Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese selamlar
işte bir eskişehirli en önemliside bir eskişehir sevdalısı daha insan memleketine bu kadarmı aşık olur senelerde istanbulda kaldıktan sonra evlenip mayıstan sonra eskişehire temelli yerleşiyorum çook mutluyumm sositososito

selam kızlar nasılsınız güzel eskişehirime karlar yağdımı.yıllardır hasret kaldım kar yağışına
denizliye hiç yağmıyor.

facede olan varsa ekleyin benide
pelin emre ant

geldim eylülüm geldim...duan bana tutmaz diiimiiii:))))

canlar buluşma için konu açtım yorumlarınızı bekliyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=11199548#post11199548

herkese günaydın nasılsınız

he şöle canlanın biraz üç beşte olsun buluşun resimleri atmasanız bile o günün özeti ile yetiniriz biz pamuk aramıza hoş geldin aktif paylaşımlar

buluşma ne zaman kıslarrrrrrrrr

henüz tarih belli değil pilotum ..önerilerinizi buluşma haberlerinde açtığım konuya yazarsanız ortak karar da bir tarih belirleriz...az önce baktım buluşma konusunada kimse yorum yapmamış ((

h.pamuk hoşgeldin canım aramıza..eskişehir e yarleşiyor olmana sevindim.. mayıstan sonrada senin için bir hoşgeldin buluşması yaparız...yerimseniben

selam kızlar nasılsınız güzel eskişehirime karlar yağdımı.yıllardır hasret kaldım kar yağışına
denizliye hiç yağmıyor.

pelincan nasılsın canım..esk e kar yağdı ama kar topu oynayacak kadar tutmadı malesef..:1no2:

haberlerde uyarıyorlar kızlar çarşambadan itibaren hava daha da soğuyacakmış -15 dereceyi bulacakmış aman dikkat haaa...bilmiyorumkismile

nasılsınız hanımlar nerlerdesiniz yine kayboldunuz pamuk hoşgeldin canım pelincim kar yağıyor ya tadı yok şöyle birikmedi inşallah onuda görcez ama donmazsak hadi kızlar gelin buluşacaz artık

ya arkadaşlar niye kimse buluşma haberlerindeki konuya yorum yazmıyor yaaa boshayallersmile

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

seheryelim ,pilot andaç, rosetree ve ben geleceği belli olan kişiler..(tabi o güne Allahtan bi engel çıkmazsa)

Son düzenleme:
topiği ben kapamışım ben açayım bariiii..

selaaamm kızzzllaaarrropuyorumnanaktan

gününüz dünden güzel geçsin..zemuszemus

arkadaşlar sizlerede bir sorum var esikisehir nasıl bir şehirdir her yönden ama.zamanında gitmiştim güzel bir yer büyükte bir yer...tayin için yazmayı düşünüyoruz sizlere sormak istedim sizce (ekonomisi insanları, giyimi ,pazarı ,manavı,kiralık evleri falan nasıl die sormak istiyorum cvp sevinirim şimdiden teşekkürler

günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım herkesler iyidir nisan annesi canım herkesin fikri değişik olur belki ben kendi filrimi yazayım bence eses yaşanılacak şehir cok kalabalık deyil fiyat olarak almak istediğin her fiyata alırsın ucuzu var pahalısı var insan olarak dünyanın her yerinden insan var beyazı siyahı kapalısı acığı iyisi kötüsü o gerci senin görmene bağlı yani bakış acına kiralık konusunda normal oturulacak evler 300 500 daha fazla değişiyor ama ben şehrimi seviyorum arkadaşlar hadi gelin buluşacaz buluşma topiğine bakın

kızlar selammmm..herkes iyidir umarım..

nisan annesi benim fikrim kısaca şu canım...eskişehir yaşanılacak yer gönül rahatlığıyla yazabilirsin...hakkınızda hayırlısı olur inşallah..

oww ne çok eskişehir li warmışşşş.. bende bozüyüklüyüm kızlarr

hoşgeldin canım...aktif paylaşımlar diliyorum ...(eylül den çalıntı :))))

oww ne çok eskişehir li warmışşşş.. bende bozüyüklüyüm kızlarr

eskişehir gecesi ve gündüzü ile yaşanılası bir şehir insanları sıcak kendi sıcak ulaşım kolay bilmiyorumkismile
aramıza hoş geldin canım

esesim nasılsınız canlara.s.

Arkadaşlar bende doğma büyüme eskişehirliyim, annem babam bilecik/bozüyüklü sık gideriz oraya bütün akrabalarımız orada. Ama ben şuan istanbuldayım evlendim 8 ay oldu 8 aydır eşimin işi nedeniyle istanbuldayım memleketimi çok özlüyorum.... eskişehir bir başkadır

hoş geldin semraa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…