frezya günaydın arkadaşım....
seher_yeli günaydın arkadaşım....
pamukelf günaydın canım sen yenisin galibahoşgeldin.
ee kızlar eskişehirli toğu topu 3-5 kişi var galiba hadin tanışıp kaynaşalım. mesela ben eskişehirliyim ama eskişehire yeni taşınık bu yüzden kimseyi tanımıyorumbelkim konuşa konuşa daha iyi tanırız birbirimizi ve buluşmalar düzenleyip daha iyi arkadaşlaıklara yol açarız ne dersiniz
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız pamuk elf hoşgeldin canım güneşteki gölge sen nasılsın nerden geldin canım sakıncası yoksa ne tarafta oturuyorsun frezya musran eylül ööbürküler nerdesiniz görüşürüz
CNM HOŞGELDİN ARAMIZAŞeniz
musrancım o resmini gösterdiğin park nerde çok merak ettim esk de öyle yer varmı gitmeyi çok isterim
merhabalar hanımlar nasılsınız umarım herkes iyidir musrancım o parkın hep yanından geciyodum ama icini grmedim en yakın zamanda gideriz inşallah icinde cay bahcesi varmı hadi hep beraber gidelim güneşteki gölgem valla bu niki nde hoş ben evliyim canım 2 evladım var allah bağışlasın ev hanımıyım akarbaşında oturuyorum sende tahmin ediyom karapınardasın frezyacım bende seni cok öptüm eylülcüm sen nerlerdesin aylacım umarım sende iyidirsin allah herkesin işini rast getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?