam oraya takılmasın diye erken olur çıkmaz kendimi strese hepten sokarm diye
Hemsire öyle demişti, sonra da diyor ki bak sen ne güzel söz dinlemişinKolonya koyuyorum ama buzu da deneyeceğim sağol tavsiyen için
Hemsire öyle demişti, sonra da diyor ki bak sen ne güzel söz dinlemişin
İnsallah canım. Rabbim gönlüne göre versin saglıkla kucagına alırsın insallahEvet kızlar, cift konulmuştu, ay inşallah ikizdir, ben de çok istiyorum ikiz olsun :) bakması zor olur ama olsun bir arada büyürler:)
Ben hiç bir şey hissedememiştim, insanın içinde hep bir acaba mi oluyor. Ama etrafimdaki herkes pozitif hissediyordu :) iyiye de , kötüye de insan hazır olmak istiyor sanırım.Sonucu pozitif olan kızlar siz hissetmismiydiniz hamile olduğunuzu içinize doğdu mu yani ben hamileyim.dediniz mi
Evet bende hiç bir şey hissetmiyorum dediğiniz gibi iyiye de kötüye de hazır olmak için zannedersemBen hiç bir şey hissedememiştim, insanın içinde hep bir acaba mi oluyor. Ama etrafimdaki herkes pozitif hissediyordu :) iyiye de , kötüye de insan hazır olmak istiyor sanırım.
Zaten o kadar çok iğne ilaç yükleniyor ki, hangisi gebelik belirtisi , hangisi iğnelerin etkisi bilemiyor insan :)Evet bende hiç bir şey hissetmiyorum dediğiniz gibi iyiye de kötüye de hazır olmak için zannedersem
Hamile olmadığıma çok emindim.Sonucu pozitif olan kızlar siz hissetmismiydiniz hamile olduğunuzu içinize doğdu mu yani ben hamileyim.dediniz mi
Selam canımSelamlar herkesenasılsınız
Bende iyiym canım bir yaramazlık yokSelam canımaynı devam evde sıkılmaca.. Sen nasılsın? Demin Nicel beyin paylasımını gördüm pozitif paylaşmış dedim bizim gruptan mı bi bakayım diye girdiydim bende
Dimi sanki kendi mutluğumuz gibi seviniyoruz umudumuz artıyorBende iyiym canım bir yaramazlık yokmaşallah bu ara çok pozitif var gördükçe seviniyorum