Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senağlamaselam arkadaşlar yaz geldi herkes bi yerlere gitti galiba .ben de gitmek istiyorum istanbul sıcak .çok sıcak daha da sıcak olacak .şimdi annemin balkonunda serincecik üfül üfül oturmak var ama malesef daha gidemiyorum dişlerimi yaptırıyorum kızlar çok acı verici bişey yaaa öldüm ağrıdan ..açlıktan 4 kilo verdim 1 aydır daha bitmedi :çok üzgünüm:buraya da gelemiyorum uzun zamandır .herkes iyidir işallah .şimdilik saygılar sevgiler hepinize selamlar allah a emanet oluna.s.

selam kızlar bende es es li sayılırım artık eskişehirde büyüdüm şimdi afyondayız aranızda es es li olup afyonda olan yokmu görüşelim burda burda insanlar çok soğuklar bizim oralar gibi değil

iyi günler hanımlar herkese mutlu hayırlı günler diliyorum difa hoşgeldin canım elacım sanada gecmiş olsun en yakın zamanda dişlerini takarsın inşallah saol canım sizlerde allaha emanet olun

selam kızlar bende es es li sayılırım artık eskişehirde büyüdüm şimdi afyondayız aranızda es es li olup afyonda olan yokmu görüşelim burda burda insanlar çok soğuklar bizim oralar gibi değil

Selam canım bende Afyonluyum Eskişehirde oturuyorum bende aynı şeyi eskişehirliler için düşünüyorum bir yıl oldum ev alalı hiç komşuluk eden yok komşuluk kapıya kadar ben kurslara gidiyorum canım hiç sıkılmıyor :1closedeyes:

huhuhuhu esesin hanımları nelerdsiniz özlemedinizmi hadi gelin frezya sen niye artık buraya gelmiyosun küstünmü kııız söyle sebebini gel eylülde girmiyo öptüüüüm

yok seher yeli ablam bu arlar çok işim var evde hasta yatlı mısafır ve
bazı karmaşik işler yane sadece bakıp çikiyorum ablam
çok öptüm

huhuhuhu esesin hanımları nelerdsiniz özlemedinizmi hadi gelin frezya sen niye artık buraya gelmiyosun küstünmü kııız söyle sebebini gel eylülde girmiyo öptüüüüm

:1hug::1hug:a.s.vd dğilim ki çanım fırsat buldukça burdayım sizlri çok özldimkaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar hanımlar frezyam hastana cok gecmiş olsun canım allah acil şifalar versin :Saruboceq: işlerinde kolay gelsin sen kendini üzme herşey gelir gecer :teselli: eylülcüm eve geldinmi canım bende yarın termal kaplıcalara gidecem bakalım bel ağrısın iyi geliyomuş yerimseniben şimdi cıkayım gelince görüşürüz :umursamaz: opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım:1hug:a.s.

güzel eses imin güzel bayanları nasılsınız sizleri çok özledim beni unutmuşsunuzdur diye düşünüyorum ama ben sizi hiç unutmadım. sadece oturacak fırsat bulamıyorum kışın daha iyiydi beeeeee yaz geldi böyle oldu kendinize iyi bakın sevgilerimlea.s.turkbayragi

eskişehir nerdesiniz ben geldim ...kimseler yok bi kahve içmeye içmeye davet eden yokmu hafta sonu esk . deyim MUSRAN ROSETTE ABBA GELıYOM ÇAY KOYUN BAKEMM ..tüm arkadaşlar hepinize SELAMLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…