• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
havacı 1.ana jet üssüopuyorumnanaktan

iyi günler hanımlar hekesin CUMASI MÜBAREK DUALARI KABUL OLSUN AMıN rosetrem nasılsın vavelya hatice susu meraba canım sen eses e gel canım memnun kalırsın gezersin her bi şekilde ulaşım kolaylığı vardır görüşürüz

seher yeli seninde Cuma n mübarek olsun duaların kabul olsun..

iyi günler hanımlar hekesin CUMASI MÜBAREK DUALARI KABUL OLSUN AMİN rosetrem nasılsın vavelya hatice susu meraba canım sen eses e gel canım memnun kalırsın gezersin her bi şekilde ulaşım kolaylığı vardır görüşürüz

inş. en kisa zamanda gelicemmopuyorumnanaktan

günaydın fıstıklar.hepinize teker teker soramıyorum .cümletenn soriyim nasılsınız..eyimisiniz...vaelya hatice rosetrem ....havalar ısınıyor valla..tam gezme havası.ama bugün cumartesi ve ben çalışıyorum :((((
bugün içinizden biri benim için gezsin..gerçi bende akşam gezicemsositososito
öpüldünüz..seviorom hepinizi kaydirigubbakcemile3

merhaba ben de eskişehirliyim burayı yeni gördüm .. ama Antalya da oturuyorum şimdi...

bugün Eskişehirden geldik. eltim önceden de bebek bakmıştı şimdi bebek bakıclığı gibi bir iş arıyor. ya da bir şirkete çay yemek , fabrika vb. işe ihitiyacı var 2 çocuk eşi de az maaş alıyor ve evleri kira ..

ben de internetten araştırayım dedim çok sevindi. bir umut ışığı...

eğer çevrenizde böyle birşey duyarsanız özelimden mesaj atabilir misiniz? bakıcılık için önceki baktığı bebeğin annesinden referan alınabilir. o anne Arçelikte çalışıyordu ...

günaydın fıstıklar.hepinize teker teker soramıyorum .cümletenn soriyim nasılsınız..eyimisiniz...vaelya hatice rosetrem ....havalar ısınıyor valla..tam gezme havası.ama bugün cumartesi ve ben çalışıyorum :((((
bugün içinizden biri benim için gezsin..gerçi bende akşam gezicemsositososito
öpüldünüz..seviorom hepinizi kaydirigubbakcemile3

merhaba canım
ben cumartesi 4 saat falan gezdim ayaklarım ağrıyana kadar senin için olsun 1 saati canım
hele bugün çooook güzel bi hava vardı eskişehirde sende gezmişsindir pazar tatili
siz neler yaptınız hafta sonu :uhm:

Back