• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar neler yapıyosunuz tahmin ediyorum cok meşgulsünüz gültuğcum sen sık sık gel canım biz görüşürüz valla bu gidişle buluşamıcazda kız ne yapcanızı bildirin

ben gündüzleri hep giriyorum ama akşam evde giremiyorum net yok çünkü iş yerinden bağlanıyorum gündüz görüşebiliriz çok sevinirim

paradises hoşgeldin canım aramıza...her zaman bekliyoruz..

kızlar hepinizi sevgiyle selamlıyor hayırlı cumalar diliyorum...

sağol musrancım..herkeze hayırlı cumalar...ben sık sık girerim bebeğimden fırsat buldukça..dün gece kar yağmış oraya erimiş ama...karı çok özledim..20 gün sonra geliyorum memleketime..eşimi ikne ettim izin için..bekle beni adalar hamam yolu.....

merhaba kızlarrrrr....çoktandır uğramamışım ben topiğe.... bir uğrayayım dedim.......

Hemşolar merhabalar,,size bişi sorcaktım bilgisi olan yardımcı olabilir mi,,eskişehirde estetik doktoru var mı özel ya da devlet hastanelerinde bildiğniz,,şimdiden teşekkür edrim,,öptüm hepinizi (=

iyigünler arkadaşlar nasılsınız siyahi hoşgeldin canım eseste estetisyen var özel olarakta devlet hastanesindede ama benim tanıdığım yok gecmiş olsun

Hoşbulduk hemşom sağol (= anladım canım teşekkürler,,özel de giden var mı acaba hani tecrübeli varsa bi yardımcı olsa (:

merhaba arkadaşlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza mutlu paylaşımlar seheryeli musran eylül ela11 sizlerde iyisinizdir inşallah 15 tatil bitti of of yeniden başlayacak ders maratonu ne güzel geziyorduk sağlıkla mutlu kalın:a015::enbuyukkk:

günaydın canlar..

siyah-i hoşgeldin canım.kendi adıma cevap vereyim.ben olmadım çevremde de bu konuyla muhatap olmadığı için sana olumlu cevap veremeyeceğim..yalnız üşenmedim senin için araştırdım..reklama girdiği için burdan yazamıyorum ama arama motoruna eskişehirde estetik uzmanı yazıp arama yaptığında birkaç estetik merkeziyle ilgili bilgiler çıkıyor adresleri falan var..ayrıca bazı hastanelerdeki dr larla ilgili bilgilerde var..umarım yardımcı olur senin için..

Hoşbulduk hemşom,,sağolasın ben de araştırmaya devam ediyorum,,birinde karar vericez artık olmadı şehir dışına açılcaz (= çok teşekkür ettim,,öptüm hepinizi,,kendinize iyi bakınŞeniz

musran ; ben seda Eskişehirde oturuyorum. Bumuyani nickli arkadaşımızla başka topıcten arkadaşız yani Kadriyeyle. Kendisi Eskişehir'de görüşecektik ama ben kayınvalidemlerdeyim. Yarında ondsa olacağım göüremiyoruz o seni söyledi numarası varmış sende onu ararsan yarın buluşabilirsin Eskişehir'de. Araşın saati kararlaştırın. Buluşun. Ben yanınızada olamıcam ama bir daha ki sefere artık. Bu arada bu başlığı görmemiştim. Artık bende gelirim. Ben İstanbulluyum ve evlenip buraya yerleştim. 2.5 senelik evliyimm..

dejavu görüştük canım ..bugün saat 4 te buluşacağız carrefour da imkan bulabilirsen sende gel..bu arada hoşgeldin canım aramıza her zaman bekliyoruz topiğimize..bu hafta sonu anlaşabilirsek buluşacağız senide bekleriz..buluşma haberlerinden takip edebilirsin konuyu..

dejavu görüştük canım ..bugün saat 4 te buluşacağız carrefour da imkan bulabilirsen sende gel..bu arada hoşgeldin canım aramıza her zaman bekliyoruz topiğimize..bu hafta sonu anlaşabilirsek buluşacağız senide bekleriz..buluşma haberlerinden takip edebilirsin konuyu..

canım bende gelecektim ama deprem oldu ya eşim beni kayınvalidemlere bıraktı dün. Evde yalnız olmayayım diye. Bugün eve dönecektim aslında ama kayınvalşem katarakt maliyatı oldu geçen perşembe bugünde kontrolü var onunla beraber gideceğim bende eşim işte. O yüzden bugünde kaldım. Neyse ki netbookumu aldımda yanıma seninle iletişim kurabildim. Haftasonu ayarlamaya çalışırım. Size iyi günler diliyorum keşke bende gelebilseydim ama başka sefere artık napalım... Artık gelirim ama fırsat bulduköa bu topiğe. Açıköğretim okuyorumda zaman az kaldı ders çalışıyorum. Hatta kitaplarım almayı unutmuşum yanıma 2 gündür çalışamıyorum akşam eve gidip mesai yapcam. Öptüm çokkk...

Back