Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okadar bayanın içinde nasıl seçebildin gerçi ismleride yazmıştım doğrukız eylül yapma bacım böyle zahmet olyo sana
hı çok güelmiş ellerine sağlık bak çok aciktim şimdi burada olsaydıda yeseydik
eylülcüm bu arada sen gördüm ankara buluşmasinda
Bayada eskişehirli varmış merhaba herkese![]()
ben çocukluğumdan beri bilirim bu adet hep yapılır dilediklerin mesela ev-araba vs. bunların sembolik resimleri yapılır gülün dibine gün doğumundan gün batımına kadar yanlış hatırlamıyorsam birde para koyarlar ..gün doğmadan kalkılır o senenin bereketli geçeceğine inanılır.eskiden çok güzel şeyler yapılırdı bu günde şimdi hiçbiri kalmadı yada ben göremiyorumGünaydınnnnn
dilekde mi dileniyor ben hiç bilmiyordum hemen dileyeyim bari :)))) birde hava güzel olsaydı işten sonra pikniğe giderdik ne güzel olurdu yaaa
Musracim Nasilsin Canim Yavrularin Iyidir Inşallah
Canim Hidirellez 6 Mayis Değilmi Canim Yoksa Benmi Yanlişhatrlyorum
Canim Allah Senin Dileklerinide Kabul Etsin Canim
canlar bahçemi açtım menü yaprak sarması,soğan dolması,tandırda köfte fikirlerinizi bekliyorum.hatta dğişik yemek çeşiti bilenler tarif bekliyorum.hepinizi bahçeme bekliyom. ASMALI BAHÇE odunpazarı anaşıldımı?bayanlar bu programda sanal reklam uygulanmaktadır alıcınızla oynamayın teşekkürler.
iyi geceler ülüfet abla
menün güzel yalnız soğan dolmasını hiç duymamıştım gelip tatmak isterim tadı nasıldır merak ettim şimdi