- Konu Sahibi aylins
-
- #1.581
canım cok tesekkür ederim cevabın için bende aslında gutto alıcaktım ama onu bulamam diye internetten alırım artık diyodum bu arada da kyy deniyim dedim işte nerden aldılar acaba keske görselerde tam adres verseler ben hiç denk gelmedim eczanelerde
arkadaşlar merhabalar... önümüzdeki günlerde erkek arkadaşıma sürpiz yapma için eskişehire gitmeyi düşünüyorum ama daha önce hiç gidip gezip görmediğim bir şehir sadece otobüsle başka şehire giderken otobüsün otogarda durduğu kadar biliyorum eskişehiri. Şimdi sizden isteğim eskişehirin bahçeli evler mahallesine otogardan nasıl gidebilirim. çok büyük bir mahllemidir aradığım sokağı kolay bulabilirmiyim. belki çok saçma bi konu oldu ama yardımcı olursanız eğer çok sevinirim.
ninacım bahçelievlerde oturuyorum
otogarda inmene gerek yok
muavine yunusemre kampüsü veya yanık kahvede inmek istiyorum dersin
zaten bahçelievler mh. o 2 durak arasında kalıyo
sen ona çaktırmadan bağlaramı yoksa sakarya caddesinemi daha yakın oturduğunu sor
bağlara derse
yunusemre kampüsünde
sakarya caddesine derse
yanık kahvede inersin
o zaman çok aramak zorunda kalmazsın
inşallah yardımcı olmuşumdur
iyişanslar görüşürüz
çok teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun. bu arada Prof.Dr.orhan oğuz caddesine çok yakın gideceğim yer yine aynı yerlerdemi inmem gerekiyor
selammmmm kızlar işte geldim burdayım ben bu işte ustayımbacılar napiyonuz bakem he beni unuttunuzmu bakem beni sorcak olursanız ben iyim büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim bugün öbür dükkandayım size bi selam vereyim dedüm hadin bakem selam allah tan ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
.........................kızlar istanbula çok fena yağmur yağiyor
orda havalar nasıl
musram seheryelı ablam melodis eylülüm aylama sizi seviyorum
arkadaşlar bu eski bayramlar muhabbeti iyi güzelde
ben bu arada yaşlandığımızı farkettim ve hiç hoşuma gitmedi
bence bayramlar hangi dönem olursa olsun çocuklara güzel ve özel
bi düşünsenize biz yaşımız ilerledikçe tat alamaz olmuşuz bayramlardan
tamam bazı şeylerin değiştiğini
geleneklerimizin üstün körü yapıldığını bende kabul ediyorum
ama şimdide bayram yine çocuklara bayram
zaten ben evlendikten sonra bayramlar benim için özelliğini kaybetti
bide babaannem rahmetli olduktan sonra
bizim ailede bayram günü herşey bir tören edasıyla yapılırdı
eşimin ailesinde hiç öyle bişey yok
kahvaltısından tut el öpmesine kadar herşey bir karmaşa
çok kalabalık belki ondandır
kayınvaldem bizi bayram kahvaltısına çağırır sofrada bi çorba peynir zeytin vardır
allahın gücüne gitmesin beğenmediğimden değil de
insan bayram diye bi özenir dimi
annem hala özenir
bayram kahvaltısına
hamur işleri
köfteler
ciğer vb.
donatır sofrayı
sahur yaklaşmış benim karnım acıkmış anlaşılan
neyse bu gecelik yeter bu kadar
herkese iyi geceler
.........................kızlar istanbula çok fena yağmur yağiyor
orda havalar nasıl
musram seheryelı ablam melodis eylülüm aylama sizi seviyorum
merhaba canlar nasılsınız valla ben girmeyeli neler olmuş :lepi:nadiyecim canım sanal da olsa bende seni seviyom :1hug:sana bişey söyleyim bu kelimeyi ben herzaman kullanmam alyazma özlettin kendini gir ara sıra eylülüm satürnüm aylam melodis sizler nasılsınızkaydirigubbakcemile5 karlar perisi hoşgeldina.s. canım ülüfeeet sende gel hadi nirlerdesin senağlamagörişirüüüüz
Merhaba arkadaşlar nasılsınız..?kaydirigubbakcemile2 Ben çok yorgunum yaa..mirmirmirmirçocuklardan bir türlü fırsat bulup gelemiyorum..:ecrin_bebek::ecrin_bebeknlar yattımı hoopp bende yatağa..kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum..büyüdükçe yaramazlıkları artıyor..akşamları çok huysuzlar..gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2allah bana sağlık, kuvvet, alık, fikir versin...:Saruboceq:çünkü kafayı yemek üzereyim...kafamçokkarıştıhadi bakalım bayramada az kaldı..görüşemezsek eğer hepinize iyi bayramlar şimdiden...:1hug:bayram hazırlıkları başladı hepinizde..bende eve temizliğe yardımcı çağıracam yoksa bu çocuklar bana bişey yaptırmıyor...inşallah bugünlerde geçecek sağlıklı bir şekilde..aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...hepinizi kokulu kokulu öptüm...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?