Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar iyi geceler güzel hafta sonları..:hulya: :içelim:

rosetree canım teşekkür ederim...özlemiştim bende sizleri..aslında daha çok paylaşım ve katılımda bulunacağım...ama tek başıma dolaşıyormuşum gibi hissediyorum kendimi sayfada ( canımcım inşallah buluşur tanışırız kaynaşırız...15 günün 15 inde de şehir dışında değilsindir heralde..uygun bi zaman ayarlar buluşuruz..sizler belirtin bence uygun zamanı...

güzel bir pazar hayal edin ama gerçekleşeninden olsun :)))

PAZAR HAYALı

Hava bir tuhaf. Hayal kurmaya yönelik bir tutum var havada. Kaçmaya müsait bir bulutluluk Bir balkon olsa şimdi. Kimsenin seni tanımadığı bir şehirde. Kahvenin içine konyak kendiliğinden düşse, kocaman bir hırkanın içinde olsan şimdi sen. Bir şeyi terk etmiş olsan. Mesela bir şehri. Mesela kendini, yüzünü filan mesela. Sadece otelin kat görevlisi bilse ismini, sadece tesadüfen. ısminin yanlış telaffuz edildiği bir şehir olsa, sende artık başka bir isme sahip olsan.

Üstünde kocaman kocaman giysiler olsa, kocaman bir kazak, kocaman bir pantolon, kocaman çoraplar, iç organlarına kadar ısınmış olsan. ıçeride televizyonun sesi açık olsa ve çok güzel müzikler vardır ya, hani günün üzerinde buğu yaratan, hayatı photoshop layan müzikler, onlardan biri çalsa. Bir kitap okuyor olsan. Şöyle kocaman birşey. Çalışıyor olsan hatta, altını çize çize. Birşey öğreniyor olsan kitaptan. Koltuk tam sana göre olsa oturduğun, sehpa öyle.sen tam kendine göre olsan.bir papatya gibi dengeli...

Böyle birkaç gün geçse... Böyle kaç gün geçse insan yeniden konuşmayı ister?

valla ne güzel olurdu gercekten şöyle tek başına kimsenin olmadığı bi yerde bir gün,,,,offffffff offfffffff ...ellerine sağlık müsrancım döktürmüşsün yine...olumunekankayizsmile

herkese günaydın güzel bir hafta diliyorum kızlar kendinizi bir gösterip bir saklıyosunuz delikafadulden delikafadulden

kızlaar selam bende güzel bir hafta diliyorum...

melodies rica ederim canım.. beğendiğim güzel bana hitap eden şeyleri sizlerle paylaşıyorum işte...keşke şöölee tek başına tembellik edebileceğin şahsına ait bir kaç gün armağan etseler bize diimi canımm..

seheryelim sevgiler saygılar ablacımm bende sonuna kadar katılıyorum sana :)))

eylülüüüümmm nerlerdesiiinnnnn...:gitme::sinifsinif:

herkese merhaba ahhhh MUSRANCIM keşke öyle bir gün olsa yalnız kalabileceğimiz tek bir gün bile yeterdi ama malesef bu gün evde tembellik edeyim hiçbirşey yapmayayım dedim ama gene olmadı bazen gerçektende insan hayattan çok yoruluyor kısa sürelide olsa sessizlik ve yalnız kalmak istiyor inşallh erkenden yaşlanmıyoruzdur canım seheryelim sen nasılsın seray iyileştimi

herkese günaydın seheryelim musran melodis eylül ela11 ve ismini sayamadığım arkadaşlar nasılsınız

günaydın hanımlar nasılsınız

valla canım süper olurdu ama nerdeeeeeee anca hayal ederim böle işte.

heeyy bu kullanıcılar hep esk miiiii :)

Arkadaşlar herkese tek tek mesaj atıyorum.. Ama uğraşamıycam onunla.. en iyisi burdan yazayım tekrar. Eskişehirli arkadaşlarla bir buluşma konusu açalım.. Yahu esparkta buluşur birer kahve falan içerdik.. Tanışır konuşur belki forumdan arkadaşlarla gün bile düzenlerdik. foruma düzenli olarak giren arkadaşlar forumdaki tanıdıklarıyla irtibata geçse de böyle bir görüşme ayarlasak güzel olur. Arkadaşlar yapın bişeyler... Beni de haberdar edin..

herkese günaydın nasılsınız ne güzel kar yağıyor her yer bembeyaz karı özledik biraz yağsada kar topu oynasak bugün karneler alınıyor çocukları okula giden herkese iyi tatiller

günaydın herkesin cuması mübarek olsun rosetreem sanada günaydın nasılsın canım bugün tatile giriyoz güzel allahım negüzel denk getirdi cocuklar kurtlarını döksünler doya doya görüşürüz

esesimmmmmmm hayırlı akşamlar nerdesiniz hadiiiiiii nerde o hoş sohpetler face takılıpta burayı gelmeyenin kaynansı yanına taşınsın bırakın facedeki tarlaları oyunlarıııııı özledimmmmm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…