Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhabalar,
teşekkür ederim seher yeli okula başlayacak küçük oğlum, büyüğü bu sene 6, sınıfa başlayacak ama o özel bir okulda başladı, okuma yazma bilerek başladı hiç getir götür sıkıntım olmamıştı, okuma yazmadada problem olmamıştı aslında ilk çocuğum diyebilirim, opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geldim kızlar burdayım artık evet ceza almışım .aman önemli değil artık sadece burda takılcam zaten.

arkadaşlar hepimiz eskişehirliyiz burda bi şey sorsam :kedi: burda lens denettiren optik vb. yer yok mu kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar herkese iyi hafta diliyorumkaydirigubbakcemile2 herhalde herkese yoğun bir hafta olcak bayram haftası bizde kızıma bugün bayramlık almaya gitcez zemuszemusopuyorumnanaktan

herkese merhaba,
oğlum bugün okula başladı, ilk hafta oyunla geçecekmiş, çok memnun geldi keşke akşam 5 e kadar olsa diyor, zaten 3 senedir okulöncesi eğitime gidiyordu, ama şimdi daha bi büyüdüğünün farkında, çünkü abisinin okuluna gidiyor artık, hepinize kolay gelsin,

günaydın herkese nalanna hayırlı olsun canım seni zorlu ve sabırlı bir sene bekliyor birinci sınıf biraz zor şimdiden sana kolay gelsin canım

Merhaba arkadaslar bende eskisehirliyim aranıza yeni katıldım..
Mübarek kadir geceniz hayırlı olsun...

Merhaba arkadaslar bende eskisehirliyim aranıza yeni katıldım..
Mübarek kadir geceniz hayırlı olsun...

hoşgeldin :1hug: bende uzun zamandır giremiyodum nasılsınız arkadaşlar eskişehiri çok özledim bayramda gelince gezicem inşallah ayın 5 de geldim ama doktor konturolüm vardı bir tek esparktan oğluma bayramlık alıp döndük güzel şehrimi gezemedim bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun

Son düzenleme:
günaydın herkese nalanna hayırlı olsun canım seni zorlu ve sabırlı bir sene bekliyor birinci sınıf biraz zor şimdiden sana kolay gelsin canım

teşekkür ederim rosetree a.s. Allah cümlemizin evladına başarılar versin... herkesin Kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar Allah hepimizin dualarını kabul etsin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hanımlar meraba nalanna hayırlı olsun canım rosetreemin yazdığı gibi zorlu bir yıl seni bekliyo oğlunla beraber sende okuma yazmayı öğrencen biz atlattık şükür :lepi: bizimkiler 3 e gectiler inşallah bu sene rahat etcez rosetreem sen neler yaptın asya hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2 iyi paylaşımlar dilerim herkesin KADİR GECESİ MÜBAREK DUALARI KABUL OLSUN :Saruboceq:inşallah ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN amin :Saruboceq:

iyi akşamlar arkadaşlar herkesin kadir gecesi mubarek ettiğiniz dualar kabul olsun seheryelim iyiyim sen nasılsın çocuklara okul kıyafeti aldık bugün aynı geçen yılki gibi bütün mağazalar dolu bildiğin gibi bayram telaşı temizlik alış veriş neyse hayırlısıyla bayramıda atlatalım biraz rahatlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…