- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Transferden sonrada kullanacakmışım canım. Şimdi evet 6 dan devam edeceğim transfere kadarBenim simdi 4 tane bi iki gün sonra 6ya cıkacak. Şimdi arastırdamda cogu kişide yapıyormuş. Ama öyle böyle degil cok bulandırıyorinsallah gecer benimde sen gibi. Ee sen ilaca devam ediyormusun? Yani ilac transfere kadar devamlı kullanılacakmıki?
Allah gönlüne göre versin canımEvet kızlar, cift konulmuştu, ay inşallah ikizdir, ben de çok istiyorum ikiz olsun :) bakması zor olur ama olsun bir arada büyürler:)
Amin inşallah sizin de, isteyen her kesin gönlüne göre versin Allah .Allah gönlüne göre versin canımilk zamanlar zor olur ama sonra keyifli olur
Banada aynısını söyledi canım. Bu prolutex çok can yakıyor muKizlar ben hala kullanıyorum, sabah2 öğle 2 akşam 2. Keseyi görene kadar iğneler ve ilaçlar aynı şekilde devam edecek dedi hemşire.
30 Aralık dediler. Erken yapsam çıkar mı ki varsa?Tatlım senin test günün ne zamandı
Hiç bilmiyorum ki canım. Kaçıncı günde çıkar onuda bilmiyorum30 Aralık dediler. Erken yapsam çıkar mı ki varsa?
Aslında o can yakmıyor, kan sulandırıcı çok az yakıyor sadece ama o da anlık. Ama prolutex bana dün yan etki yapmıştı ama bugün iyiyim . Bir de göbeğin morarıyor o sadeceBanada aynısını söyledi canım. Bu prolutex çok can yakıyor mu
10. günde bi kan vermeyi düşünüyorum aslında ama kimisinin geç tutunuyormuş o yüzden kararsız kaldım.Hiç bilmiyorum ki canım. Kaçıncı günde çıkar onuda bilmiyorum
Ben 5. Günü öğleden sonra yapmıştım, sonra 6. Gün, sonra 7. Gün de kan vermiştim. Ama herkeste farklı olabiliyor. Kimisinin hiç çıkmayıp 12. Günde çıkıyormuş.30 Aralık dediler. Erken yapsam çıkar mı ki varsa?
Kan sulandırıcıkarda mı göbekten yapılıyor canımAslında o can yakmıyor, kan sulandırıcı çok az yakıyor sadece ama o da anlık. Ama prolutex bana dün yan etki yapmıştı ama bugün iyiyim . Bir de göbeğin morarıyor o sadece
Peki erken yaptığın testlerde belli olmuş muydu gebeliğin sonuçları nasıl geldi?Ben 5. Günü öğleden sonra yapmıştım, sonra 6. Gün, sonra 7. Gün de kan vermiştim. Ama herkeste farklı olabiliyor. Kimisinin hiç çıkmayıp 12. Günde çıkıyormuş.
Çok heyecanlı değil mi10. günde bi kan vermeyi düşünüyorum aslında ama kimisinin geç tutunuyormuş o yüzden kararsız kaldım.
Evet göbekten canim onu öğlen vuruyorum, prolutexleri sabah aksamKan sulandırıcıkarda mı göbekten yapılıyor canım
Çok heyecanlı canmÇok heyecanlı değil miben dayanamam
5. Günü çok silik çizgi çıkmıştı, çok zor görünüyordu, hep tek çizgi görünce farklı bisey olduğu anlaşılıyordu, 6. Günü biraz daha belirgindi, 7 gün kan verdim ama testte yaptım, kan sonucu ertesi günü çıkacağı için, 7. Gün daha da belirgindi.Peki erken yaptığın testlerde belli olmuş muydu gebeliğin sonuçları nasıl geldi?
Sabah akşam 12 saat arayla dedi banada saatine dikkate edin hep aynı saatte yapın dediEvet göbekten canim onu öğlen vuruyorum, prolutexleri sabah aksam
İnşallah pozitif olutsun canım sendeÇok heyecanlı canmama bekliyorsun mecbur. İnşallah sende gireceksin bu sürece daha iyi anlarsın o zaman
Evet telefonumu kurdum tüm iğneler için, insan dalıyor bazen . Sabah akşam 10.30 da vuruyorum onları. Kan sulandırıcı da 1 de.Sabah akşam 12 saat arayla dedi banada saatine dikkate edin hep aynı saatte yapın dedi
Beklemeye dayanamazsam bende yaptırırım bi kan testi bakalım5. Günü çok silik çizgi çıkmıştı, çok zor görünüyordu, hep tek çizgi görünce farklı bisey olduğu anlaşılıyordu, 6. Günü biraz daha belirgindi, 7 gün kan verdim ama testte yaptım, kan sonucu ertesi günü çıkacağı için, 7. Gün daha da belirgindi.
Şifa olsun canımEvet telefonumu kurdum tüm iğneler için, insan dalıyor bazen . Sabah akşam 10.30 da vuruyorum onları. Kan sulandırıcı da 1 de.