Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
he vallahı öyle oldu ama çok sevindim balım seni ve meleklerini çok öpyorum..

tüh benim senden önce bir sürü kisiyi öpmem lazımmış öpemedim
seni arastırayım bir bakayım kimler var öpecek kuytularda öperem seni (kocam görse kimi öpecen len karı der kadir abi misalı rep veremedim kardesim yeni vermisim )

meleklerim melek gibi uyurken oturdum pc
bir sürü isim var seni yesil ısığı görünce dayanamıdım nerelerdeymis diye baktım
kendine iyi bak canım
kafanada tokadan baska bir sey takma
kendi üzüldügünle kalıyon kimseye bir sey olmuyor cok öpüyorum

Hayırlı cumalar olsun ........................[ı][/ı]

selam arkadaşlar benimde ablam eskişehirde oturuyor.çok acil işe ihtiyacı var.bildiğiniz,duyduğunuz elemn arayan biyerler varsa yardımcı olun lütfen.burdamı arıyosun demeyin bir umut işte.çok çaresiz canım ablam(

merhaba canım a.s.
hmm şu aklıma geldi,ablana söylersen sevırım..
eskısherın yerel gazetesi var 2tane ,gazteleri alıp iş ilanlarına bakabılır .
istikbal gazetesi ve sakarya olması gerek.. ben boyle bılıyorum :ecrin_bebek:
insallah iş bulur ablanız :Saruboceq:

merhaba arkadaşlarım,hemşolarım,canlarım. hepinize selam eder yanaklarınızdan öperim.

teşekkür ederim canım söyleyim ablama...

günaydın frezyam a.s. a.s.

gunaydınn eses imin hatunları opuyorumnanaktan

kızlar merhaba herkesler iyidir inşallah..
uzun zamandır giremedim hem yoğundum hemde pc de sorun vardı hallettik çok şükür...

öpüyorum hepinizi sevgilerimi gönderiyorum...

günaydın kızlar nasılsınız musrancım ya merak ettim nerlerdeydin bu ara eylülde girmiyo iidir inşallah frezya sen nasılsın öbür arkadaşlar sizler nasılsınız öptüüm

ben çookk iyiyiiim............... buluşma tarihi yaklaştıkca kimseler girmez oldu yaa...........nedeeen........
kaç gündür bakıyorum bu topic ilerlemiyor....... nerdesiniz güzelleeeerrr......

geldim dedimki kulaklarım çınlıyor kk arkadaşlar beni anıyor anmışınız o kadar yoğunum ki seherim koşturmaça sizleride bu arada çok özledim esesimin güzel insanları hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…