Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba
zemus zemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:

kızlaaar nasılsınız bayram ve okul telaşlarını biraz attık çok şükür bu hafta da geçtimi ohh ...işallah herşey yoluna girecektir ben acayip yoğun günler geçirdim geçiriyorum ..hatta çok stresli can sıkıcı durumlar yaşadım hala atlatamadığım şeyler var ama sağlık olsun bu gün es es yolunda iki arkadaşımın eşlerini kazada kaybettik yani iki erkek kardeş eşleride çok yakın dostlarım çok üzgünüm herşey in başı sağlık derken laf olsun diye söyleriz ama bir anda insan hayatı alt üst oluveriyor bunca koşturma karmaşa Allah ın taktiri tecelli ettiğinde çok acı sonlanıveriyor ..kızlar kusura bakmayın her zmn neşeli olan ben bugün içinizi kararttım ama çok fazla üzüldüm .kendimi onların yerine koydum ne çok sızlanıyoruz ama hepsi geçer can sağlığı oldukça tek çaresizlik ölüm olsa gerek heralde ...Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin cümlemize eş ve en çok ta evlatlarımıza

bende eskişehirliyim kızlar öptm hepinizi........

merhaba kızlar nasılsınız pamukelf hoşgeldin canım a.s. güzel paylaşımlar dilerim edacım başınız sağolsun canım allah ailelerine sabır versin

kixlar aranizda eskisehirde yasayan var mi?
bana biraz sehri universte civarini ve en cok da ogrencileri bakis acisini kirayi ve fiyatlari konusunda bilgi verir misiniz..

merhaba kızlar inşallah herkes iyidir ELACIM başın sağ olsun canım ölüm en kötü şey çaresi yok arkadaşlarına ALLAH sabır versin ASMİN merhaba eskişehirliyim öğrenci değilim ama eskişehir çok güzel bir şehir öğrencilerinde gezeceği bir sürü yerler var kiralar biraz pahalı tabi semte görede değişiyor şehre yakın güzel bir yerde oturmak istiyorsan 450 500 arası kiralar öğrenciler genelde 3 arkadaş birlikte ev tutuyorlar
bildiğim apartlarında kirası 400 den başlıyor

meraba arkadaşlar nasılsınız rosetreem sen nasılsın canım asmin hoşgeldin canım burada kiralar arkadaşımında yazdığı gibi 4oo den başlıyor evin durumuna göre değişiyor öğrencilerin bakış acısını bilemicem ama burada cok rahatlar gördüğüm kadarıyle

selamm bende eskişehirliyim kızlarrrrrrrr :teytey:

merhaba kızlar bende esesliyim
burda yaşıyorum
aranıza yeni katılıyorum
adım Damla

hoşbulduk eylülcüm bu topiği görmemiştim :kedi:
ama görür görmezde geldim opuyorumnanaktan

her gün yoklamada yok yazlanlar nerdesiniz gelin gari yeter artkn bir giden birdaha dönmüyor geri

merhaba arkadaşlar nasılsınız seheryelim iyiyim canım misafirlerim vardı koşturmaca EMDACIM hoş geldin aramıza mutlu paylaşımlar

teşekkür ederim canım :1hug:
güzel şeyler paylaşabileceğimizi düşünüyorum a.s.

emda hoşgeldin canım :1hug: eylülcüm ben hemen koştum ağlamana dayanamadım opuyorumnanaktan ama öbür arkadaşlar hala yoook satüüüürn msraaan aylaaa hadiii geeeliiin klava: kaydirigubbakcemile5 zemuszemus :umursamaz:

merhaba arkadaşlar günaydın
teşekkür ederim seher yeli

günaydın hanımlar nasılsınız nerelerdesiniz yyyaaaa klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…