Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlar bugün embriyo transferim oldu uzun zamandır girmiyordum foruma dualariniza ihtiyacım var rahmin çok kalın zor oldu transferin rahmin arkasından bıraktık embriyoyu dedi inşallah sonuç güzel olur bir arkadaş oksapar verecekmiş sanirim M Mucize2 ydi ben bugün bulamadım bir eczane depodan isteyelim varsa arayalım sizi dedi ben ücretini ödeyerek alabilir miyim bulamadk bugün inşallah şu eczaneden çıkar bir tane de olsa ama sonrası için napcaz bilmem

Kuzum 26 sı değil miydi transferin. Benim aklımda öyle kalmış inşallah sağlıkla tutunur canım. Dualarım seninle

Kuzum 26 sı değil miydi transferin. Benim aklımda öyle kalmış inşallah sağlıkla tutunur canım. Dualarım seninle
Yanlış hatırlıyormusum bende beni dün embriyolog aradı yarın saat 13.30 da gelin dedi ben şok sonra verdikleri kağıda baktım 23 ü yazıyormuş megersem gittim bir çırpıda oldu bitti çok şükür

Hayırlı olsun inşallah tutunur bebişin

İyi akşamlar transfer olan arkadaşlar kasık ağrınız oldu mu transfer sonrası ve olduysa kaç gün sürdü. Bugün benim ayağa kalktıkça çok kasık ağrım oldu endişe ettim biraz. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen?

İlaçlar kasık ağrısı yapıyor. Tup bebektede aşılamada da gece uyandiracak kadar kasık ağrısı oluyordu. İlaclari bırakınca geçiyor. Recetede ağrı yaptığı yazıyor galiba prolutex yapıyordu.

Evet, benim hafif oluyordu, hala daha oluyor ayağa kalktıgımda.

Ay hayırlı olsun , inşallah güzel güzel sonuçlar görürsün

Âminnn inşallah hepimiz birbirimize dua edelim kişinin birbirine yaptığı dualar makbul olurmuş. Bütün anne adayları birbirimize dua edelim
Ben hergun okuyorum hepimize bugünde transfere girmeden önce şöyle bir baktım salonda bekleyenlere rabbim şu salonda bekleyen gelip giden herkesin emeklerini boşa çıkarma hepimizin yüzünü güldür dedim dua ettim insllay pozitifler çoğalsın

Evet inşallah, ben de çok mutlu oluyorum pozitif haberleri gördükçe, inşallah isteyen herkes sağlıkla bebeğine kavuşur

Kızlar siz rahim kalinliginizin durumununu rakamsal olarak biliyorsunuz ya nicel bey bana hiç söylemedi bende sormadım.iyidir uygundur heralde aksi bişi olsa söyler zaten diye üstünde durmadım hiç aşılama yaptirdim iki kez o zman her detayı sorardım Dr a ama tüp bebekte hiç irdelemedim kafa yormak istemedim siz kendiniz mi sordunuz nicel hoca mı söyledi size rahim kalinliginizi bana iyi güzel diye yorumlar yaptı hep bende sormadım

Ben hep hemşireye söylerken duydum, muayenelerde söylüyordu, en son transfer olurken de söyledi 12 ydi benim transfer esnasında mesela. Normalde büyük bir problem yoksa bilgi vermiyor sanırım.

Ben muayenede hemsireye söylerken duyuyordum yoksa iyi, güzel diyor sadece. Bazen Canan hanıma soruyordum. Rahimin ince olması pek iyi değilde kalın olmasının kötü bı yönü var mı ben hiç duymadım. Kötü olsa ertelerdi zaten iyi demekki

Bende hiç soramadım transferden önceki muayenemde soracaktım rahim kalınlığını ve bazı şeyleri ama nicel hoca ben giyinirken gitmiş odadan çok kızmıstm. Hemşireye sordum o söyledi. Birde sizin transferler kaçıncı gün oldu?

Ne ben sordum ne o bana söyledihemsireye söylüyor ya endimetrium su kadar diye o zaman duydum. Yoksa sahsi olarak şu kadar rahim kalınlıgınız demedi bende sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…