Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kimler kaç yasında merak ettim. :) ben 21

ben 27 koca kazık oldum yaaw...:)

31 yaşındayım canım ben daha hayatının baharında .....

günaydın kızlar...mutlu huzurlu bereketli bir gün olsun hepimiz için...

:gitme:eskişehirim seni çok özledim yaaa..gurbet ne de kötüymüş..hemşehrilerim beni de alın aranıza

iyigünler hanımlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun vavelya hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim

:teytey:hoşbuldum.. ya kendimi esk de gibi hissettim birdensenağlama

kızlar bayadır giremedim bende aramıza hemşerilerimiz gelmiş...mart sonunda izine çıkıyoruz çok özledim memleketimi yaaaa...adalar hamamyolu dğişdimiki o kahve kokusunu çok özledim..hamamlarını....

soğol rosetree cim..hoşgeldin...bende temizlik yapıcam önce hemşerilerime laf atayım dedim...eskişehirde ucuzluk başlamış hamam yolunda falan diyorlar orda olsakta gezsek tattuni yesek....hepinizi çok öpüyorum

merhaba herkese..
evet yaaa hamayolunda olsak şöyle bir gezsek ucuzluk görmüyorum ne zamandır..ordan adalarda sıla da bir çay içip karnımız acıkında tantuni yesek..esk gibi var mı..adalar hamayolu tantuni..burda dön dön aynı yolalsanaalsanasmile

paradises vaveyla-esk evet eskişehirde ucuzluk çok her yerde indirimler var bazen insan kendini fazla kaptırıyor

kızlar kozmetik malzemelerim için alışverişe çıkmam gerek avon vb kullanmıyorum artık. esk te en iyi hem hesaplı hem kaliteli nerede bulabilirimmmm :) su standlar oluyor aslında kanatlı vb de ne dersiniz..güvenilirmi

merhaba hanımlar kimseler uğramamış seheryeli musran ela11 ve diğer arkadaşlar nerelerdesiniz bugün hava güzel herkes çarpada geziyor galiba hoşçakalın

kızlar iyi akşamlar herkesin MÜBAREK MEVLıT KANDıLıkutlu olsun bu akşam küsler barışsın hadi gelin bakın ta 3 .sayfadan tpladım geldim eski günlerimize dönelim herkesin duası kabul olsun AMıN

merhaba hanımlar nasılsınız seheryelim sen nasılsın seninde geçmiş kandilin mubarek olsun canım ben kimsenin küstüğünü sanmıyorum biz çocuk değiliz ya küsülecekte hiçbirşey yok arkadaşlar bu ara sadece biraz fazla yoğunlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…