Carsamba günü canım haftaya. Benim yılbası dönüşüne kalacak.Amin canım Senin kontrol hangi gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Carsamba günü canım haftaya. Benim yılbası dönüşüne kalacak.Amin canım Senin kontrol hangi gün
Hah duygularıma tercüman oldun birde irdeliyorlar yahu anlatsamda anlamıyorsunuzAynen benim durumda senle aynı. Bide asamaları bilmiyorlar anlatsan anlamıyorlarda. Sormasalar hadi sordular nasıl gidiyor irdelemeseler nedenki niyeki diye daha iyi olacak.
Ya gerçekten öyle birde eşeliyorlar illa öğreneceklerOooffff evet ben bu kadar ilgilenmem sormam rahatsız olur ,heyecan yapar ,stres olabilir diye düşünürüm ama ne yazik ki çoğu insan öyle değil çok meraklılar ve ne yazik ki senin benim psikolojimizi hiiiiccc anlamıyorlar kendileri bu süreci yaşamadığı icin
En hayırlı gün ne zamansa o zaman olsun canım. Nedense ben eşime hep bizimki 31 inde olcak diyordum o da 29 diyorduCarsamba günü canım haftaya. Benim yılbası dönüşüne kalacak.
Kalbin temiz canım bende öyle diyorum her nasip vaktine esirmiş.. İnsallah olsunda gec olsunEn hayırlı gün ne zamansa o zaman olsun canım. Nedense ben eşime hep bizimki 31 inde olcak diyordum o da 29 diyordu
Gececek insallah. Bir daha deneyecek olursam sessiz sedasız kimselere demicemHah duygularıma tercüman oldun birde irdeliyorlar yahu anlatsamda anlamıyorsunuz
Nasıl canım kan sonucun güzel artmıştır umarımKızlar, benim meğerse bugün kan vermem gerekiyormus, ben de yarın diye rahat rahat oturuyorum evde :) hastaneden aradılar koşa koşa hastaneye gidip kan verdim .
Gerçekten çok heyecanlı, korkulu, umutlu, stresli, garip bir bekleyiş. Çok doğru anlatmış asamalari arkadaş. Sonrasında da değerlerim düzgün yükselecek mi, kese görünecek mi, kap atışı duyulacak mi ... bebeğinizi sağlıkla kucağımiza alabilecek miyiz . Ve sonrası da bence hayatımızın böyle geçecek, ama güzel olsun da sonu hepimizin. Inşallah Allah kimsenin emeğini zayi etmesin. Gönlümüze göre versin
2271 çıkmış, 14. Gündü bugünNasıl canım kan sonucun güzel artmıştır umarım
Harika çok sevindim Bu kalpler minik için2271 çıkmış, 14. Gündü bugün
Oy masallah ikiz mi geliyor acaba ki büyük ihtimal öyle2271 çıkmış, 14. Gündü bugün
Maşallah kuzum 2 taneydi senin embriyon dimi. İkiz mi acaba2271 çıkmış, 14. Gündü bugün
Bende ikiz diye düşündümOy masallah ikiz mi geliyor acaba ki büyük ihtimal öyle
Bende dozu arttıktan sonra ilk iki gün mide yanması oldu canım yemek yediğimde çok rahatsız oldum şimdi geçti. Bulantı yaşamadım ama prospektüsünde yazıyordu diye hatırlıyorumKızlar bişi soracagım benim iki gündür midem fena halde bulanıyor. Estrofemden dolayı böyle birsey yasayan oldumu? Agzımın tadı cok degişik.
Kan değerin güzel çıkmış çift embriyo mu transfer olmuştu?2271 çıkmış, 14. Gündü bugün
Tatlım senin test günün ne zamandıKan değerin güzel çıkmış çift embriyo mu transfer olmuştu?
Benim simdi 4 tane bi iki gün sonra 6ya cıkacak. Şimdi arastırdamda cogu kişide yapıyormuş. Ama öyle böyle degil cok bulandırıyorinsallah gecer benimde sen gibi. Ee sen ilaca devam ediyormusun? Yani ilac transfere kadar devamlı kullanılacakmıki?Bende dozu arttıktan sonra ilk iki gün mide yanması oldu canım yemek yediğimde çok rahatsız oldum şimdi geçti. Bulantı yaşamadım ama prospektüsünde yazıyordu diye hatırlıyorum
Kizlar ben hala kullanıyorum, sabah2 öğle 2 akşam 2. Keseyi görene kadar iğneler ve ilaçlar aynı şekilde devam edecek dedi hemşire.Benim simdi 4 tane bi iki gün sonra 6ya cıkacak. Şimdi arastırdamda cogu kişide yapıyormuş. Ama öyle böyle degil cok bulandırıyorinsallah gecer benimde sen gibi. Ee sen ilaca devam ediyormusun? Yani ilac transfere kadar devamlı kullanılacakmıki?