geldim eylülüm geldim...duan bana tutmaz diiimiiii:))))
canlar buluşma için konu açtım yorumlarınızı bekliyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=11199548#post11199548
herkese günaydın nasılsınız
Herkese selamlar
işte bir eskişehirli en önemliside bir eskişehir sevdalısı daha insan memleketine bu kadarmı aşık olur senelerde istanbulda kaldıktan sonra evlenip mayıstan sonra eskişehire temelli yerleşiyorum çook mutluyumm sositososito
buluşma ne zaman kıslarrrrrrrrr
Herkese selamlar
işte bir eskişehirli en önemliside bir eskişehir sevdalısı daha insan memleketine bu kadarmı aşık olur senelerde istanbulda kaldıktan sonra evlenip mayıstan sonra eskişehire temelli yerleşiyorum çook mutluyumm sositososito
selam kızlar nasılsınız güzel eskişehirime karlar yağdımı.yıllardır hasret kaldım kar yağışına
denizliye hiç yağmıyor.
doğum günün kutlu olsunnnnnolumunekankayizsmile
arkadaşlar sizlerede bir sorum var esikisehir nasıl bir şehirdir her yönden ama.zamanında gitmiştim güzel bir yer büyükte bir yer...tayin için yazmayı düşünüyoruz sizlere sormak istedim sizce (ekonomisi insanları, giyimi ,pazarı ,manavı,kiralık evleri falan nasıl die sormak istiyorum cvp sevinirim şimdiden teşekkürler
oww ne çok eskişehir li warmışşşş.. bende bozüyüklüyüm kızlarr
Arkadaşlar bende doğma büyüme eskişehirliyim, annem babam bilecik/bozüyüklü sık gideriz oraya bütün akrabalarımız orada. Ama ben şuan istanbuldayım evlendim 8 ay oldu 8 aydır eşimin işi nedeniyle istanbuldayım memleketimi çok özlüyorum.... eskişehir bir başkadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?