• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba hepinize Şeniz yaza düğünümüz var ama şimdi fiyatları belki daha uygun olur diye bakmaya başladım eskişehir'de en güzel abiyeler nerde yardımcı olur musunuz tabi fiyatları da uygun olsa:)

herkese günaydın nasılsınız hanımlar conal222 sen nasılsın canım evet hava çok güzel ben pazar günü gezdim ama ceryanda kaldım galiba boynum tutuldu hiç sola dönemiyorum bu havalar hem güzel hem tehlikeli insanı çarpıyor aman havaya aldanmayın 2973485 canım esnaf sarayının karşısındaki dükkanlarda var abiyeler fiyatlarıda uygun biz geçen sene arkadaşa ordan almıştık çok güzeldi dükkanın adı aklıma gelmedi zaten orada 2 3 tane dükkan var bir bak en azından fikir edinirsin

rosetree çok sağol canım taksim mağazasına bakmıştım güzeldi ama geçen doktorlarda wella var ya oraya baktım tmm abiyeler çok güzel hatta bi tanesini çok beğendim ama çok çok pahalı ya:(

esesimmmmm bakıyorum bahar geldi hamam yolu sefaları başladı gezin benim yerimede gezin hepinizi öpüyorum

merhaba hanımlar herkese hayırlı cumalar eylülcüm geziyoruz ama eskişehir havası bir iyi bir kötü hiç belli olmuyor ama güzel günleri değerlendiriyoruz

iyi günler hanımlar herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun rosetrem valla bugün cok gezdim ayaklarım ağrıdı biraz dinlencem öptüm

selam bayanlar
benm bılgı almam lazım eskısehır hakkında yardımıınıza ıhtıyacım var.
nasıl giderim sevdıgım orda asker 1.ana jet ussunde otogar yakınmı oraya yoksa tren garımı acil yardımm

selam bayanlar
nasıl giderim sevdıgım orda asker 1.ana jet ussunde otogar yakınmı oraya yoksa tren garımı acil yardımm

canım daha öncede söylemiştim..tren garı yakın değil diye..uçakla ankaraya gelip ordan otobüsle gelirsin..yada hızlı trenle daha kısa sürede gelirsin..tren garında insen bile oradan sonuçta çok az yürüyüp tramvaya binersin hoooop otogardasınkaydirigubbakcemile2 oradan karşıya geçeceksin yürüyerek yani caddeden jetüstündesin..bu kadar..hem habersiz mi gideceksinsempatiksalakcinni

o ne yaa daha önce yaşadığın yer almanya yazıyordu:dilcikar: hafızam süper kuvvetlidir:sm_cool:

iyi geceler arkadalar nasılsınız ?bende eskişehirliyim ve kk deyim:)

kız vaveyla bakıyorum boş bırakmamışınn bu toğiği.:1hug:nasılsın görüşmeyeli :teytey:

selam bayanlar

susu çokmu seviyosun sen bu çocuğuu :icecream::icecream::icecream::icecream:

bende iyiyim fıstığım napıyım takılıyorum bölee...işim çok az bugün yoğun deilim..olumunekankayizsmile
patron bi görse oyacak gözümün yaşına bakmadan :roflol: beni şu anda çok hararetli bi şekilde çalışıyo sanıyooo :roflol: öpüldün canım

Back