A
AswangCullen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aylins
- #3.841
bende bozüyüklüyüm fakat eskişehir baskadır benim için ![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selammmm..herkes iyidir umarım..
nisan annesi benim fikrim kısaca şu canım...eskişehir yaşanılacak yer gönül rahatlığıyla yazabilirsin...hakkınızda hayırlısı olur inşallah..
iyigünler hanımlar gültuğ hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim
inşallah bakalım az kaldı tercih etmemize hayırlı neresiyse orası olsun inşallah
slm arkadaşlar bende istanbul da yaşayan bir es es'liyim herkese merabalar
slm arkadaşlar bende istanbul da yaşayan bir es es'liyim herkese merabalar
selam esesim hoşgeldin arkadaşım aktif paylaşımlaropuyorumnanaktan
benide alın aranıza doğma büyüme es es liyim...oraları çooook ama çooook arıyorum...tayinle gelmeye çalışıyoruz..burada çok yalnızım hiç arkadaşım yok..sizleri görmek sevindirdi beni..gözlerim doldu.burnum sızladı..rabbim kimseyi toprağından ailesinden ayırmasın...selam eses liler... benide alıııııın
benide alın aranıza doğma büyüme es es liyim...oraları çooook ama çooook arıyorum...tayinle gelmeye çalışıyoruz..burada çok yalnızım hiç arkadaşım yok..sizleri görmek sevindirdi beni..gözlerim doldu.burnum sızladı..rabbim kimseyi toprağından ailesinden ayırmasın...selam eses liler... benide alıııııın