Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese rize den selamlar.valla buraya gelince kendimi memleketim de hissediyorum.ne güzel hepiniz ordasınız.biz de burdan hasret gidermeye çalışıyoruz.valla karadeniz, yeşil falan ama burda yaşanmaz 20 gündür güneşi görmüyoruz.bunalıma gireceğiz valla.birkez daha eskişehirli olduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
melisa, nur ,seher yeli ben iyiyim canlar sizlerde iyisinizdir umarım
melisa eskişehir buluşmaya fikrini ve yorumunu bekliyorum canım
aylacım sende buralardasın sanırım ama sesin soluğun çıkmıyor yorumunu yaparsan sevinirim tatlım
seheryelim sarı melek giremiyormu hala siteye eminim sen haber vermişsindir bu buluşma haberini onuda bekliyoruz mutlaka..
ya kızlar ben yine herkese laf yetiştirir gördüm kendimi kusura bakmayın idare edin artık sizleri görebilecek olmanın verdiği heyaecandan olsa gerek :)))
merhaba musran ablacım bende iyiyim saol.buluşmaya tabıkı bende gelmek isterim ama şuanda belli degil ayarlamaya çalışacagım.diger bayanlar sizler nasılsınız,gününüz nasıldı?herkesi öpüyorum iyi akşamlar