• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar esesim kimseler uğramamış ben dahil sizleri özledim kocaman öpüyorum

iyi akşamlar esesim kimseler uğramamış ben dahil sizleri özledim kocaman öpüyorum

merhaba eylülcüm nasılsın seheryelim sennasılsın musrancım ela11 ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız hepinizin kadınlar günü kutlu olsun sağlıkla mutlu kalınopuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba bende iş yoğunluğundan uzun süre giremedim siteye..bende aranızdayım artık
...bütün eskişehirli bayanlar nasılsınız :)

mrb herkese..selam conal222..
bencede çok boş kalıyor burası kimsecikler uğramıyor:dilcikar:

esesimde havalar nasıl çok özledimolumunekankayizsmile

hayırlı cumalar eylül..sen de benim gibi eskişehirli ama başka yerde yaşıyorsun ve eminim memleket hasrei çekiorsungamyoncuiremsu :delphin:

gerçi sen ankaradsın ve daha yakınsın atlaa hooop
eskişehirdesinboshayallersmile

hayırlı cumalar arkadaşlar eylülüm nasılsın vavelya conal rosetreem musranım sizler nasılsınız öptüm görüşürüz

mrb seher yeli iyiyim sen de iyisinir umarım.. yaa ama neden herkes cee-eee diyip kaçıyor:olmaz:

herkese merhaba inşallah herkes iyidir seheryelim geçmiş olsun seray hastaolmuş inşallah en kısa zamanda iyileşir öptüm

Back